Intihar bile dusunuyorym allahtan korkmasam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha ayriyyeten ben bi anneyim kızım 1.5 yaşında. Ben kızımı 1 dk kucağımda taşıyıp yürüyemedim. Keşke tek derdim yğzümdeki sibçvilce olsaydı Rabbim cidden neden ben? Neden bazı insanlar sivilcesine izine yüzüne gözğne ağlarken ben şu an her hareketimde bağırmamak için dişimi sıkmak zorundayım?!

Size bişey söylemek istiyorum..
Bi hastalığım var. Dr ameliyat olursan yüksek ihtimal felç kalırsın ameliyat olmazsan da yüksek ihtimal kalp yetmezliğinden veya nefes darlığından uzun yıllar yaşamaz ölürsğn diyor...

Çektiğim ağrıları tahmin bile edemezsin gğn aşırı her gün ağlaya ağlaya inlete inlete kaburgalarımın birbirine sürtünmesinden çıkan sesler eşliğinde Allah affetsin isyan ediyorum. Allahım yeter artık bu kadar ağrı çekmemeliyim bi insan bu kadarına dayanamaz diye.

Onu da geçtim. Daha küçğcük çocukken bile çocuklar benle dalga geçerdi herkes bana bakıp gülerdi hala öyle. Kamvur kambur diye etrafımda oyun oynardı çocuklar.. Hala geri zekalı bi kaç çocuk bunu yapıyo.

Boyum 1.40 sırtımda kocaman bi kamburluk var. Ayakta 10 dk duramıyorum yarım saat yol yürüyemiyorum. 1 kat dahi merdiven çıkamıyorum.. İnsanların bakışları, çocukların alayları hayatıma giren insanların sen ucube gibisin demeleri ve şimdi çektiğim dayanılmaz ağrılarla..

Siz söyleyin ben de intihar edeyim mi?
Sivilceyse sivilce stressten üzüntüden yıllardır geçmez. Burnum kocaman. Cidden ben öleyim mi? Ben diğerlerinden farklıyım diye yaşamayı haketmiyor muyum?
Cnm tabiki ozelsin senle dalga gecen pislikler utansin bi insanla dalga gecicek kadar alçaklar nolur oylr dusunme bu yasima kadar kimseyle dalga gecmedim gecmemde ne haddimize Allahin verdigi bi beden sen ozelsin bunu unutma :(

Ha ayriyyeten ben bi anneyim kızım 1.5 yaşında. Ben kızımı 1 dk kucağımda taşıyıp yürüyemedim. Keşke tek derdim yğzümdeki sibçvilce olsaydı Rabbim cidden neden ben? Neden bazı insanlar sivilcesine izine yüzüne gözğne ağlarken ben şu an her hareketimde bağırmamak için dişimi sıkmak zorundayım?!
Ya nolur agladim yemin ederim 😭😭😭😭😭lutfen sizde üzülmeyin nolur ne guzel cok guclusun super bi annesindirde ne guzel senin kadar herkes guclu olamiyo

Cnm tabiki ozelsin senle dalga gecen pislikler utansin bi insanla dalga gecicek kadar alçaklar nolur oylr dusunme bu yasima kadar kimseyle dalga gecmedim gecmemde ne haddimize Allahin verdigi bi beden sen ozelsin bunu unutma :(
Toplumda engellilere özel diyorlar ben anca böyle özelim.. Keşke bana verdiğin tavsiyeyi kendin uygulasan da benim gibi pamuk ipliği üzerinde yaşayan insanları daha da kahretmesen be güzelim

Ya nolur agladim yemin ederim 😭😭😭😭😭lutfen sizde üzülmeyin nolur ne guzel cok guclusun super bi annesindirde ne guzel senin kadar herkes guclu olamiyo
Güçlü müyüm? Bilmiyorum hala intihar etmediysem ya da delirmediysem güçlğyüm sanırım...

Ken
Toplumda engellilere özel diyorlar ben anca böyle özelim.. Keşke bana verdiğin tavsiyeyi kendin uygulasan da benim gibi pamuk ipliği üzerinde yaşayan insanları daha da kahretmesen be güzelim
kendime de uygulasam diyicem ama iste bnde h
Güçlü müyüm? Bilmiyorum hala intihar etmediysem ya da delirmediysem güçlğyüm sanırım...
Esiniz de destek demi size ne gzl

Haklisin ama soyle anlatayim artik insanlar ambalaja bakiyo hani guzelse tm degilse soyle boyle dugunden sonra kuzeni makyajsiz gordu beni demiski bu semihanin kardesimi cok değişik geldi demis esime ve bu durum cok kotu
Hayatinizdan Kötü ve Art niyetli insanlari cikarin, size iyi gelmiyen insanlari yok sayin ve hayatiniza almayin,, birkac leke olmasi makyaj güzeli olmaktan daha iyidir

