Siberalem var yonja vardi eskilerden.. Bak bence eciftdiye biseydd var kullanan akli basinda erkek arkadaslarim vardi bu siteleri üni mezunu
Nazar degmesin bir omur mutlu olun ins..bende nişanlımla internette sadece üniversite öğrencilerinin ya da mezunlarının olduğu tc kimlik numarası ile üye olunan bir sitede tanıştım. o yüzden yalan söyleyebileceği yönünde bir tereddütüm olmadı. zaten uzun süre birbirimizi önce arkadaş olarak sonra sevgili olarak tanıdık ve 2 yıl sonra nişanlandık, üçüncü yılımızda da evleneceğiz inşallah. Şansımdan olsa gerek onun kişilik özelliklerini önceden tek tek sipariş etsem şuan öyle birini bulamam, o yüzden çok mutluyum ve de kendimi şanslı hissediyorum, maşallah deyin nazarda değmesin :)
ben varım :))
eşimle netten tanıştık 1 ay sonra nişanlandık 9 ay sonra evlendik
Saol canim.bakalim artik bi cesaret yazicam bi ara...ben calismiyorum..ona kendimle ilgili ne anlatirim o kafami kurcalayan..sosyal bi insanimdir aslinda ama hep gezerim tozarimda anlatilmazki..insanin isi olmayinca ne bilim bi bos hissetim bu kez kendimi..degisik bi duygu...
Allah tamamına erdirsinbende nişanlımla internette sadece üniversite öğrencilerinin ya da mezunlarının olduğu tc kimlik numarası ile üye olunan bir sitede tanıştım. o yüzden yalan söyleyebileceği yönünde bir tereddütüm olmadı. zaten uzun süre birbirimizi önce arkadaş olarak sonra sevgili olarak tanıdık ve 2 yıl sonra nişanlandık, üçüncü yılımızda da evleneceğiz inşallah. Şansımdan olsa gerek onun kişilik özelliklerini önceden tek tek sipariş etsem şuan öyle birini bulamam, o yüzden çok mutluyum ve de kendimi şanslı hissediyorum, maşallah deyin nazarda değmesin :)
Hatta evlenen var mi?Reelde bugüne kadar aradigimi bulamadim.nette tanistik evlendik diyenleri cok duyuyorum.hic cesaret edemedim o ayri.askin mutlulugun nerde bulcagi belli degil diyorum.allah isterse oluyr hersey.hangi ortamda tanistiniz chat mi evlilik sitesi mi anlatir misiniz
hiç önermiyorum. bırak kaderin seni doğal yollardan bulsun. bak ben de 29 yaşındayım ne iş var ne eş. sıkma canını, yalnız değilsin
Bende bir iki girişimde bulundum.hepside aklı başında insanlar gibiydi. Ama anladım ki hepsi heyecan için orda. Allahın sevgili kuluyum ki hemen foyaları ortay çıktı.Biri evli çıktı birinin se kız arkadaşı. Başka amaçla neti tercih eden %80 o yüzden 3-5 kişi güzel şey yazması seni kandırmasın en güzeli eşine dostuna belli et sana uygun kişileri onlar bulsunlar. Netde dolanan o kadar sanal karakter varki. Bence güvenme. Sohbet ederken sanal ortamda olur mu olur. AMacınız yokken başlarsa arkadaşlık dostluk o daha güzel olur. Yoksa başka türlü erkek mutlaka bir amaç için giriyor. Gerek cinsel dürtü gerek heyecan. benim tanıdğım onlarca evli erkek sırf heyecan olsun diye eşlerini sanal ortamda aldatıyor. Erkeklere zaten güven yok birde sanal ortam gibi istediğin her türlü özelliği gizlediğin bir yerde hemen hemen imkansız bir ilişki içine girmemelisin
Bence olur ama cok azdir .Çünkü genelde amaç cinsellik oluyor.bir ara bende takildim cok da iyi insanlara rastladım ama amaclar cinsellikti.bide erkekler sanki netten tanistigi kizlara guvenmiyor ciddi bir birliktelik kurmuyor bu kizi netten gördüm tanistim belki baskalariylada konusuyor ediyor vs diye dysunuyorlar.bi kere biri bana bunu demisti.ne kadar hayir dediysemde inanmadi sanki disarda tanistigi kiz aldatmayacak garanti var.Iste erkek beyni düz dusunur on yargili olur.aslinda kendilerininde cok istemesine ragmen sirf bu nedenden evlilige sicak bakmamalari ilginc .
Hatta evlenen var mi?Reelde bugüne kadar aradigimi bulamadim.nette tanistik evlendik diyenleri cok duyuyorum.hic cesaret edemedim o ayri.askin mutlulugun nerde bulcagi belli degil diyorum.allah isterse oluyr hersey.hangi ortamda tanistiniz chat mi evlilik sitesi mi anlatir misiniz
internetteki ilişkilerin çoğu hüsranla sonuçlanıyor malesef ama mutlu olan var mıdır? elbette vardır dikkatli olmak ve karşındakini iyi tanıdıktan sonra nerde tanıştığının hiç bi önemi yok bence hayırlısı tatlımm bende evlenemezsem son çare internette bulmayı düşünüyorum e devir internet neti hepimizi hayırlı eş nasip etsin RabbimHatta evlenen var mi?Reelde bugüne kadar aradigimi bulamadim.nette tanistik evlendik diyenleri cok duyuyorum.hic cesaret edemedim o ayri.askin mutlulugun nerde bulcagi belli degil diyorum.allah isterse oluyr hersey.hangi ortamda tanistiniz chat mi evlilik sitesi mi anlatir misiniz
Benim tek bir girisimim olmadi bir forumda yazismk oylesine orda kaldi.Ben zaten evlilik sitelerinden bahsetmstim kayit olmaya korktum ucretlidir nasilsa diye..Yas 31 cevre dar arkadas ortamim yok kizli erkekli..İs ortaminda olmuyor zaten sonra neler duyuyruz isten cikmaya sebep veriyor bu duumlar..Ben zeki guzel denilecek biri ama muzmin bekar olarak kalacagim sanirim uzulmuyorum da..Terazi sosyaldir ama yanlizligi gogusleyebilirinternetteki ilişkilerin çoğu hüsranla sonuçlanıyor malesef ama mutlu olan var mıdır? elbette vardır dikkatli olmak ve karşındakini iyi tanıdıktan sonra nerde tanıştığının hiç bi önemi yok bence hayırlısı tatlımm bende evlenemezsem son çare internette bulmayı düşünüyorum e devir internet neti hepimizi hayırlı eş nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?