İntihar düşüncesi beni bırakmıyor

tam da bu ruh hali içindeyim işte...

Ben de diyorum bir adım atayım... Ama yapamıyorum. Ve evet, ölmeyi kurtuluş sanıyorum.

Evet sadece saniyorsun...

Bir adim at ya ufak bir girisim yap bak gerisi gelecek tamam psikayatr ise yaramadi mi dediklerimden birini dene... Ya bu hayatta olumcul hastaligin pencesinde olup da olmemek icin neler deneyen var. Kotu de olsa hersey olumsuz bile olsa sabah gunes doguyor yeni bir gun basliyor.

Ben boyle konusuyorum tuzum kuru gelmesin bu forumda hic gercek dertlerimden bahsetmemisimdir ama hep gun dogmadan neler dogar diyorum Allah buyuk diyorum...

Hayata seni baglayan bir neden lazim sevgili es vs var mi?

Canım her canlı,hepimiz zaten bir gün ölümü tadacağız..O kaçınılmaz bir son..
Şöyle düşün bu hayata geldik...Her yeni gün bize bir ödüldür..Ben böyle düşünüyorum..
Günlerini mutlu değerlendirmeye bak..Dışarı çık hava al..Gökyüzüne bak..Ölüm fikrini tamamen aklından çıkar..
Ölüm bir bitiş değil başlangıçtır sözüne de inanırım ben..
Bende bir dönem kendimi üst geçitten atmayı falan düşünür durumlara gelmiştim..Atlattım çok şükür..
Bunun geçici bir durum olduğunu kabullen.Milyonlarca insan yaşıyor bu dünya üzerinde sende onlardan birisin ve hep bu şekilde hissetmeyeceksin..
Mutlu olarak atlattım ben..Müzik dinleyerek..Kendimle barışarak atlattım..
Çok şanslı bir insan olduğunu düşün..Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalış..Sosyal çevren olsun..Kendini eve kapatma sakın..
Sana yanlızca sen yardım edebilirsin..Dediğin gibi psikologlar,ilaçlar bir yere kadar..
Lütfen beyninden ölüm fikrini çıkar..Annen için..
Bir anne için evladını kaybetmesi nasıl bir duygudur..Annene bu acıyı yaşatmaya ne hakkın var..
Seni öyle üzgün görüyorsa kadıncağız inan her gün kahroluyordur zaten..Benim annem ben ağlarken hüngür hüngür ağlardı..
Biraz uzun oldu ama sana yardımcı olmak isterimm..Özelden de yazışabiliriz istersen..
Benzer yollardan bende geçtim çünkü (boşanma sonrası depresyon yaşadım )

kendi bedenin sen yetiskin bir insansın

Sadece annem var bir de birkaç yakın arkadaşım var. Onlar için direneyim diyorum ama olmuyor.

Bende burun ameliyatı oldum sonrasında darbe aldim yamulup sismisti, çok şükür şimdi duzeldi. O anda bile okadar karamsar olmadım. Hem tabi ki yüzünde değişiklik olacak benimde 2,5 ay oldu daha seninkide yeni alışmak zaman alır. Inan hala burnum tıkanıyor nefes alamıyorum bazen kalp atışlarını şiddetli hissediyorum.

Ben sırf annem üzülmesin diye onun yanında ağlamasına bile mani olan bir evlattım. Ama bana ne oldu bilmiyorum. Çalışıyorum ama iş yerinden izin verdiler. Çünkü anormal davranışlar sergiliyorum ilaçların etkisiyle. Yüksek sesle sayıklayıp sayılar sayıyor ve etrafa karşı saldırganlaşıyorum. İlaçlar tüm dengemi daha da beter bozdu her gittiğim doktor yeni bir şey önerdi. Bir türlü çıkamıyorum işin içinden... Benim kadar pozitif bir insana ne oldu bilmiyorum. Sanki içime bir şeytan karıştı...

Evet bence de en azindan annen icin bu dusunceleri aklindan atmalisin. Kadin yillarca cekmis belli babandan simdi bide evlat acisi mi yasasin bak bu dusunce bile seni biseylere baglamali.

Cok mu kotu burnun benim ablam uc kez estetik gecirdi her bandaj acilisi hayal kirikligiydi biliyor musun en sonunda tam oldu yani pesini birakmadi. Memnun degilsen daha profesyonel bir estetikci sec burnunu degistirmeye calis cozumu yok mu yani bir kere ameliyat hakkin yok sonucta...

Şunları yazacak ve kelime yanlışı yapmayacak kadar aklı başındasın maşallah.

Doğruyu yanlışı da ayırt edebiliyorsun, ölme fikri ne ki!?

Şu noktaya seni getiren durumu biliyor olman bile kurtulman için ciddi bir adım. Doğru doktoru bulmamışsın demek ki. Özel bir yere gitmelisin seninle saat sınırlaması olmadan ilgilenecek biri..Normal hastanelere gittiysen o yüzden yeteri kadar ilgilenmemişlerdir.

Aynı durumdayım çok tıkanıyorum geceleri boğazım kupkuru. Zaten bu durum da panik atak krizlerimi tetikliyor iyice kısırdöngüye girdim ama artık düzeleceğimi düşünmüyorum ben neredeyse 3 ay olacak tam.

Özele de gittim devlete de... Anlatması çok zor inanın. Bir anda altüst oldu tüm yaşam.

amelıyatınız ıyı gecmedımı pekı yanı ıstedıgınız sekılde olmadımı?
sonuc olarak hastaneye yatsanız sızı gozlemleseler daha ıyı olur
daha kac yasındasın dur daha ne ölümü, care bulunur tabıkı

Burnum şekil olarak kötü olmadı ama nefes alamıyorum ve eski yüzümü geri getirememem fikri beni mahvediyor. Şu ameliyatı olmasam her şey öyle güzel akıp gidiyordu ki... Ben öyle defalarca ameliyat olacak gücü kendimde bulamıyorum. Nasıl metanetliymiş ablanız.... Ben bir keresinde bu hale geldim bir ikinciyi yaşasam ölürüm gibi geliyor. Biliyorum insanlar yüz nakli bile oluyor ama işte benim bir anda bütün dengem bozuldu....

28 yaşındayım. burnum düzgün oldu ama şekli çok değişik eski yüzüme göre... hastanelerde yer yok yaşadığım ilde ben de bir süre yatmayı düşündüm ama her zaman dolu yatak yok dediler hala da yok....

Estetik sonrası kişinin kendine yabancılaşması sendromu belki de geçmişteki travmalarınızı da tetiklemiş ve ağır bir durumdasınız. Klinik psikolog ile görüşnenizi öneririm. Geçmiş olsun.

ıstanbula gelsenız bakırkoye , alırlar sanıyorum.
belkı sızın psıkolojık durumunuz goruntunuz kabul etmenızı engellıyor bılemedım ama

Canım sen çok güçlü,öz güveni tam,güzel bir iş sahibi bir bayansın..
Daha çok gençsin ne olur o ilaçları içipte gencecik vücuduna zarar verme..
Bu denli psikolojini bozacağın büyük bir sebep göremedim ben..
İnsanların başına ne kazalar geliyor geri dönülmez şeyler yaşıyorlar..
O ameliyatı olmak isteyende sendin,şuan psikolojini bu duruma getiren de sensin..
Yani her şey senin elinde..Bir kez daha farklı bir doktora gitsen muayeneye?
belki bir hal yolunu bulurlar..
bende 26 yaşındayım ve inan çok üzüldüm durumuna..
Çünkü insan ne yaparsa kendine yapıyor...Yapma lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…