Çocuklarına çok düşkün boşanmayı asla kabul etmiyor .. çok doğru anlamışsın ağlayıp üzüntümü belli ettiğimde çılgına dönüyor .tek sorun benim ağlamam .. sen bağırmaktan vazgeçtin miKonularına baktım bende de var benzer huylu bitane ama anladığım kadarıyla sen eşinin rahatsız edici bir tavrından sonra ağlayıp üzüntünü belli ediyorsun bende sesimi yükseltip huyunu değiştirmesi konusunda baskı yapıyorum ve onun hatalarını yüzüne patır patır vuruyorum ya adam ol benimle doğru konuş yada çık git diyorum tepkilerinden dolayı bu ara düzeltmek için çabalıyor yani demek istediğim pasif kalma daha çok ezer herkes haddini bilecek emin ol çocuklarına düşkünsede boşanmaz sizden
Önceki konularıma bak istersen . Birikmişlik varDerdinizi bilmeden bir sey söyleyemeyiz ki.
Ben artık çok katı ve netim artık bişeyi söylerken daha dikkatli arada kaçırıyor bende bana davrandığı gibi ona davranıyorum artık bu hareketlere tahammülüm yok bilesin diyorum yani çok sertim testi çektimÇocuklarına çok düşkün boşanmayı asla kabul etmiyor .. çok doğru anlamışsın ağlayıp üzüntümü belli ettiğimde çılgına dönüyor .tek sorun benim ağlamam .. sen bağırmaktan vazgeçtin mi
Senin eşin de baskın karakter mi yani karşısında cevap verilmesini susulmasını isteyen tiplerden miBen artık çok katı ve netim artık bişeyi söylerken daha dikkatli arada kaçırıyor bende bana davrandığı gibi ona davranıyorum artık bu hareketlere tahammülüm yok bilesin diyorum yani çok sertim testi çektim
Aynı canım aslan burcu dediğim dedik öyle laflar konuşuyorki yıkıp geçiyor çok ters sürekli eleştirir boşanma noktasına geldik dava açtım. duruşmadan 1gün önce vazgeçtim yani ciddi olduğumu anlasın istedim sonuç olarak bende oda baskın karakteriz o istiyorki herşeye eyvallah diyeyim o ne derse o ...dengesiz anlıcan artık takmıyorumSenin eşin de baskın karakter mi yani karşısında cevap verilmesini susulmasını isteyen tiplerden mi
eÖnceki konuları uzun uzun anlatmayacam açtığım konulara bakarsanız görürsünüz .. az önce suçsuz olduğum yerde yine tartışma yaşadık ..bana şiddete kalkıştı birdaha böyle ağlarsan sesini yükseltirsen ilk önce seni sonra çocuğu sonra kendimi öldürecem dedi
Ben o kadar nazlı büyüdüm ki ama naz yapmayı unuttum artık ..kendimi o kadar baskı altında hissediyorum ki
Takmamaya ben de öğrensem keşkeAynı canım aslan burcu dediğim dedik öyle laflar konuşuyorki yıkıp geçiyor çok ters sürekli eleştirir boşanma noktasına geldik dava açtım. duruşmadan 1gün önce vazgeçtim yani ciddi olduğumu anlasın istedim sonuç olarak bende oda baskın karakteriz o istiyorki herşeye eyvallah diyeyim o ne derse o ...dengesiz anlıcan artık takmıyorum
Teşekkürler fikirlerin için Allah en doğru olan Yolu gösterir ve hayırlısını verir inşallah .. kafanızını bozduğum için de kusura bakmayın lütfenN Nur_ece Hasta halimle sinirlendim gece gece. Tehdit olan bir evlilikte sevgi nasıl hala devam edebilir ya anlayamıyorumm. Adam seni her fırsatta öldürmekle tehtit etmiş bununla nasıl yaşıyorsun gece nasıl rahat uyuyorsun ya. Canım moralin zaten bozuk zaten depresif bir haldesin bir de ben üzmek istemezdim ama elimde değil kızıyorum. Hakikaten gece uyurken sabah o yataktan cesedinin çıkmayacağından nasıl bu kadar eminsin? Gece ufacık bir şeyden bir cinnet geçirse öldürür bu adam seni. Sevgine de aşkına da başlatma yani annesin sen üstelik ikincisi karnında kendi menfaatinden önce onları düşünmen lazım. Kendi çocuğunu öldürmeyi bile düşünebilen bir adam bunu yapmış kadar olur zaten düşünmesi yetmiş. bir katili nasıl hâlâ seviyorsun boşanmam diyorsun? Kusura bakma ama seninki sevgi değil saplantı! Senin de psikolojin yerinde değil. Arkadaş yapılacak şey belli bu kadar olay yaşamışsın kaç kere de bu adamla ilgili konu açmışsın. Sana verilebilecek tek tavsiye boşanman. Ne bekliyorsun adamın huyunu değiştirebilecek taktikler mi bekliyorsun? Maalesef sihirli değneğimiz yok ablacım insan 7 sinde neyse 70inde de odur değiştiremezsin. Çözümü basit gizlice çaktırmadan ailene anlatacaksın uzaklaştırma raporu alacaksın polisten koruma talep edeceksin ve boşanacaksın. Bu adama çocuğunu mocuğunu da sakın bırakma zaten mahkemede vermezler böyle babaya. Bu tavsiyeleri uygularsan biraz acı çekersin belki ama ileride iyi ki dersin. Yok ben boşanmayacağım bildiğimi yapacağım diyorsan da bir daha burada böyle olayları anlatıp kimsenin kafasını bozma.
Teşekkürler fikirlerin için Allah en doğru olan Yolu gösterir ve hayırlısını verir inşallah .. kafanızını bozduğum için de kusura bakmayın lütfen
Amin canım Allah razı olsun ..Kıyamıyorum da arkadaş hemen yumuşuyorum.Neyse benim kafamın bozulması önemli değil. Önemli olan sensin. Hem de can taşıyorsun. Ama unutma kime sorarsan sor boşanmandan taraf olacak. Biz diyeceğimizi dedik artık haberlere konu olmamak daa boşanıp kendine yeni bir sayfa açmak da senin elinde. Allah her daim korusun sakınsın seni ve çocuklarını. Hakkınızda hayırlısı canım.
Beni çoğu kişi biliyor burada derdim evliliğim ..eşimle çok sorunlarımız oldu hala da devam ediyor ..ben sustukça yine suçlu oluyorum artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kendime çıkış yolu bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?