Bak yaşam belirtisi veriyorsun birgun yapacaksın elbet sabret ve gör. Kendine çok değer ver ve sana değer vermeyenleri hayatinda tutma.Gerisi düzelecektir.Keşke öyle yapabilsem
Seviyor mu çok komik. Bu arada ne konuda tartışıyosunuz bu adamda öfke kontrolü yok sanırım sakinleşince özür diliyor muSormaya kalksan beni herkesten çok seviyor . Böyle sevgi olur mu siz söyleyin
Bence sikayet edin.Önceki konuları uzun uzun anlatmayacam açtığım konulara bakarsanız görürsünüz .. az önce suçsuz olduğum yerde yine tartışma yaşadık ..bana şiddete kalkıştı birdaha böyle ağlarsan sesini yükseltirsen ilk önce seni sonra çocuğu sonra kendimi öldürecem dedi
Öncesinde bu adam böyle şiddet gösteriyordu da 2.çocuk neyin nesi yazık değilmi o yavrucagaÇocuğum var ..hamileyim ..severek evlendik..hiç böyle hayal etmemiştim
şiddeti yok şiddete meyilli bugün gösterdi bunu yeterinceÖncesinde bu adam böyle şiddet gösteriyordu da 2.çocuk neyin nesi yazık değilmi o yavrucaga
Seviyor mu çok komik. Bu arada ne konuda tartışıyosunuz bu adamda öfke kontrolü yok sanırım sakinleşince özür diliyor mu[/QUOTE
Özür dileme gibi bir huyu yok. Suçlu olsa konuşur..ben uzatıp konuşmasam ona da küser
Benimle tanışma bence sorunlarımla kafanı şişiririmSeninle tanışmayı çok istiyorum
Her konuda yorumların hem mantıklı hem cuk..
Konu sahibi arkadaşım boşanmayı neden düşünmüyorsun
Benim babam yaptıklarını duysa bir dakika tutmaz beni burada ama ailemi de çocuklarımı da üzmek istemiyorumNe sevgisi yahu adam bildiğin ruh hastası ve yaptığı şeyde hastalıktan başka birşey değil. Sahip çıkanınız yok mu
Kabul etmek istemiyorum çünkü..benim sevdiğim adam bu değildiŞiddeti yok şiddete eğilimli ne ??? Kafanıza vurup,bıçakla tehdit etmesi sanırım size göre şiddet değil ? Bir an önce kendinize gelin,polis çağırın gerektiğinde ve acilen boşanın.. tövbe tövbe..
Kabul etmek istemiyorum çünkü..benim sevdiğim adam bu değildi
Seninle tanışmayı çok istiyorum
Her konuda yorumların hem mantıklı hem cuk..
Konu sahibi arkadaşım boşanmayı neden düşünmüyorsun
Çocuğum var ..hamileyim ..severek evlendik..hiç böyle hayal etmemiştim
Benim babam yaptıklarını duysa bir dakika tutmaz beni burada ama ailemi de çocuklarımı da üzmek istemiyorum
Ölmeyi düşünme canımÇocuğum var ..hamileyim ..severek evlendik..hiç böyle hayal etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?