İntihar etmek istiyorum artık

14 yaşındayım son 1-2 senedir kendimi depresyonda gibi hissediyorum dışarı çıkmak içimden gelmiyo insanlardan sıkılmış durumdayım yaşamanın hiçbi anlamı olmadığını düşünüyorum ve gerçekten ölmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ergenliktendir diyicek çoğunuz belki ama bıktım artık ne ergenlikmiş bitmiyo bi türlü . Sadece ben yaşıyorum bu ergenlik denen şeyi yaşıtlarım gayet mutlular. Ayrıca bütün bu ölmek istememin sebebi aslında çirkin olmam esmer olmaktan nefret ediyorum ayrıca ergenlikten dolayı saçlarım çok fazla yağlanıyo ve tiftikleniyo dolayısıyla bende çok düzleştirmek zorunda kalıyorum artık düzleştire düzleştire ince telli olmaya başladı daha da çirkin gözüküyorum kendime bi çeki düzen vereyim diyorum hangi ara vericemki hergün okul var okuldan ayrı bi nefret ediyorum bi ablam var ve çok güzel ama onunla doğru düzgün bi ilişkimiz yok bana yok gösteren biri yok 18 yaşında olduğu halde çocuk gibi davranıyo . Bütün bu çirkin oluşumu bugüne kadar takmıyordum daha doğrusu görmemiş olmalıyım ama şu son sene artık ne yapmaya çalışsamda gerçekten çirkin kızların şanssız olduğu gerçeğini kabullendim. En güzel kıyafet bile bi insanın üstünde ucuzlaşırmı ya? Gerçekten bu durumdan nefret ediyorum müslümanım ama bazen Allahın neden herkesi eşit güzellikte yaratmadığını düşünmüyo değilim. Bu çirkinliğimin farkına vardığım günden beri çok kötüyüm. Artık giydiğim hiçbi kıyafetin bana yakışmadığını anladığım için kıyafet almamaya başladım. Dışarı çıkmak hiç içimden gelmiyo. Çünkü insanlarla gözgöze gelmek istemiyorum. Özgüvenim düştü sanırım. Hiç böyle biri değildim eskiden. Arkadaş grubum yok bi tane dostum var onunlada doğru düzgün konuşamıyoruz . Ayrıca çirkinliğim yüzünden hergünüm boş boş düşünerek kendi kafamı yemekle geçiyo. Kendi kendime moralimi bozup ağlıyorum. Bi çirkinlik insanın psikolojisini bu kadarmı bozar. Derslerim eskiden çok iyiyken şuan derslerimi düşünmeye fırsatım olmuyo. Yani bi çirkinlikten bunca sorun çıktı. Artık nefret ediyorum hayattan. Gerçekten ölmek istiyorum . Belki size çok basit sorunlar gibi gelebilir ama gerçekten içimde çok kötü şeyler yaşıyorum . Ailemdede sorunlar var mesela babamla annem sürekli tartışıyo ama artık onları umursamıyorum.Tek derdim çirkin olmam oldu artık. Doğuştan güzel olanlar hayata 10-0 önde başlıyolar resmen. Neyse konuyu çok uzattım ve karıştı herşey birbirine artık sıkıldım ve buraya yazmak istedim umarım biri beni anlar.

