Guzel haber vericegimi sanmiyorum bu karamsarlikla ama bakalimBu arada ben 31 ysindayim is ariyorum yok es yok cevrem laf atinca cok koydu bana taktim konuyu actim baksana..aofde okuyorum allah dersler fena degil.amacsiz degilim bircok sey yapiyorum..ama hersey zamaninda guzel.birbirimize dua edelim derim daha cabuk kabul olurmus kulun kula duasi
Guzel haber vericegimi sanmiyorum bu karamsarlikla ama bakalimbende 30 yasindayim..bende is ariyorum evlenmeyide cok istiyorum.ama bu sans bu zamana kadar denk gelmedi hic bana ;( bi gecenlerde eros vurdu beni oda adami tutturamadiki terkedildim..bunada guvenemiyorum aslina bakarsan ama digerini unutmami saglar belki diyorum..calismiyorum ama gezip,arkadaslarla takilmayi severim evde durmayida severim aslinda uyarim herseye..iste cocukla konustugumda ne anlatcam is yok,ben hep gezerim mi diycem..karsilikli konusmak baska tel baska ne bilim..bide nosunu ekledm rehberime whatsapta faal takilyor arkadas..ne zaman baksam son gorulme saati baktigim zamana yakin..acaba ben gibi kac kisi var diyede dusunmuyor degilim..
Guzel haber vericegimi sanmiyorum bu karamsarlikla ama bakalimbende 30 yasindayim..bende is ariyorum evlenmeyide cok istiyorum.ama bu sans bu zamana kadar denk gelmedi hic bana ;( bi gecenlerde eros vurdu beni oda adami tutturamadiki terkedildim..bunada guvenemiyorum aslina bakarsan ama digerini unutmami saglar belki diyorum..calismiyorum ama gezip,arkadaslarla takilmayi severim evde durmayida severim aslinda uyarim herseye..iste cocukla konustugumda ne anlatcam is yok,ben hep gezerim mi diycem..karsilikli konusmak baska tel baska ne bilim..bide nosunu ekledm rehberime whatsapta faal takilyor arkadas..ne zaman baksam son gorulme saati baktigim zamana yakin..acaba ben gibi kac kisi var diyede dusunmuyor degilim..
Benimki de arkadaşının facesinde görmüş beni
Zaten aynı yerde oturuyomuşuz. Üniler de yakındı
Öyle öyle 5 yıldır hayatımda işte
tatlım bıraz anlatır mısın..bende bırıyle tesaduf tanıstım..cok yenı hatta.. ortak arkadas yok ortak konu falan hıcbısey yok..hep nbr naslsn yazısmalar..gecen tel nosunu verdı bana facede yokum bu ara pek burdan ulasırsan sevınırım yazmıs..bende pekı dedım ama yazısmak neyse ıstemedıgın an ıyı geceler vs dıyıp kapatabılıyorsun da telde ne konuscam tanımadıgım uzak sehırdekı bı adamla ılk defa basıma geldı bıraz fıkır verırsen cok sevınırım..elım tele gıdıyor ama ne msj yazabılıyorum nede arayabılıyorum..benım no yok onda o verdı sadece benım bısey yapmam lazım ama kaldım oylece...
Eros vurdu derken anlamadimda?astrolojik olarak mi yoksa ask beni buldu mu demek istedin.ben biraz ilgileniyorum haritami cikardim.7 evde siron var ve bu benim zayif krakterli kisilerle zaman kybetmem anlamina geliyormus.beni begenen olsa bile ya kotu cikiyor yada birileri bozuyor cok uzuluyorum zman zaman...
canım şimdi şöyle söyliyim, sende haklısın hiç görmemişsin onun hakkında bildiklerin sadece onun anlattığı kadarıyla..