Kizlar selamunalykm hepinize yenu evliyim 2bucuk aylik hamileyim bi derdim var cok sukur herseyim var esyam sagligim allah elime verirse bebeğim ama tek sorunum yüzüm kizlar inaninki lekeler var alnimda ince cizgiler olustu makyaj cok yaptim zamaninda ama simdi mecburiyetten yapiyorum evde yapmam sirf makyaj yapmayayim diye dışarı cikmiyorum cunku cildim kötü esimin ailesinin karsisina cikinca ozguvensizim napicam ben agliyorum bazen aynanin karşısında bazen Allahim al canımı diyorum ustelik alt katta bi komsu var kizin yuzu bembeyaz purussuz onu bazen gördükçe iyice üzülüyorum esim askeri personel sirf makyaj yapmamak icin dahada kotu olmasin diye cildim arkadaslarini esleriyle bile kabul etmiyorum gulmeyin kınamayin bu artik beni cok etkiliyo:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Normalde de bu konuyu abartıyormussunuz hamile olunca 1'e 5 koymuşsunuz. Ben de hamileyim göbeğimde tüylenmeler oldu. Yüzüm gözüm sivilce oldu. Ben de aynaya her baktigimda iyy cok cirkin oldum diyorum hatta ağladığım oluyo. Insan hamileyken bişeyleri cok abartıyor. Sakin ol içinde bir can taşıyorsun onun günahına girme annesi. Yüzünüzdeki herşeyin bir çaresi var. Çizginin lekenin falan tedavisi var.

Tovbe diyorum birde pes şuan hastanede yatıyorum bebegım iyi olsun diye dua ediyorum. Karnımda ki ve esımı koru diye benim esımde askeri personel. Yüzüm de hamilelikten ciller var ilk başta çok tuhaf hissettim degısık geldi makyajla falanda kapatmadım yani şimdi seviniyorum. Rabbim bana mucizemi verdi ve onun izleri diye. Yatın kalkın dua edin bebeğiniz iyi olsun siz iyi olun bunlar için böyle düşünmek çok saçma.

Kizlar selamunalykm hepinize yenu evliyim 2bucuk aylik hamileyim bi derdim var cok sukur herseyim var esyam sagligim allah elime verirse bebeğim ama tek sorunum yüzüm kizlar inaninki lekeler var alnimda ince cizgiler olustu makyaj cok yaptim zamaninda ama simdi mecburiyetten yapiyorum evde yapmam sirf makyaj yapmayayim diye dışarı cikmiyorum cunku cildim kötü esimin ailesinin karsisina cikinca ozguvensizim napicam ben agliyorum bazen aynanin karşısında bazen Allahim al canımı diyorum ustelik alt katta bi komsu var kizin yuzu bembeyaz purussuz onu bazen gördükçe iyice üzülüyorum esim askeri personel sirf makyaj yapmamak icin dahada kotu olmasin diye cildim arkadaslarini esleriyle bile kabul etmiyorum gulmeyin kınamayin bu artik beni cok etkiliyo:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Elinde o kadar şey varken şükretmezsen birgün onlar elinden alınır ve bu günlerini ararsın...

Kendini kabullenmeyi öğrenirsen mutlu olursun yoksa hayatı hem kendine hem eşine zindan edersin bu gidişle. Emin ol böyle takıntılı davranmaya devam edersen eşin de bu konudan sıkılacaktır.

Boş ver izleri falan... Yap kendine bir kahve. Şükür Allaha de ve kendini olduğun gibi kabullen...

Yahu kızım tek derdin bu olsun kötü kötü şeyler düşünme al koca parası git güzellik estetik merkezine düzelir dert etme kimler neler yaptırıyor yüzüne çözüm buluyor da sen mi bulamayacaksın ayrıca iki leke iki çizgi oldu diye neden özgüvensizsin ki hepimizde olan şeyler yer çekimi sen sanırım kocam beni beğenmeyecek korkusu yaşıyorsun evde tca pealing yapabilirsin ama ne tür leke kahverengi mi kızarmış gibi kırmızı mı çil gibi kahverengi leke ise tca yap en düşük derecelisini al çizgiler için botox şart alındaki çizgiler yazın güneşte bakarken biraz gözlerimizi kısıyoruz ya o zaman alın kırışıyor zamanla o çizgiler belirginleşiyor o yüzden millet hem gözü için hem kırışmamak için hem moda için güneş gözlüğü takıyor

Yahu kızım tek derdin bu olsun kötü kötü şeyler düşünme al koca parası git güzellik estetik merkezine düzelir dert etme kimler neler yaptırıyor yüzüne çözüm buluyor da sen mi bulamayacaksın ayrıca iki leke iki çizgi oldu diye neden özgüvensizsin ki hepimizde olan şeyler yer çekimi sen sanırım kocam beni beğenmeyecek korkusu yaşıyorsun evde tca pealing yapabilirsin ama ne tür leke kahverengi mi kızarmış gibi kırmızı mı çil gibi kahverengi leke ise tca yap en düşük derecelisini al çizgiler için botox şart alındaki çizgiler yazın güneşte bakarken biraz gözlerimizi kısıyoruz ya o zaman alın kırışıyor zamanla o çizgiler belirginleşiyor o yüzden millet hem gözü için hem kırışmamak için hem moda için güneş gözlüğü takıyor
Abla kocamdan para alsamda estetik diyemem kizar be asla para vermsz bankada on bin liram var faizli atmisim dogumdan sonra dediklerinizi yapicam zaten ankaraya gidicem insallah nolur dua edin duzelsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X