internetteki ilişkilerin çoğu hüsranla sonuçlanıyor malesef ama mutlu olan var mıdır? elbette vardır dikkatli olmak ve karşındakini iyi tanıdıktan sonra nerde tanıştığının hiç bi önemi yok bence hayırlısı tatlımm bende evlenemezsem son çare internette bulmayı düşünüyorum e devir internet neti hepimizi hayırlı eş nasip etsin Rabbim
Profilinize bakilirsa yas 19 bunlari dusunmeyin daha cok erkeninternetteki ilişkilerin çoğu hüsranla sonuçlanıyor malesef ama mutlu olan var mıdır? elbette vardır dikkatli olmak ve karşındakini iyi tanıdıktan sonra nerde tanıştığının hiç bi önemi yok bence hayırlısı tatlımm bende evlenemezsem son çare internette bulmayı düşünüyorum e devir internet neti hepimizi hayırlı eş nasip etsin Rabbim
Benim tek bir girisimim olmadi bir forumda yazismk oylesine orda kaldi.Ben zaten evlilik sitelerinden bahsetmstim kayit olmaya korktum ucretlidir nasilsa diye..Yas 31 cevre dar arkadas ortamim yok kizli erkekli..İs ortaminda olmuyor zaten sonra neler duyuyruz isten cikmaya sebep veriyor bu duumlar..Ben zeki guzel denilecek biri ama muzmin bekar olarak kalacagim sanirim uzulmuyorum da..Terazi sosyaldir ama yanlizligi gogusleyebilir
görümcemin kızı netten tanıştı evlendi mutlu..Hatta evlenen var mi?Reelde bugüne kadar aradigimi bulamadim.nette tanistik evlendik diyenleri cok duyuyorum.hic cesaret edemedim o ayri.askin mutlulugun nerde bulcagi belli degil diyorum.allah isterse oluyr hersey.hangi ortamda tanistiniz chat mi evlilik sitesi mi anlatir misiniz
Hangi forum sitesi merak ettimYazilari okumadan bizzzz:))))
2.bebbegime hamileyim
28 aylik kizimiz var
7.5yil once bir forumda tanistik evlilik sitesinde degil
4.5 yildir evliyiz:)))))))
Duyan inanmiyo
Cok sukur mutluyuzzzz :)))))
Darisi bekarlatin basina
Yazilari okumadan bizzzz:))))
2.bebbegime hamileyim
28 aylik kizimiz var
7.5yil once bir forumda tanistik evlilik sitesinde degil
4.5 yildir evliyiz:)))))))
Duyan inanmiyo
Cok sukur mutluyuzzzz :)))))
Darisi bekarlatin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?