İnternetten tanışmak lütfen akıl verin

İki gun cok kisa bir süre anlattigi herseyin yalan olma ihtimali de var. Dikkat edin gorusursenizde çok kalabalik bir yerde bulusun Avm tarzi.. Dunyanin binbir turlu hali var dikkat edin..

Bir arkadasına söyle buluşacagın zaman yakınlarda olsun seni tanımıyor gibi
Sende halka acık bir yerde otur görüş

Sevgili ablalarım size acil bişey danışmam gerek

Internetten 2 gün önce birisiyle tanıştım . Aynı şehirdeyiz hatta evlerimiz bile birbirne cook yakin o fizik tedavi uzmanı ben üniversite son sınıf öğrencisiyim yarın buluşmak istiyor . Ben kararsız kaldım ..
Yüz yüze görüşmek için sizce erken mi
Ben düşünüyorum da çok bağlanmadan yuz yüze görüşüp mantıklı bir kararı yani gorusmeye devam edip etmeyecegime bı an evvel vermem daha iyi değil midır ??

Sizce ne yapmam lazım ? İnternetten tanışmak nasıl bişey ki başına gelen var mı?
Nelere dikkat etmem lazım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
kalabalık bir ortamda yanında biri ile git görüşmeye ve evet bağlanmadan görüş en azından

Aynı şehirdeyseniz çok sık ve bir anda görüşmeniz uygun olmayabilir.Bakalım görüşme vaktiniz uzayınca da size aynı ilgiyle yaklaşacak mı yoksa.Birazcık engeller koyun hemen görüşmeyin ki ne kadar samimi oldugunu anlarsınız.
Ben aynı mahallede oturduğum ve daha önce hiç tanışık olmadığım ama arkadaşlarımızın ortak oldugunu öğrendiğim kişiyle görüştüm.Sürekli reddedip ama telefonda görüşmeye devam ederek 1 ay sonrasında buluştum sevgili olarak.:) Pes etmeyişinden anladım niyetini ve 1 yıl sonrası evlendik.
O yüzden Azcık kaçan ol.

2 gün mü şaka mı? :)
Tabiki hemen buluşma.
2 günde ne öğrendin ki hakkında?
Hem ayrıca ben henüz yeni tanıştığım kişilerle görüşmeyi doğru bulmuyorum de bakalım tavrı ne olacak. Seni gerçekten tanımak isteyecek mi bekleyecek kadar sabırlı mı yoksa ehh deyip yoluna mı bakacak? Balıklama atlamamak gerek. Nereden biliyorsun buluşma teklifini senin haricinde başkalarına etmediğini? Uyanık ol.

Valla ben bu internetten tanışma olayına aşırı soğuk bakıyorum.Tanışacak yer mi yok yıl olmuş 2017 internetten kız düşürmeye çalışanlar ve düşen kızlar var yapmayın nolur.Adam sapık yalancı dolandırıcı her türlü halt çıkabilir evli bile olabilir belki

Internetten 2 gün önce birisiyle tanıştım . Aynı şehirdeyiz hatta evlerimiz bile birbirne cook yakin o fizik tedavi uzmanı ben üniversite son sınıf öğrencisiyim yarın buluşmak istiyor . Ben kararsız kaldım ..
Ben düşünüyorum da çok bağlanmadan yuz yüze görüşüp mantıklı bir kararı yani gorusmeye devam edip etmeyecegime bı an evvel vermem daha iyi değil midır ??

Sizce ne yapmam lazım ? İnternetten tanışmak nasıl bişey ki başına gelen var mı?
Bence büyük bir hata bende yaptım bunu bir yıllık evliyim ve adam iki seneden sonra çıkıp bana hala yazıyor konum var gerçekten çok çok riskli birşey ama şuan ki akıl o zaman yoktu işte

Bence görüşmende sakınca yok. Ama dikkatli olmanda her zaman fayda var. Eğer yüzyüze görüştükten sonra devam kararı alırsan muhakkak çevresinden birileriyle tanış. Kardeşi kankası vs. Evli falan olup kandırması var öyle tipler. Kalabalık yerde görüş. Evinin tam adresini verme ne olur ne olmaz

Merhabalar merak edenler için durum guncelliyorum
Bugün sabah görustuk
Çok iyi bir insanmış
Nüfus cüzdanini kontrol ettim temiz :halay:

Ama şöyle bir sorun var ki

Boyu ve yapısı bana göre çok ufak
Ben 1 68 im ve 65 kiloyum çelimsiz değilim

O 1 67 olduğunu söylüyor ama aşırı çelimsiz :110:

Omuzları falan ufacık :110:

Sanırım dış görünüş uyumsuzluğundan olmayacak gibi :KK14:

Ben suan ki sevgilimle 2 sene önce tanışmıştım. Gerci bizim ki tam internetvari değil. Üniversiteden arkadaşımın tanıdığıydı fotograflardan görmüş begenmis vs. Ben görüşmüştüm hemen. Pek icime sinmemisti. 2 sene sonra tekrar bi karşılıktık zaten ayni semtte oturuyoruz.
Kısmet bu zamanaymis. Mutluyum suan. Her iliskide var olan gibi bizimde tabi sorunlarımız olmuyor değil. Kalabalik bir ortamda gorusebilirsin bence ;) hayirlisi olsun.

Merhabalar merak edenler için durum guncelliyorum
Bugün sabah görustuk
Çok iyi bir insanmış
Nüfus cüzdanini kontrol ettim temiz :halay:

Ama şöyle bir sorun var ki

Boyu ve yapısı bana göre çok ufak
Ben 1 68 im ve 65 kiloyum çelimsiz değilim

O 1 67 olduğunu söylüyor ama aşırı çelimsiz :110:

Omuzları falan ufacık :110:

Sanırım dış görünüş uyumsuzluğundan olmayacak gibi :KK14:
Ayyy ben son guncellemeyi gormemisim:) bence dis gorunuse aldanmamalisin. Biraz daha firsat ver kesinlikle. Bi kac kez daha gorus baktin olmuyor o zaman koparirsin iliskini.
Kuzenimde biriyle tanimisti. Yok celimsiz yok ben yaninda iri kaliyorum diye kafaya takmisti. Biraz firsat ver dedim. Cocuk ilgisiyle mutlu ede ede kuzenim baglandi.

Ayyy ben yandım sen yanma..... ne kadar bela pislik varsa onlara denk geldm balık burcu çift kısmetli derler çifter çifter bela aldım zamanında, aman aman...

netten biriyle konusmak daha kolay belki gorusmek bile istemezsiniz

Back
X