İntihar edecegim . ?

Acik lisede 3 4 sinava giremedim kardesimin sinavi seneye kaldi. İsaretleyememe korkusu var testleri sorulari yeni cikti bu da 2016 martta odaklanamadim tam testlere derslerin tamamina ? intihardan baska cozum yok hep evde oturmak istemiyorum. Bir adam son seyde bakimsizsin dedi ona taktim kafayi. 5 yil onceki sey. Gecen sene martta isaretleyemedim derslerin hepsini. Neden boyle sorun cikiyor ? Bide eski sevdigim cocuga taktim kafayi ya derste aklima gelirse. Yine sinavdan cikarsam ? 16 18 donemim bi kiz 56 kredisi olan 4. Donem yada 6 donem millet 8 donemde bitiriyor zor 14 donem dedi. Gecen sene martta eski sevdigim cocuk aklima geldi isaretlemedim sorulari ciktim
acil psikiyatri

intihar edicem diye konu açmakta yeni moda oldu :işsiz:

Canım annen baban nasıl senin farkında değil ben orayı anlamadım. Sen onlarla yaşamıyor musun? Normal seyrinde çalışan bir beynin ürünü değil yazdıkların acilen doktora gitmen lazım. Burada yazdığın gibi doktorlara konuştuğunda iyi görünüyorsun diyecek bir psikiyatrist olamaz.Doktora gittiğini hiç sanmıyorum. Buraya bu yazıyı yazıyorsan kendinin zaten hiç farkında değilsin ya da bi atak döneminde olabilirsin.yalnızca korkma durumu ailenle paylaş ve eğer doktora gidersen de olduğu gibi anlat herşeyini gizleyip saklamadan.inşallah düzelirsin

Sınav boyunca herkesin aklına bir sürü problem gelebilir ama biraz dalgınlıktan sonra normal hayata dönebilir. Ama sen sınavdan çıkıyorsun.
Üstelik bir kaç sınav yüzünden intiharı düşünüyorsun.
Acilen doktora git.

Özür dilerim biraz sert yazacağım ama gerçekten gençlerin veya her olumsuzlukta intiharı ağzına alan insanların kendine gelmesini istediğim için sert yazacağım çünkü her intihar başlıklı konuda yüreğim ağzıma geliyor.

Sizler ölmek kolay mı sanıyorsunuz? Kolay mı can verebilmek?
Hiç son nefesini veren birini gördünüz mü? Ben gördüm, kardeşim kollarımda öldü benim, 9 yaşında çocuktum o zamanlar, ölmek ne demek o gün öğrendim, gitme kardeşim diye başını tuttum ama bırakıp gitti beni, ilk defa bir mezar gördüm, herkes kardeşin gelin gibi oldu, kına yaktık saçlarına dediler, pamuk gibi bembeyaz bir kızdı, iri siyah gözleri, melek oldu kardeşin dediler, cennet nedir o gün öğrendim, büyüdüm, evlendim, kardeşim hep aklımda, bir bebeğim oldu sonra minik küçük bir kız, yitirdiklerimi unutturdu, bir gün kızım kollarıma yığıldı, öldü sandım canım çekildi, kardeşim gibi bebeğim de gidiyor diye feryat ettim, aylarca nefesini dinledim yavrumun.

Ölmek can vermek kolay mı sanıyorsunuz siz? Her olumsuz olayda ağzınızda bir intihar, kaç canımı verdim toprağa, neler gördüm neler yaşadım da ölmedim, sizlerde kendinize gelin artık, ölmek ağzınıza aldığınız kadar kolay değil, can vermek, son nefesini vermek o kadar kolay değil.
Daha ne yaşadınız ne gördünüz de ağzınızda bir intihar lafı.

başın sağolsun Mune:KK43:

başın sağolsun Mune:KK43:
Teşekkür ederim, hepimizin yitip gidenleri vardır, kardeşlerini, anne babalarını, eşlerini, evlatlarını kaybeden herkesin başı sağolsun.
Hayatın bize en acımasız davrandığı kısımda bu bence, her derdin çaresine bakıyorsunuz da ölüme birşey yapamıyorsunuz.
37 yıl oldu kardeşim öleli, koca bir ömür, yaşasaydı, aşık olsaydı, evlenseydi, çocukları olsaydı, abla diye arasaydı, kıvırcık saçlarını savurtsaydı, kara gözleriyle bir kerecik daha baksaydı diye diye geçen 37 yıl.

ben lise mezunu olmaktansa bir sanat mesleğini icra etmek isterdim. mesela terzilik, kuaförlük gibi gibi. ya da bir dükkan açıp iç.inde evime deli gibi almak istediğim plastik, çanak, çömlek satmak isterdim.
eee bir lise için intihar edilir mi??? sokaklar işe yaramayan binlerce belki daha fazla liselilerle dolu. bazı şeyleri hayatın merkezine koyup ona odaklanmak çok saçma. rahat bırak kendini.

Teşekkür ederim, hepimizin yitip gidenleri vardır, kardeşlerini, anne babalarını, eşlerini, evlatlarını kaybeden herkesin başı sağolsun.
Hayatın bize en acımasız davrandığı kısımda bu bence, her derdin çaresine bakıyorsunuz da ölüme birşey yapamıyorsunuz.
37 yıl oldu kardeşim öleli, koca bir ömür, yaşasaydı, aşık olsaydı, evlenseydi, çocukları olsaydı, abla diye arasaydı, kıvırcık saçlarını savurtsaydı, kara gözleriyle bir kerecik daha baksaydı diye diye geçen 37 yıl.

yani kollarımda öldü demişsin ya...ne desem bilemedim...:KK43:
ama belki böylesi daha hayırlıdır, günahsız gitmiş çünkü, dünya geçici, o ebedi mutluluğu bulacak belki de...

Back
X