Ne işle meşgul olduğunu sorabilirsin mesela, hobilerini nelerle ilgilendiğini, nelerden hoşlanmadığını, yada senin hoşuna giden bir anın varsa onunla paylaşmak isteyebilirsin, bu onu önemsediğini gösterir, mesela ben başımdan geçen olayları anlatırdım hep, oda gün içinde yaptıklarını anlatırdı her akşam günün özeti şeklinde konuşmalarımız olurdu. Kaç kardeş olduğunu sorardım, kıskanç mı değil mi, arkadaş çevresi nasıl, didik didik sorardım daha çok tanımak için.. Sonra zaten yavaş yavaş eğer aynı şeylerden hoşlanıyorsanız düğüm çözülüyor, ben hayatım da yapmam dediğim şeyi yaptım, hiç görmediğim birine aşık oldum onu hiç görmeden 8 ay sesiyle devam ettirdim bu ilişkiyi.. İşin enteresan tarafı ilk ben açıldım, sonra oda aynı şeyleri söyleyince çok mutlu oldum, babam asker benim, tayin istedik ve Tekirdağa geldik, onunla aramızda ki mesafe biraz daha azalmıştı, oda 8 ayın sonunda çıktı geldi, ve gördüm bir daha aşık oldum, görünce ilk tanışmış gibi aynı şeyleri başa sardık, nasıl geçti günün nelerden hoşlanırsın hesabı :)))
Mutluluğunuz daim olsun ben de bu konuda aynı düşünüyorum ciddi olanlar çok uzatmak istemiyor..hemen ben anlatim o zaman:) çok kısmetim olmasına rağmen bi türlü karar veremedim evlenmeye 28 yaşıma kadar...sonra bi gün bi arkadaşım aradı ve ''bizim bi arkadaş var benim facebok profilinde senin resmini görmüş muhakkak tanışmak istiyo'' dedi...önemsemedim bu yazdığın ön yargı yüzünden internetten kocamı bulunur mantığı yerleşmiş herkesin kafasına sanki sokaktaki insan değil eve gelip bu aletin başına oturan:) aradan geçen bi kaç hafta sonunda ikna oldum şimdiki eşimle buluşmaya:) buluştuğumuz günün akşamı bana evlenme teklif etti:) hemen kabul etmesemde onada beni ikna etmeyi başardı 6 ay içinde evlendik ki niyeti evlenmek olan bi adam başka bi sorun yoksa keyfi için aylarca yıllarca flört etmez bendeki mantık bu... 3 yıl oldu huzurlu mutluyuz rabbime çok şükür...
Haritan nasıl çıkıyor canım:)Eros vurdu derken anlamadimda?astrolojik olarak mi yoksa ask beni buldu mu demek istedin.ben biraz ilgileniyorum haritami cikardim.7 evde siron var ve bu benim zayif krakterli kisilerle zaman kybetmem anlamina geliyormus.beni begenen olsa bile ya kotu cikiyor yada birileri bozuyor cok uzuluyorum zman zaman...
o eskidendi ezik tipler nette hep deyişleri....
Şimdi herkeeees nette, o yuzden net ortamında tanışmak doğal birşey bence, Eskiden nerede tanıştınız sözüne aa cafede bakıştık tanıştığa laf yoktu ama nette fotoya baktım, kendini tanıtım şekline baktım öyle görüşmek istedim diyince aaa ne kadar kötü derlerdi..
Hep şimdi herkesin bir internet kimlik kartı var, facebook, arkadaş çevresine paylaşımına bakarak doğru mu söylüor ,nelerı seviyor nasıl bir insan az çok anlarsınız yine....
Haritan nasıl çıkıyor canım:)
Yanliz dogum saatinizi bilmeniz gerek birdeyaz saati uygulamasi var mi yok mu dogru olmaliSz google ucretsiz astroloji harita yazin.cikan ekrandan bilileri doldurun harita cikiyor resim seklinde altinda bilgilerde oluyor bazi sitelerde.bakin bakalim 7 evde hangi gezegen var.ben dincer guneri astrolog olarak cok begeniyorum blogu var bir bakn.ben kucuklugumden beri annemi sorarmisim ay niye bu kadar guzel neden buyudu kuculdu vs hep ilgim vardi.bilgi veren astrologlarida takip derim.birgun egitimini alicam cok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?