• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten tanışıp evlenen var mı aramızda?

s3nc3 arkadaşım, kendini niye savunuyosun? diğer arkadaş bu tarz yöntemi kabullenmiyor olabilir, haklı sebepleri vardır. bir kere genellemeler her zaman yanlıştır. evet internette gezinen erkeklerin %90 ı boş kalitesiz insanlardır, özellikle arkdaş arayanlar. ama farklı vesilelerle tanışırsın, amaç arkadaş bulmak değildir. öylelerinde doğru insan olmaları daha yüksektir. ama genelleme yanlış. belki kız da boş erkek de boştur, gayet güzel anlaşırlar, belki ikisi de kıro takılır, olamaz mı yani :D belki kız elinde zincir sallayan, boynuna kolye takıp bağrını açan bir tip arıyordur, kaşınıyordur o da ayrı :) böyleleri çok nette. ama genelleme yanlış, her türlü insan var nette. niyeti bozuklardan korusun Rabbim, siz siz olun nette erkeklerle keyif olsun diye yazışmayın ama...
çünkü bana yönelik bi söz söledi sinir oldum. o neden saygı göstermedi de kafayımı yedin dedi? ben zaten koca aramadım tesadüf tanıştık ve şuan sözlüyüm.

ben bir forumda tanıştım. o forum kapandı ama o forumdan onlarca arkadaşım oldu hala yıllardır görüştüğüm... nickler kullanıldığından ve forumun belki de kalitesinden dolayı profil bilgilerinde cinsiyet şehir ırk yaş vs yazmıyordu. beni forumdaki çoğunluk erkek olarak sanmış çünkü cevp yazdığım yorumlarda bulunduğum konular genellikle siyaset haber felsefe konulaı olunca öle bir izlenim olmuş...

eşimin kuzenini ilk orda tanıdım 1 yıllık bir muhabbetin ardından buluşma ayarlandı taksimde kalabalık bir mekanda ilk kez gelenler forum yönetiminden arkadaşlar. eşimin kuzeni de(kız) gelmişti zaten forumdaki konulara yaptığımız yorumlarımız pekişince biz msnde eklemiştik birbirimizi msnden muhabbet ediyoduk ta taksimde görüştük kaynaştık. belki de şanstı bilemiyorum o gün orada tanıştıklarımın hepside hala görüştüğüm insanlar amaçları sadece sanal dünya da da gerçekliğe bir yer açmış olduğumuzu gördük herneyse... daha sonradan bu kuzen e3şimide foruma davet etmiş gel demiş çok güzel burası falan fıstık geldi yeni üye :D siyaset topiklerinde durmadan karşılaşıyoruz hep aynı tarafta yer alıp tartışıyoruz felsefe , aktüal günlük haberler filan derken msnini verdi tabi kuzen referansıyla :) ekledim. iş yerinde yaşadığı bazı problemlerle ilgili yardım istedi yardım ettim mesleğim gereği daha sonra msnde başladı muhabbetimizin devamlılığı. ekşi sözlük arkadaşının dediği gibi hayattan konuşuyorduk hatta dünyayı kurtarma meselelerine bile girdiğimiz oluyordu :D telefonlarımız bile yoktu birbirimizde :) sonra buluştuk benim bir arkadaşımın doğum günü partisinde bir cesaret geldi ben davet ettim. belkide böylesi iyi oldu kendi belirlediğim bir yerde benim çevremin içersinde ilk tanışmam oldu...
ondan sonra başladı evleneli üçyıl tanışalı 5 yıl oldu. biz hala ilk günki gibiyiz...

o forumdan arkadaşlarımızın hepsi düğünüme geldi takı bile taktılar :)

valla bizde netten tanıştık yoplam 4 senedir tanışmışlığım 2.5 senelik sevgililk hayatımız ve 1 aylıkta sözlüyüz şu anda :51:

netten tanışmalara karşı değilim ama kısmet meselesi bu,herkes aynı şansı bulamıyor maalesef.
benimde arkadaslarım var nette tanısıp evlenen ama ben denesem en ala sapigi karsima cikar :37:
gercekten kısmet bunun yeri zamanı olmaz ama planı da olmaz...ben yine de yüzyüze görmeliyim hoş o da bir işe yaramıyor ama
en azından ilk görüş diye bir şey var bu hakkımı kullanmış olurum :34:
bütün arkadaşlara mutluluklar dilerim