Çirkinlik falan geç bunları..
Ergenlikte çirkin olan hatta
-O ne lan diyilen kızında çocuğunda çoğunluğu miss turkey'e katılır..
- Çok yakışıklı/ güzel dediklerimizse yüzlerine bakılmıcak haldeler neredeyse..
Değişmeyen çok az kişi var..
Bunlardan biri benim.
Bundan tam 20 yıl önce bi velet dünyaya gelmiş..
O ben oluyorum..
15 Yaşıma kadar hatta 13-14 yaşına kadar çocukluktan çıkıp ergenlik evresine doğru yüz anlamında ilerlemişim sonrada durmuş :KK53:
20 yaşındayım makyajsız çıksam 14-15 dersin :KK53:
Kız kardeşim var benim 15 yaşında o benden büyük durur.
Mesela kekemelik vardı bendede hemde öyle böyle değil..
İnsan adını söyleyemiyor..
Herkes aşağılıyor..
Taklitler yapıyor..
Kaç gece ağlıyorsun..
Dualar ede ede...
Bi ara hiç belli olmazken bazen öyle belli oluyor ki :(
Şuan bile yemin ederim gözlerim doldu..
Çok iç acım var...
İnsanın hocasıda kekeme öğrencisiyle dalga geçer mi ?
Geçti..
Maddiyatın çok olmadığından aşağılandığını hissettin mi ?
İliklerime kadar..
Kekemeliğin her anını etkiledi mi ?
Etkiledi..
Aldatıldığımda birini bu kekemeliğe bağlamıştım..
Bi lafı bile bi araya getiremeyen eveleyip geveleyen biriyle neden sevgili olsun ki ?
Onca güzel kız varken neden bu kekemeyle işleri olsun ?
Yaşım 20 olmasına rağmen bi ton hastalık atlattım..
Halada hastalıklarım var..
Arkadaş çevrem hep beni ezmeye çalışanlarla doldu..
Bi tanesine 'kanka' dedim 'dost' dedim..
1 aydır konuşmuyoruz..
O bile ben zmanaında ne kadar kırmıştı bazı durumlarda..
Onuda kaybettim..
Kaybettimde denilmez ama dostum yokk :(
Kimsem yok..
Bi erkek arkadaşım var onunda ne olucağını bilemem..
Babam bile beni sevmezken elin çocuğundan çokta bişey bekleyemem..
Babamlada sıkıntım var evet..
İnsan babasının ölmesine dua eder mi ?
Ettim..
Namazda bile ettim..
Ama o zamanlarda içimde azda olsa bi sevgi vardı..
Şuan o bile yok..
Bişey var içimde ona karşı ama ne bilmiyorum..
Kan bağı sanırım bağlıyor..
Ama rüyalarıma kadar bana yaptıkları aklıma geliyor..
Küfürler, beni yok saymalar, benim öyle bi çocuğum yok demeler, sikt.r çekmeler, göğsüme vurmalar, gebersende gebermesende bu sigarayı içicem diyip benim astım hastalığımı gram düşünmediği..
Annemle babamın ayrılması belkide iyi olurdu..
Ama ayrılmadılar..
Ben en son abbamdan darbeyi 6 Ağustosta yedim..
Çok büyük..
Ve hala ağlatır..
Şuan bile..
Şimdi bile..
Bugünde telefonda konuşurken içim cızzz etti..
Yok böyle bi acı..
Her karesi gözümün önünde..
Benim hastaneye kaldırılmalarım..
Beni evlatlıktan reddetmeleri..
Bi tek annem var..
Ona güveniyorum ama onunlada sorun yaşıyorum..
Doğal olarak..
Ben yani asıl sevilmeyenim..
Kimse tarafından..
Babası bile sevmeyen 20 yaşına erişkin olması gereken bi çocuğum, ergen değil çocuğum ben.
Hala bi sevgiye yekenleri suya indiricek ama bir o kadar herşeyden korkan.
Bir o kadar psikolojisi bozuk bi çocuğum..
Hala sevgiye muhtacım..
Baba kelimesi en ağır küfürden bile daha ağır geliyor bana..
Baba ne demek ben bilmiyorum..
Bildiğim halde o maneviyatı hiç bir zaman alamadım..
Sıcak bi aile ortamına o kadar muhtacım ki..
Annenin babanın birbirine sevgiyle baktığı..
Çocuklarımmmm !!! diyen bi babaya öyle muhtacım ki..
O kadar imreniyorum ki babasına aşık olanları..
Yok böyle bişey ya..
Ben anlamıyorum babaya nasıl aşık olunur ??
Ben olamadım..
O beni sevmedi..
Sevdiysede beni kaybetti..
Benim babam olduğu halde hiç olmadı..
Baba denilen kişinin ölceliği alkolü oldu sigarası oldu..
İlkokulda ben okula para götürdüğüm gün sayısı çok azdır 8 yılda belki 10 belki 10 bile yoktur..
Millet bişey alırken iç geçirmek nedir iyi bilirim..
Beni ''Sende hiç bişey almıyorsun!'' tarzında aşağılayan kızıda unutmadım..
Sarıldığımda huzur bulduğum bi annem var..
Birde sevgilim ama o ne kadar süre beni sever bilmiyorum..
Belkide sevmiyordur.. Alışkanlıktır..
Lisede 5tl veremeyen adam gider 6-7 liraya içki alırdı..
Sana yemin ederim ben ilk olarak lise 2 de üstüme bişey alabildim..
Lcw'dan ilk olarak o zaman aldım..
Ama aldıklarımda defolu olanlardı..
Halada kullanırım..
20 yaşında üni 2. sınıf öğrencisiyim..
Neler yaşadım..
Baba sevgisine muhtacım ben..
Çok muhtacım..
:KK61::KK61:

Kendini kabul et ne demek? Ayrıca yaşıtlarımın çoğu güzel onlardamı estetikli
Iste dedigim sey bu kimisi guzeldir kimisi degildir her guzel estetiklidir demiyorum zaten dogustan guzel olanlar var birde guzel olmayanlar var kendini cirkin bulan doktora kosturup orasini burasini yaptiriyor veya senin gibi deoresyonlara giriyor bende diyirum oldugun gibi kkabul et kendini degistirmeye calisma sen boyle yaratilmussin cirkinim diye kendine eziyet etmek yerine sevmeye calis kendini diyorum

Çirkin olduğumu görmeden kabullenmişiniz bile bide googlea çirkin şansı yaz diyosunuz hahahahah yinede söylediğiniz herşey için sağolun :d

Yanlış anlamışsın şekerim , söylemeye çalıştığım şey hayattaki şansın güzellikle alakasız olduğuydu . Güzeller 10-0 başlıyor demişssin ya , işte orda haksızsın. Kader neyse o, ve etrafımızdaki örneklere dayanrak kaderin güzel/çirkin gözetmediğini hatta güzellere kötü davrandığını yazdım.

Saçınla başınla oynayacağına daha çok Türkçe çalışsaydn belki de bu paragrafı yazmak zorunda kalmayacaktm ?:63::63::63: İyi geceler dilerim :63:

yfo5cirkinkadin44.webp
al sana resım bundan daha çirkin değilsindr umarım:)))

Back
X