- 5 Haziran 2013
- 149
- 11
- 68
Sağol canım ama rahmetli annem bana hep derdi ki , acaba kısmetin şimdi ne yapıyor ? Belki şuan bir sevgilisi var onunla evleneceğini sanıyor derdi
İnsanın kısmeti nerde ne zaman çıkacak karşısına bilinmez . Hayatını evliliğe odaklama . Sen evliliği kafana takma ve unut o seni bulacak gör bak
Ben varımmm!
Bizde internet yoluyla yani facebook'tan tanıştık hiç bir ortak arkadaşımız yok, 8 ay hiç birbirimizi görmeden telefonla ilerledik, daha sonra görüşmeye karar verdik ve şuan nişanlıyız düğünümüze gün sayıyoruz.
Tamamen nasip kısmet işleri gerçekten bunlar...
Hatta evlenen var mi?Reelde bugüne kadar aradigimi bulamadim.nette tanistik evlendik diyenleri cok duyuyorum.hic cesaret edemedim o ayri.askin mutlulugun nerde bulcagi belli degil diyorum.allah isterse oluyr hersey.hangi ortamda tanistiniz chat mi evlilik sitesi mi anlatir misiniz
Kismetindevarmis.:mutluluklar dilerim..
çok teşekkür ederim, darısı her isteyenin başına inşaallah :)
biz eşimle skyp de tanıştık 6 yıllık evliyim iyiki tanımış iyiki onunla evlenmişimm çok mutluyumm tabi herkez bn kadar şanslı olmaya bilir:)
amın ınsallah
bencede sanlısınız mutluluklar dılerım
skyp watsap bunları hıc kullanmadım bır fıkrım yok ınan
Ben erkek arkadaşımla twitter da tanıştım
Güzel bi hesabı vardı çok takipçili bende takip etmeye başlamıştım yazdıkları hoşuma gidiyoduu. Bi gün benim yazdığım bi yazıya cvp yazdıKüçük resmimi bi arkadaşına benzetmiş ondan yazmış. Birbirimizden haberimiz yoktu halbu ki Sonraa aynı ünide okuyo çıktıık
Seninle tanışmak kaderimmiş deriim hep o gün yazdığı yazıya cvp vermesemm nolurdu diye düşünüyorum harika bi insanı tanıyamıcaktım yoksa.. Sonraa 1 hafta face ve telden mesajlaştık bi haftanın sonunda da buluştuk Şimdiik 2 yıla yaklaşan harika bi ilişkimiz vaar.. Canıım sevgilim beniimm Şansıımm
Ben varımmm!
Bizde internet yoluyla yani facebook'tan tanıştık hiç bir ortak arkadaşımız yok, 8 ay hiç birbirimizi görmeden telefonla ilerledik, daha sonra görüşmeye karar verdik ve şuan nişanlıyız düğünümüze gün sayıyoruz.
Tamamen nasip kısmet işleri gerçekten bunlar...
Guzel bir tesaduf olmus.Hayat suprizlerle dolu bu olsa gerek.mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederim canımDarısı senin başınaa :)
tatlım bıraz anlatır mısın..bende bırıyle tesaduf tanıstım..cok yenı hatta.. ortak arkadas yok ortak konu falan hıcbısey yok..hep nbr naslsn yazısmalar..gecen tel nosunu verdı bana facede yokum bu ara pek burdan ulasırsan sevınırım yazmıs..bende pekı dedım ama yazısmak neyse ıstemedıgın an ıyı geceler vs dıyıp kapatabılıyorsun da telde ne konuscam tanımadıgım uzak sehırdekı bı adamla ılk defa basıma geldı bıraz fıkır verırsen cok sevınırım..elım tele gıdıyor ama ne msj yazabılıyorum nede arayabılıyorum..benım no yok onda o verdı sadece benım bısey yapmam lazım ama kaldım oylece...
tatlım bıraz anlatır mısın..bende bırıyle tesaduf tanıstım..cok yenı hatta.. ortak arkadas yok ortak konu falan hıcbısey yok..hep nbr naslsn yazısmalar..gecen tel nosunu verdı bana facede yokum bu ara pek burdan ulasırsan sevınırım yazmıs..bende pekı dedım ama yazısmak neyse ıstemedıgın an ıyı geceler vs dıyıp kapatabılıyorsun da telde ne konuscam tanımadıgım uzak sehırdekı bı adamla ılk defa basıma geldı bıraz fıkır verırsen cok sevınırım..elım tele gıdıyor ama ne msj yazabılıyorum nede arayabılıyorum..benım no yok onda o verdı sadece benım bısey yapmam lazım ama kaldım oylece...
Bu arada sanki en son msjini gormustum pazarlari sevmiyorum diye..bak hayat sana tesaduf birini getirmis kisa zamanda belki aradigin odur
ya ben gormeden beceremıyorum sanırım netten bu ıslerı..gecen senede denk gelmıstı ama ya arızalısı bana denk geldı bıkac ay yazıstık sonrada sıldım ben onu..bu kez boyle bıtsın ıstemıyorum.aslında gormeden bu tarz seylerı sevmıyorum yakın olsaydık bı gorusebılseydık arkadasca gerısı corap sokugu ama uzak ıste arada var 500km yol...unutmak ıstedıgım bırı var bu sekılde onu unuturum en azından dıye denemek ıstıyorum ama yasanmıs hıkaye duymak ıstıyorum..gormedıgın tanımadıgın bırıyle telde ne konusulur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?