- 20 Şubat 2010
- 33.127
- 6.399
- 773
Evet aşık oldum ama bazen de boğasım geliyo onu napcaz?
=D Olur öyle şeyler zaman zaman. =)
İyi tarafları ağır basıyorsa ve aşk, sevgi varsa kabullenip yola devam edilir. =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aşık oldum ama bazen de boğasım geliyo onu napcaz?
=D Olur öyle şeyler zaman zaman. =)
İyi tarafları ağır basıyorsa ve aşk, sevgi varsa kabullenip yola devam edilir. =)
Ben de eşimle internetten tanıştım ama sizler gibi 3-5 ay sonra değil 5 yıl sonra evlendim.![]()
aylar sonra buluştuk. ayrı şehirlerdeydik. o geldi ilk. ben de ilk kez internetten tanıştığım biriyle görüşmüş oldum. geldiğinde biz zaten internetten birbirimize ilgimiz hakkında konuşmuştuk. fotoğraf kamera falan ve aylarca her şeyi konuşmamızla birbirimizi bayağı tanımıştık. ben ankara garında ilk karşılaştığımız an...Biraz detay versen? Ne kadar süre sonra ilk buluşmanız gerçekleşti?
İlk gördüğünde de etkilendin mi yoksa sonradan mı ısındın?
aylar sonra buluştuk. ayrı şehirlerdeydik. o geldi ilk. ben de ilk kez internetten tanıştığım biriyle görüşmüş oldum. geldiğinde biz zaten internetten birbirimize ilgimiz hakkında konuşmuştuk. fotoğraf kamera falan ve aylarca her şeyi konuşmamızla birbirimizi bayağı tanımıştık. ben ankara garında ilk karşılaştığımız an...![]()
evet.İlk karşılaştığın anda da çok mu beğendin yani. =)
evet.
sen niye böyle sorular soruyorsun. :d
İnternette tanıştık ve evlendik..![]()
1 ay yazıştık,camera da falan konuştuk..Ne kadar süre sonra buluştunuz peki? Ve canlı canlı gördüğünüzde de etkilendiniz mi?
1 ay yazıştık,camera da falan konuştuk..
1 ay sonra bulunduğum şehire geldi..
İlk reel karşılaşmamız da elektrik alamadım camerada ki gibi hissedemedim..
"10 dk sür konuşma" dedimBenzinlikte durduk araçtan indik(fazla detay var uzun olur kısaltarak yazıyorum)..
Ben ona kusura bakma elektrik alamadım ama arkadaş kalabiliriz vs. Dedim..
O da olgunlukla karşıladı ve sarıldık(veda için)sarılış o sarılış darmaduman olmuştum.
7 ay aynı evi paylaştık sonra evlendik..![]()
E biraz sohbet etmek lazım..Waow ne kadar güzel yaaa. ^^ O zaman ilk görüşte hemen kesip atmamalı diye bir daha altını çizelim. =)
Tr ye mi geldi peki.Dil sorunu,is sorununasil oldu..Benim bir arkadas bangladesliyle gorustu umutsuufa kapilip ayrildi.Esim Endonezyali![]()
Evet tr ye geldi zaten oradaki ortamini begenmyrdu. Tr de yeni bir bsslangic yapmk istyrdu. Burada yuksek lisansa basvurdu kabul edildi arastrmaci olarak univ su an. Yani tum bunlar Allahin yardmyla oldu gercekten bizde bilmyrduk nsil geciniriz ne is bulur falan..ama Allah yardm etti elhamdulillah.dil ingilizce zaten okulda ing ogrenim goruyor yine okul araclgyla turkce kursuna gitti.su an orta seviyede turkcesi var ama biz genelde ing anlasyr...Tr ye mi geldi peki.Dil sorunu,is sorununasil oldu..Benim bir arkadas bangladesliyle gorustu umutsuufa kapilip ayrildi.