ben de tanıştım birsürü insanla bu şekilde. 5 yıl falan. hiçbiri düzgün değildi. şimdi en son güzel bi ilişkim var ama bakalım hayılrısııı

bırakın evlenmeyi, ben kesinlikle internetten tanışıp kurulan arkadaşlıklara bile karşıydım ama büyük konuşmamak gerekiyormuş :) hayatımın aşkıyla facebooktan tanıştık üstelik aynı mahallede oturuyomuşuz ,, ilk önce arkadaş olduk kısa sürede arkadaşlığımız aşka dönüştü ve şimdi 3 aylık evliyiz :)

herkese mutluluklarrr:16: bir gün aranıza bende girer miyim acaba:37:
kadın erkek pk çok kişi ile tanıştım ben de ama zaten insanlar kendilerini belli ediyorlar bir şekilde..internet sadece bir vesile oluyor..burda pek çok evli kişi, mutsuzluklarından şikayet edip duruyor hepsi internetten tanışmadı sonuç olarak..kimileri yıllarca görüşmüş yüz yüze,pek çok şey paylaşmış insanlar...önemli olan her koşulda insanların birbirlerine olan samimiyetleri ve kurdukları iletişim...nitekim burda da çok güzel hikayeler okudum:38:

benim çocukluk arkadaşım sevgilisini metin2 oyunundan bulmuştu ,bilmeyenler için online savaş oyunu gibi bişey,bende çok bilmiyorum.üstelik erkek kardeşiyle aynı hesabı kullanıyodu kız =)
yaklaşık 4 sene falan çıktılar,yakın şehirler olduğundan çocuk devamlı gelirdi,sonra kız onun şehrinde ünv kazandı...He sonra çok pis ayrıldılar,arkadaşım hala derbeder ama işin burasının internetle ilgisi yok =)
Eski ev arkadaşım da gayet.net de tanışmış bi çocukla türkiyenin bi ucundan bi ucuna,kameradan görüşmeler,mektuplar, iki kere buluşma falan...sonra arkadaşımdan kaynaklı sebeple ayrıldılar.Ayrıldıktan aylar sonra çocuğun başka başka kızlarla ilişkisinin olduğunu öğrendik :-/
böyle şeyler de olabiliyo...

gönder butonuna basar basmaz aklıma geldiii =)))
bi tane de güzel hikaye var.
bi erkek arkadaş ablasının gezdiği okey-tavla sitesiyle alay ediyo,sen nasıl burda bulduğun birine inanırsın falan..sonra iddiaya giriyo,bi kız seç bi hafta içinde profiline ikimizin ismini yazdırıcam falan gibisinden..
neyse yaş aralıklarını giriyolar karşılarına çıkan ilk kıza yazmaya başlıyo çocuk..tamamen dalgasına
neyse sadede geleyim tam 7 sene oldu beraberler =))

bnde varım...bizde facebook gbi bi arkadaşlık sitesinde tanışmıştık..6 yıl önce..aynı şehirlerde oturup ayrı şehirlerde okuyoduk üstelik..ankaradaaaannn erzuruma..yıllarca birbirimize hasret yaşadık.. çok kısıtlı görüşebiliyoduk..aylarca yüzümüzü görmediğimiz oluyodu..çok zor şartlarda çok şeyler yaşayarak geldik bugünlere..ama bn ailemden hiç gizlemedim onlarda hiçbi zmn hayır asla olmaz demediler..bnm gönlümün seçtiğini bna bıraktılar Allah razı olsun..ama onu Allah çıkardı karşıma çok farklı yaşantılarımız varken birbirimizin yaşam tarzlarının değişmesine vesile olduk..o bni teşvik etti bn onu..Allah yolunda düzenli bi hayat sürmeye çalışıyoruz elimizden geldğince..o bna Allahın lütfu ve şimdi karnımda Rabbimin diğer bi lütfunu taşıyorum..çok mutluyum Rabbim kocamdan razı olsun..netten adam çıkmaz diyenlere...

