İnternetten tanışmak lütfen akıl verin

Morpanjurluev

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
255
169
103
31
Sevgili ablalarım size acil bişey danışmam gerek

Internetten 2 gün önce birisiyle tanıştım . Aynı şehirdeyiz hatta evlerimiz bile birbirne cook yakin o fizik tedavi uzmanı ben üniversite son sınıf öğrencisiyim yarın buluşmak istiyor . Ben kararsız kaldım ..
Yüz yüze görüşmek için sizce erken mi
Ben düşünüyorum da çok bağlanmadan yuz yüze görüşüp mantıklı bir kararı yani gorusmeye devam edip etmeyecegime bı an evvel vermem daha iyi değil midır ??

Sizce ne yapmam lazım ? İnternetten tanışmak nasıl bişey ki başına gelen var mı?
Nelere dikkat etmem lazım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

ben de netten biriyle tanışmış ve görüşmüş biriyim taa fi tarihinde;biz üç ay sonra görüşmüştürk ve birbirimizin tek bi resmini dahi görmemiştik;ben şanslıydım başıma bi halt gelmedi şükür ama hayatımın en tekinsiz adamını gördüm karşımda ;iki gün çok kısa bi süre biraz daha tanı ayrıca şu an günümüzde evli olup da kendini boşanmış veya bekar gösteren çok erkek tanıyorum etrafımda ,bu da öyle bişey çıkabilir ...onu tanımaya çalış buluşursan da bi kız arkadaşın olsun yanında kalabalık bi cafe ortamında görüşün

ben de netten biriyle tanışmış ve görüşmüş biriyim taa fi tarihinde;biz üç ay sonra görüşmüştürk ve birbirimizin tek bi resmini dahi görmemiştik;ben şanslıydım başıma bi halt gelmedi şükür ama hayatımın en tekinsiz adamını gördüm karşımda ;iki gün çok kısa bi süre biraz daha tanı ayrıca şu an günümüzde evli olup da kendini boşanmış veya bekar gösteren çok erkek tanıyorum etrafımda ,bu da öyle bişey çıkabilir ...onu tanımaya çalış buluşursan da bi kız arkadaşın olsun yanında kalabalık bi cafe ortamında görüşün

valla iyi cesaretmis sendeki, hayatinda görmedigin insanla bulusmak ödüm kopardi heralde :)

Yok ben zaten uzak bi yerde buluşmam . Şehir merkezinde kalabalık bi yerde görüşürüm . Bide döndüğümde kendi ailemin yanında kaldığım için sorun yok yani öğrenci evinde kalmıyorum

Şimdi zaman çok kötü. Aceleci davranma. Kimseye güven olmuyor tatlım.

Ben bundan 12 sene evvel internetten tanıştığım kişiyle 6 ay görüşmedim.

Sonra görüştüm. Kafa yapısını karakterini tanıdım. Hemen güvenmedim. İnce eledim sık dokudum.

Asla temas etmesine izin vermedim. ;)

Neyse güvenimi kazandı.

Şimdi onunla 9. senemiz ve iki oğlum var.

Eşim iyi bir insan. Evini sorumluluğunu bilir. Ehhh axıcık da siniri olmasaydı tadından yenmezdi ;)

Bak 36 ma yeni girdim. Abla olarak beni iyi dinle. Asla toz pembe düşünme, hemen güvenme. Zamana yay. Ve kendinden ödün verme.

Şimdi zaman çok kötü. Aceleci davranma. Kimseye güven olmuyor tatlım.

Ben bundan 12 sene evvel internetten tanıştığım kişiyle 6 ay görüşmedim.

Sonra görüştüm. Kafa yapısını karakterini tanıdım. Hemen güvenmedim. İnce eledim sık dokudum.

Asla temas etmesine izin vermedim. :KK66:

Neyse güvenimi kazandı.

Şimdi onunla 9. senemiz ve iki oğlum var.

Eşim iyi bir insan. Evini sorumluluğunu bilir. Ehhh axıcık da siniri olmasaydı tadından yenmezdi :KK66:

Bak 36 ma yeni girdim. Abla olarak beni iyi dinle. Asla toz pembe düşünme, hemen güvenme. Zamana yay. Ve kendinden ödün verme.
Ah MaşaAllah abla ya
Ama şöyle bir mevzu var bir kez görsem sonra her seyi zamana yayarım zaten daha okulum var
Benim amacım yuz yüze görüşünce elektriğin olup olmayacağı .

