İntihar edecem artık son noktadayım

İki yavrun var birde kendin öyle birşey yapsan cinayetten farkı olmayacak karnındaki bebeğe yazık değil mi ?
Eşin olacak bunu yapacak duruma geldiyse ailenin yanina git Allah aşkına senin bebeklerinde sende öyle bir vicdan yoksunu birini çekmek zorunda değil yapma kendinede eziyeti sakın birde bu işin felç olma tarafı var birde kime minnet edip ayakta duracaksin hem vicdanın susmayacağı gibi bebeklerin ne olacak düsünebiliyormusun ileri ki zamanı N Nur_ece

Sedasu özelden yazmak istersen yazabilirsin
durduk yerde bu mesajı anlamadım ben.

kocamı seviyorum, öfkeli olmasa özünde iyi biri, çocuk çok istedi, eli bıçaklı ama hala seviyorum, boşanmam, ailemi üzmem. ölürüm kocam için.

e öl o zaman. napalım?

Nasıl sevmek bu tatlım ya bir önceki konuda yazmıştım sen sustukça bu adam en sonunda şiddete başvuracak.Seni daha da ezmeye çalışıyor.Lütfen kızını da al bir süre ailenin yanında kal ya kendine gelsin yada o süreçte ayrılmanın yollarına bak.
Zor bir durumunuz var .Allah yardımcınız olsun

Şu soruya cevap verir misin
Neden 2. çocuk ?
Görmezden geliyorsun sürekli.
Çok matah kocalarınız var diye habire baba ediyorsunuz şunları.

Tehdit ediyor sürekli boşan diyo kapı orda ama rahatlık bulamazsın öldürürüm diyor
sen direkt polise git korkma şikeyetçi ol uzaklaşma alsın burnu sürtsün boşanmak gibi bir niyetin varsa o arada halledersin eğer yok ise sana ne şiddet uygulayabilir ne de bişey yapabilir.

bu adam için intihar ettiğini değer mi allah içinne için kim için.

ya sen nasıl bu adam müsvedesinden 2. çocuğu yapıyosun burda yaza yaza dilimizde tüy bitti yahu. adam ruh hastası bir psikopat seni sevdiği falan da yok ailen yanında değil mi? sana bıçakla gelen bir adamdan bahsediyosun çık git o evden polise seni korusunlar.

Kayinpederinize soyleyin ondan cekiniyordu sanırım. Hep birlikte öfke kontrolü seansı icin ikna edin kocanızı.

Olmuyorsa da boşanın. Tehditlerini vs kaydedin sürekli mesajlar falan olursa

Tehdit ediyor sürekli boşan diyo kapı orda ama rahatlık bulamazsın öldürürüm diyor

Çok afedersiniz ama havlayan kocaniz ısırmaz .Sadece dilde.yokmu ananız babanız dayayin sirtinizi onlara güvenle hiçte Bişey olmaz kendinizden emin olduğunuzu gösterin eşiniz olacak adam olamayan insana

Boşanmak intihar etmekten daha kolay sanki. Üstelik bonus olarak çocukların ortada ana sevgisinden mahrum bir halde kalmamış oluyor. Konularını bilmiyorum ama seni intihar noktasına getiren biri düzelmez diye düşünerek yorum yapıyorum.
Hayatta her şeyde kar zarar dengesi vardıya. Evliliğinde de iyi ve kötü yönlere bak hanhidi ağır basıyor? Çok büyük ihtimal kötü yönler. O zaman yol ver..

Kusura bakma ,

Senin ayrılmakta gözün yok..sen bu adamı seviyorsun ..Dürüst ol.

Biz den duymak istediğin,git ayrıl değil.

Duymak istediğin: Sabret,düzelir idare et..Hangimiz bu yollardan geçmedik.. gibi sana teselli veren sözler.

Çünkü sen bu adamla yaşamak istiyorsun,ama hazmediğin için yapılanları bizden destek arıyorsun.

Kendine gel konu sahibi,aklını biraz başına topla.

Bu adam senin sevgililk zamanın da tanığın sana bakarken gözlerinden kalpler çıkan adam değil.

İnsanlar değişebilir ve evet kesinlikle değişiyorlar.Sevgiler bitiyor,azalıyor ya da eksiliyor.

Eskiye takılıp kalırsan '' O eski sevdiğim adam nerede diye'' beklersen,geçmiş olaa.

Senin eşinden sevgi çoktann geçmiş.

Durumu kabul edip,kendin için bir şeyler yap.

Bu dünyada üzülen,kıymeti bilinmeyen tüm kadınlar,yıllarca düzelir umuduyla hiç olmadık adamlara katlanıp ömür tüketmiş kadınlardır( bknz: Annem)

Gün yüzü görmeden de ölüp gitmişlerdir.

Ben annem gibi olmayacağım,sen de olma..Çoçukların da olmasın.

O yüzden artık Dur de.

Ayrılmanın gerçekten çözüm olacağını bilsem şu dk çocuğumu alıp gidecem ..daha kötü şeylere yol açmasından korkuyorum

Ayrılmanın gerçekten çözüm olacağını bilsem şu dk çocuğumu alıp gidecem ..daha kötü şeylere yol açmasından korkuyorum

Belki cesaret edemediğin şeyde gizlidir çözüm.

Böyle de mutlu değilsin,bak biliyor musun bir kadın bir adam tarafından gerçekten seviliyorsa her şeye katlanır.

Sırf o sevilme duygusu yüzünden olmazları oldurur,yoktan var eder.

Sen neden katlanıyorsun peki? Sana vurmaktan korkmayan bir adam için mi,sevgi bunun neresinde.

Çok sevdiğin evladına vurabiliyor musun,vurunca için paramparça olur dimi?Çünü ona gerçekten gönül bağın var.

Eşin seni sevmiyor konu sahibi,ve bir kadın sevilmediği bir adama boyun bükmemeli.

Net ol ve Dik dur bu yüzden.Yeri geldiğinde rest çek.

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış,bunu da unutma.

Bu nedır ya ,her onune gelen ihtihara kalkısıyo. Bu kadar mı degersızsınız?

Ah hayatım ahhh. Ne denir ki klavye başından. Bence biraz sinsi ol . Bekle ortalık sakinleşsin kendinde o gücü bulduktan sonra sakin kafayla kararını ver ve nasıl yol izleyeceğin konusunda destek al. Ya ailenden ya devletten. Hayat o kadar acımasız ki kesşke elimizden birşeyler gelse senin için. Lütfen sabret biraz en azından mantıklı yol bulana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…