• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten tanışıp evlenen var mı aramızda?

benim internetten dilim cok yandi kimseyede onermem ama boyle guzel evlilikler yapilmasi ayri bi hosuma gitti demek ki nettende adam cikabiliyormus :KK66:

Ben de eşimle internetten tanıştım ama sizler gibi 3-5 ay sonra değil 5 yıl sonra evlendim. :KK45:

Biraz detay versen? Ne kadar süre sonra ilk buluşmanız gerçekleşti?
İlk gördüğünde de etkilendin mi yoksa sonradan mı ısındın?

Biraz detay versen? Ne kadar süre sonra ilk buluşmanız gerçekleşti?
İlk gördüğünde de etkilendin mi yoksa sonradan mı ısındın?
aylar sonra buluştuk. ayrı şehirlerdeydik. o geldi ilk. ben de ilk kez internetten tanıştığım biriyle görüşmüş oldum. geldiğinde biz zaten internetten birbirimize ilgimiz hakkında konuşmuştuk. fotoğraf kamera falan ve aylarca her şeyi konuşmamızla birbirimizi bayağı tanımıştık. ben ankara garında ilk karşılaştığımız an... :KK68::KK68::KK68:

aylar sonra buluştuk. ayrı şehirlerdeydik. o geldi ilk. ben de ilk kez internetten tanıştığım biriyle görüşmüş oldum. geldiğinde biz zaten internetten birbirimize ilgimiz hakkında konuşmuştuk. fotoğraf kamera falan ve aylarca her şeyi konuşmamızla birbirimizi bayağı tanımıştık. ben ankara garında ilk karşılaştığımız an... :KK68::KK68::KK68:

İlk karşılaştığın anda da çok mu beğendin yani. =)

evet. :KK22::KK22:
sen niye böyle sorular soruyorsun. :d

Ben büyük konuştum. Dedim ki netten olmaz, ayrı şehirden aşk hiç olmaz, olamaz ama oluyor gibi. =D
Ondan soruyorum herkese. Ben de fotoğraflarını gördüm, sesini biliyorum, çok iyi anlaşıyoruz falan ama sonu nasıl olacak, görüşünce ne olacak merak içindeyim; fikir alıyorum. =)

şanslısınız tebrikler allah hep mutlu etsin. internette çok da tanışıp ilişki yürüten ve sonu fiyaskoyla biten çok hikaye var.sanal reel allah iyi insanlarla karşılaştırsın

benimde internetten 2 arkadaşım tanışıp evlendi ikiside mutlu. birde akrabam evlendi aşık oldu tanıştığı kişiye ama çok problemleri var. eşi psikopat çıktı... uzun lafın kısası; asıl olan tanımaya çalışmak. bence etkilenme meselesi de önemli tabi ki ama iyice anlamak gerek ya

Ne kadar süre sonra buluştunuz peki? Ve canlı canlı gördüğünüzde de etkilendiniz mi?
1 ay yazıştık,camera da falan konuştuk..
1 ay sonra bulunduğum şehire geldi..
İlk reel karşılaşmamız da elektrik alamadım camerada ki gibi hissedemedim..
"10 dk sür konuşma" dedim:KK45:Benzinlikte durduk araçtan indik(fazla detay var uzun olur kısaltarak yazıyorum)..
Ben ona kusura bakma elektrik alamadım ama arkadaş kalabiliriz vs. Dedim..
O da olgunlukla karşıladı ve sarıldık(veda için)sarılış o sarılış darmaduman olmuştum.:KK23:
7 ay aynı evi paylaştık sonra evlendik..:KK45:

1 ay yazıştık,camera da falan konuştuk..
1 ay sonra bulunduğum şehire geldi..
İlk reel karşılaşmamız da elektrik alamadım camerada ki gibi hissedemedim..
"10 dk sür konuşma" dedim:KK45:Benzinlikte durduk araçtan indik(fazla detay var uzun olur kısaltarak yazıyorum)..
Ben ona kusura bakma elektrik alamadım ama arkadaş kalabiliriz vs. Dedim..
O da olgunlukla karşıladı ve sarıldık(veda için)sarılış o sarılış darmaduman olmuştum.:KK23:
7 ay aynı evi paylaştık sonra evlendik..:KK45:

Waow ne kadar güzel yaaa. ^^ O zaman ilk görüşte hemen kesip atmamalı diye bir daha altını çizelim. =)

Tr ye mi geldi peki.Dil sorunu,is sorununasil oldu..Benim bir arkadas bangladesliyle gorustu umutsuufa kapilip ayrildi.
Evet tr ye geldi zaten oradaki ortamini begenmyrdu. Tr de yeni bir bsslangic yapmk istyrdu. Burada yuksek lisansa basvurdu kabul edildi arastrmaci olarak univ su an. Yani tum bunlar Allahin yardmyla oldu gercekten bizde bilmyrduk nsil geciniriz ne is bulur falan..ama Allah yardm etti elhamdulillah.dil ingilizce zaten okulda ing ogrenim goruyor yine okul araclgyla turkce kursuna gitti.su an orta seviyede turkcesi var ama biz genelde ing anlasyr...

Back
X