İntihar edecem artık son noktadayım

bütün olanlara rağmen hala onu koruma çabasındasınız yanlış yapıyorsunuz gerçeklere gözlerinizi kapatmayın...

İntihar yerine boşanmayı düşünebilirsin. ..

Okurken ürperdim, yaşarken ne hissediyorsun? Bosanmamak için nasıl bir nedenin olduğunu merak ettim ? Bu konuşmanın üzerine başka bir nedene gerek varsa !!!

Ben o kadar nazlı büyüdüm ki ama naz yapmayı unuttum artık ..kendimi o kadar baskı altında hissediyorum ki

canına kıymak nedir? Düşünme bile bunu bak çocuğun varmış üstelik. bunalabilirsin, sıkıntılı olabilirsin,herkes güllük gülistanlık yaşamıyor bu hayatta.ben ne yaşadığını bilmiyorum ama biraz sakin kalmayı denesen. biraz uzaklaşsan kötü düşüncelerden, biraz sessiz kalsan karşındakilere , hiçbirşeyi aklına getirmeden bir kaç gün bekleyip sonrasında sakin kafayla herşeyi düşünüp tartabileceğine inanıyorum. düşüneceklerin ;bu hayatını bitirmek değil bundan sonra nasıl bir hayat istediğin ile ilgili olsun. seni ne mutsuz ediyorsa bunun çözümü mutlaka vardır emin ol. mesela seni en mutsuz eden şeyi söylersen sana destek olabilirim. akıl akıldan üstündür unutma.

Şuan da hala onunla konuşmamı bekliyor ve beni suçluyor ya

Benim babam yaptıklarını duysa bir dakika tutmaz beni burada ama ailemi de çocuklarımı da üzmek istemiyorum
Madem oyle neden duruyorsun. Bir gun uzulur,iki gun uzulurler.
Su halini bilseler daha mi az uzulecekler?
Yazik etmeyin kendinize.

Kabul etmek istemiyorum çünkü..benim sevdiğim adam bu değildi
Şu hayal kırıklığını kendim yaşamış kadar üzüldüm Allah yardımcın olsun. Hamilesin bir de ...tek cozum bosanmak ama korkuyorsan farkli yollar denemen gerekecek ..adam (!)ın psikolojik sorunları var .tedavi teklif ettin mi ?belki iyi olur ,sende biraz ferahlarsin .yineliyorum :cesaret et ,boşan ve uzaklara git .bir süre seni bulamasin.

Üstelik bu adam lisansüstü eğitimde görmüş vaay be.. eee demek ki neymiş okumakla adam olunmuyormuş... bariz kanıtıdır...

Bir kez annem,babamla tartışması yüzünden böyle laf etmişti. Gayet de ciddi idi. Öldurcem kendimi dedi. O gün nasıl zoruma gitti. Dünya demekki bu adam etrafında dönüyor ben hicim dedim. Anneme hala arka çıkarım,ama eskisi gibi agladiginda acımam. Boşanmaya cesaret edemeyen kendimi öldurcem diyip evladına eziyet ediyor. Ruhu sağlam olmayan evlenmesin arkadaş , sen ölüp gitcen o çocuk ne yapacak. Hayatın kocandan ibaret değil evladın daha önemli. Sinirim zipladi daha neler derdim de. Neyse.

Allah belasini versin onun!!!

Vay be resmen intihar etmek boşanmaktan daha mantıklı geliyor size.Boşanamazsınız çocuklar aileniz üzülür ama kendinizi öldürebilirsiniz kimse üzülmez çünkü.

Açıkçası anneligini kadınlık gururunuzu ayaklar altına alacak kadar hastalıklı bi sevgiye sahipsiniz.İntihar da etmeyeceksiniz elbette öylesine yazmışsınız hayattan bu kadar bezen bi insan bi çocuğun daha hayatını karartacak olmasına rağmen hamile kalmaz.Elimde olsa o çocukları alırım sizin elinizden.Sizin gibilere pek üzülemiyorum çünkü artık.

Aklınızı biraz olsun başınıza alın lütfen.Kendinizi değil çocukları düşünün korkmayın o adam olmadan da yaşarsınız

Ilk konunuzda cok dirdir ettiginizi yazmissiniz bu huyunuzdan vazgeçin sogukkanli olun ne intihar ne boşanma çözüm değil evet karsinizdaki zor bir erkek boyle erkeklere cok konusulmaz ben bayan halimle biri cok soylenince cinnet haline geliyorum daha dikkatli olun

Eşim

Boşansana kardeşim niçin kendine bu zulmü yapıyorsun?
Değişir diye bekliyorsan daha çok intihar aşamasına gelirsin

Benim babam yaptıklarını duysa bir dakika tutmaz beni burada ama ailemi de çocuklarımı da üzmek istemiyorum

Anlıyorum fakat ilerde daha daha çok üzülmelerindense şimdi biraz üzülüversinler bir zahmet

eşini değiştir o zaman madem mutsuz ediyor ne yapmasından hoşlanmıyorsan sakin bir şekilde konuşarak anlat ona. aldatma yada şiddet varsa konuşmaya gerek olmadığı gibi kendine de birşey yapmana gerek yok. boşanırsın biter.

bir şu yazdığına bak birde intihar edicem diyerek açtığın konu başlığına. ailem üzülmesin diyorsun sen kendine birşey yapınca bırak ailenin üzülmesini, bunun öteki tarafta hesabı var, anasız kalacak çocuk var. aklını sakince topla kendini doldurmayıda bırak paylaşamadığın neyse konuşarak çözüceksiniz. ama tatlı dille bağıra çağıra değil. sen sakin oldukça karşındaki de sakin olacaktır. zaten olamıyorsa sorun var demek piskolog desteği aile terapisti alınabilir. anlayacağın herşeyin çözümü var. en önemlisi ne seni mutlu eder. eşin ne yapmazsa üzülmezsin bunu düşün buna sebep olacak şeyleride sen ona yapma.

ooooovvv bunu görmemiştim. çok ciddi tehlike bu öyle her fırsatta ölümle tehtit etmeler falan. sen zaten çocuklarınla tehlike altında yaşıyorsun. derhal bu sorunu ailenle paylaş eşinde öfke problemi olabilir Allah korusun 2dkda bir cinnet neler yapar. ailenin üzülmesini boşver sen çocugunu kendini kurtar. böyle hayatmı olur. zoruna giden bıçağı alıp gelen tehtitler savuran bu adam olmalı senin. bak seninde piskolojin bozulacak belliki iyi değil intihar falan diyorsun. birde çocuğunuz var.yapma bunu kendinede çocugunada yarın ilk iş ailenle ve eşinin ailesiyle bir arada bu durumu paylaş ve onlardan yardım iste. bunu böyle halledemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…