Ya organ mafyasiysa tecavuzcü ya da profesyonel yalanciysa... otur evinde ablacim kimseyle buluşma devir çok kötü.
Bulusacaksan da kalabaliktan ayrilma.Varsa sakın onun aracına binme ve bulusma suresini kısa tut.

Ya organ mafyasiysa tecavuzcü ya da profesyonel yalanciysa... otur evinde ablacim kimseyle buluşma devir çok kötü.
Bulusacaksan da kalabaliktan ayrilma.Varsa sakın onun aracına binme ve bulusma suresini kısa tut.
Kesinlikle arabasına binmem evinde de buluşmam . Bütün bunlar inancıma dahi karşı zaten . Sadece demek istediğim sizce erken mi buluşmak için

Buyuk bir avm de gorus.Cok fazla oturma.Az vaktim var de ve israr ederse de ilk bulusma oldugu icin prensipli davran ve en fazla 1 saat otur kalk.Evinin hangi mahalle /sokak oldugunu bilmesin taniyana kadar.

Kesinlikle arabasına binmem evinde de buluşmam . Bütün bunlar inancıma dahi karşı zaten . Sadece demek istediğim sizce erken mi buluşmak için

erken hem de çok erken ...bu adamın nişanlısııı sevgilisii hattaa bi karısı bile olabilirr ,acele etme bi tanı hem belki tanıdıkça soğuyacaksın bu adamdan

Ah MaşaAllah abla ya
Ama şöyle bir mevzu var bir kez görsem sonra her seyi zamana yayarım zaten daha okulum var
Benim amacım yuz yüze görüşünce elektriğin olup olmayacağı .
Valla ben 6 ay sadece arkadaş olarak görüştüm. Sevgili değildik. Tlf dan tlf na sevgili olamam zaten.

Eşim sonra istanbula yanıma geldi.

Eşimi gördüm hiç elektrik almadım :KK66: istanbul da 10 gün kalacak ben onuncu günde arkadaşlık teklifini kabul ettim. Çok uğraşmıştı. Dedim ki deneyelim ama kesin söz veremem tanıcam seni dedim.

Ve ben telefon konuşmalarımızla onu tanıya tanıya elektriklendim :KK66:

Tabi sen bir gör.

Oturuşuna, kalkışına, yemek yiyişine, sana hitap etme şekline, sana bakışına vs. bunun gibi şeylere dikkat et. Bazı şeyler zaten kendini belli eder.

Daha ilk günden sana emrivaki yaparsa ya da kıskançlıktan dem vurursa ya da ataerkil takılırsa hemen dehle :KK66:

Arkadaşlarında o cafeye gelsin başka masada otursunlar kendini daha rahat hissedersin..çok sıkılırsan selam çakarsın seni ararlar bahaneyle kaçarsın..görüş ama kendin hakkında ayrıntılı bilgi verme..bol şans..gelişmeleri yazmayı unutma :)

aylarca internetten görüşmek bana göre saçma. Genel bir konuşma olup konular bittikten sonra hala internette bugün ne yaptın muhabbeti dışında muhabbet edemezsin. Ama tabiiki güvenilir kalabalık bir yerde görüşün. Zaten elektrik olmazaa boşa zaman kaybetmemek lazım.

Bence dedigin gibi kalabalik bir yerde bulus. Erken degil diye dusunuyorum. Yalan soyluyorsa netten daha uzun sure de soyler. Durustse zaten mesele yok. Sadece gorustugunde hoslansan bile yavas yavas ilerle. Sakin hemen guvenme.
Belki de hic hoslanmayacagin biri cikacak e o zaman ne geregi var muhabbeti uzatip vakit harcamanin. Gor gitsin derim ben, dikkatlice. Bulustugunda da acik ve durust ol seni herkese 2gunde kapi acan biri sanmasin. Bulusmayi neden kabul ettigini bilsin.

Haaa unutmadan ilk görüşmemizde nüfus kağıdındaki fotona bakıcam dedim. O da medeni durumuma dimi dedi. Evet dedim. Baktım. Sonra gülüştük.

İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Ben garantiye alayım bi dedim. :KK66:
Ooo harika bi tüyo coook teşekkür ederim

Back
X