bizde facebookta tanıştık. Aslında sadece internet vasıtasıyla denemez, facebookta bizim üniversitenin grubuna üyeydik. Bir gün okuldaki bilgisayarlardan birine yakın arkadaşımla birlikte oturduk(başka boş bilgisayar yoktu). Facebooku açtığımda bi kaç ekleme talebi vardı, tanımadığım insanlardan. Sıradan hepsini iptal edip silerken arkadaşım dur dur aç bi şunun resimlerine bakalım dedi. Kısmet bu ya tam silme tuşuna basacakken... O gün o bilgisayara yalnız oturmuş olsaydım yada arkadaşım dur dememiş olsaydı... Neyse resimlere baktık tam mülayim, kumaş pantalon,gömlek,temiz yüz derken klasik "abi" tipi=) Sırf dalga geçmek için mesaj atmıştım "abilerin kızlara ekleme talebi göndermesi caiz mi?" diye:) Ama sonra aldım cevabımı ki 4 yıldır birlikte ve 7 aydır evliyiz:)

Son düzenleme:
Bende internetten tanışmıştım. Ve o kadar güzeldi hersey 4 yıllık bir birlikteligin ardindan babamin o adami istemiyorum ne olume ne dirime isterim onunla evlenirsen demesi üzerine hersey bitti. Hala seviyorum. Ve suan baskasiyla nisanliyim yakindada evleniyorum :( ailemin iatedigi gibi ..:(

Bİr forum sitesinin sahibiydi kendisi tanıştık msn de çıkma teklifimi aldım , ve seneye yani 7. senemizde düğünümüz var nasipse :16:

Ben de sevgilimle facebookta tanışmıştım. Normalde hiç tanımadığım insanlarla konuşmam ama onunla konuşmuştum ve hemen kanım ısınmıştı :) komşu şehirlerdeydik zaten. Ve benim hep hayalini kurduğum okulda okuyordu :31: aslında bu da benim onunla konuşmama sebepti nedense :9: şimdi 1 yıl odlu beraberiz ve mutluyuz. :) bugüne kadar gördüğüm en düzgün insan benim için :) :nazar:

ben de netten tanıstım ucuncu yılımız bıtıcek askerde sımdı beklıyorum az kaldı donunce sozlencez

Bundan 5 sene forumda tanıştık tesadüfen.Herkes birbirine msn veriyordu normal naber nasılsın sohbet için bizde adresleri verdik zamanla konuşmalar değişmeye başladı nasıl oldu anlayamadım ısrarla denememiz gerektiğini söylüyordu aramızda 900 km vardı nasıl olur diye düşünüyordum en sonunda tamam dedim açık söyleyeyim o sıralar canım cok sıkkındı konuşup kafa dağıtacak birine ihtiyacım vardı nasılsa bir kaç ay sonra bırakırım hihiihhi diyerek bi yola çıkmıştım.Sonra bi baktım parmagımda kendi aramızda taktıgımız ( cam dışında yüzünü hala görmemiştim yüzüğüm bile kargoyla gelmişti ) yüzük var.Sonra en yakın arkadaşının tayini benim olduğum şehre çıktı 80 de 1 ihtimaldi ama oldu.11 ay sonra ilk kez geldi yanıma cok cok cok garipsemiştim ama ilişkimizz devam ediyordu 3.5 yılda 3 kez gelebildi.Bu arada deli gibi kavgalar anlamsız tartışmalar gereksiz kıskançlıklar benim ağlamalarım çoooook oldu.Kaç kere ayrılmayı düşündüm ondan uzaklaştım sogudum kızgınlıgımla nefret bile hissettim ama o beni bırakmadı pişman olduğum zamanlar oldu bazen keşke hiç tanımasaydım dediğim zamanlarda oldu...yinede herşeye ragmen ayrılmadık
3.5 yılın sonunda ben onun olduğu şehirde üniversite kazandım rüya gibiydi yıllardır bunu bekliyorduk çünkü ve artık ben onun oldugu şehirdeyim artık 1 günüm bile onu görmeden geçmiyor arada sürtüşmeler olsada onu çok seviyoruuum 4 sene 9 ay oldu :)
Suan evli değiliz ama içimden geldi hikayemi anlatmak istedimmm :8:

Son düzenleme:
Bizde facebooktan tanistik 3 sene önce.. Bi sayfayi begenmistim, esim de tesadufen beni görüp ekledi.. Ben tanimadigim kisileri özellikle erkekleri kesinlikle kabul etmezken, esimi dusunmeden kabul ettim.. Konusmaya basladik.. Bir hafta icinde cikmaya basladik.. O turkiyedeydi ben yurt disinda.. Allah yazmis iste.. Internetten güvenilir mi diyebilirsiniz ama o kisi gercekten sizin kaderinizse güvenilir.. 5 ay sonra sözlendik ve suan evliyiz :)

Back
X