- Konu Sahibi delempicka
-
şimdi siteye girdim araştırıyorum sağolun desteğiniz içinarasanıza hemen
tekrardan eski burnunuz gibi yaptırma şansınız yok mu?çözüm olarak bu geldi aklıma.İnanın tüm doktorlara gittim defalarca ilaç denedim....
bende 2 sefer burun ameliyatı oldum...bence bu bahane olmuş...vardır başka sebepler mutlaka...
doğumda olduğu gibi ölümümüzde Allah ın istediği zamanda olacağını hatırla hep...
tekrardan eski burnunuz gibi yaptırma şansınız yok mu?çözüm olarak bu geldi aklıma.
Doğum sonrası lohusalik depresyonuyla başlayan sonra farklı suretlerde devam eden uzun ve karanlık günlerden geçmiş biri olarak yazıyorum bunu
Depresyon ne demektir iyi bilirim yani
Bu can sıkıntısı gibi birsey değil bir karanlık bir buhran hali kimse empati yapamaz yok tatile git yok onu yap yok bunu yap..
Size geçecek desem biliyorum ki o da bir anlam ifade etmeyecek
Ama geçiyor..
Yani hemen olmuyor ya da bişeyler yaparak olmuyor
Üstünüze çöken o kara bulutlar geldiği gibi kendiliğinden yavaşça gidiyor
Şuan inanması zor
Ama gerçekten oluyor..
Kendinizi ayna karşısinda süslenirken alışveriş yaparken buluyorsunuz
Ölmeyin bence bunu düşünmeyin acı çekiyorsunuz biliyorum zor ama dayanın
Gerçekten bir aşk iyi gelebilir umarım olur..
Müzik belki..
Kolay gelsin..
Bence herşeyin başında nefes almayı rahatlatacak bir operasyon daha yapılması gerekli. Bunun için de iyi araştırılmalı. türkiye bu konuda çok iyi. İran, Alman, Rus vs birçok kişi Türkiyeye gelip ameliyat oluyor. dişlerini bile burda yaptırıyorlar. Maddi gücün varsa sen de profesyonel biri bulabilirsin. İyice araştır.
Burun tıkalı olunca özellikle yatarken uyuyana kadar insan çok zorlanyor. Bende de var aynı sorun. doktora gittim devlete, ilki burnun içinde biryer kırılması gerekiyor dedi, başka birtanesine gittim senin psikolojik problemin mi var dedi. diyen kendisi psikopattı ama neyse. Maddi olarak da yeterli olmadığım için özele de gitmedim vazgeçtim şimdilik.
Bence nefes sorunun halleder halletmez kendine geleceksin. Ben sıra beklerken kadının birinin burnu sargılıydı. Ameliyat olmuş. Dediki ben şimdiye kadar nefes almıyormuşum, nefes almak çok farklıymış dedi.
Doğum sonrası lohusalik depresyonuyla başlayan sonra farklı suretlerde devam eden uzun ve karanlık günlerden geçmiş biri olarak yazıyorum bunu
Depresyon ne demektir iyi bilirim yani
Bu can sıkıntısı gibi birsey değil bir karanlık bir buhran hali kimse empati yapamaz yok tatile git yok onu yap yok bunu yap..
Size geçecek desem biliyorum ki o da bir anlam ifade etmeyecek
Ama geçiyor..
Yani hemen olmuyor ya da bişeyler yaparak olmuyor
Üstünüze çöken o kara bulutlar geldiği gibi kendiliğinden yavaşça gidiyor
Şuan inanması zor
Ama gerçekten oluyor..
Kendinizi ayna karşısinda süslenirken alışveriş yaparken buluyorsunuz
Ölmeyin bence bunu düşünmeyin acı çekiyorsunuz biliyorum zor ama dayanın
Gerçekten bir aşk iyi gelebilir umarım olur..
Müzik belki..
Kolay gelsin..
arkadaşlar mesele burun fln değil, ki burnu da güzel olmuş söylediğine göre, mesele panik atağın depresyonu tetiklemesi
insanlar birdenbire ölümü düşünmezler, ne kadar pozitif ne kadar neşeli bireyler olsak da bilinç altımızda neler yattığını bilemeyiz.
ve bazen bilinçaltına atılmış, bastırılmış duygular birden bire ortaya çıkar, sanırım konu sahibinde, eski haline dönemeyeceğini görmesiyle başlamış, bu sebeple de hayatı sorgulamış, bilinç altında yatan duygular ortaya çıkmış
bende intihar etsem kimse inanmaz mesela, arkamdan ne kadar neşeli keyifliydi hep derler...
ayrıca ölmeyi istemek akıl sağlığını kaybetmek demek değildir, insanlar bilinçli olarak yaşamlarına son vermek isteyebilirler ve bu onların özgür kararlarıdır. Fakat konu sahibi depresyonda olduğu için ölüm isteğiyle savaşıyor, fakat bu akıl sağlığını kaybettiğini göstermez.
ben size boş tavsiyeler vermeyeceğim, sizi bir bakıma anlıyorum ve benim de çok zor zamanlarım oluyor. sadece vazgeçmeyin diyorum. deneyin, perde kapanmadan oyun bitmez unutmayın nasıl olsa bir gün öleceksiniz ve bize vaat edilen başka bir hayat yok. ya ilerde yaşanacak güzel günler varsa? ya hayatın anlamını hiç ummadığınız bir yerde hiç ummadığınız birinde bulacaksak?
bence bu ihtimaller yaşamaya değer, üzülmeyin er yada geç bir gün öleceksiniz zaten, yaşamayı denemekle ne kaybedebilirsiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?