İntihar etmek istiyorum artık

14 yaşındayım son 1-2 senedir kendimi depresyonda gibi hissediyorum dışarı çıkmak içimden gelmiyo insanlardan sıkılmış durumdayım yaşamanın hiçbi anlamı olmadığını düşünüyorum ve gerçekten ölmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ergenliktendir diyicek çoğunuz belki ama bıktım artık ne ergenlikmiş bitmiyo bi türlü . Sadece ben yaşıyorum bu ergenlik denen şeyi yaşıtlarım gayet mutlular. Ayrıca bütün bu ölmek istememin sebebi aslında çirkin olmam esmer olmaktan nefret ediyorum ayrıca ergenlikten dolayı saçlarım çok fazla yağlanıyo ve tiftikleniyo dolayısıyla bende çok düzleştirmek zorunda kalıyorum artık düzleştire düzleştire ince telli olmaya başladı daha da çirkin gözüküyorum kendime bi çeki düzen vereyim diyorum hangi ara vericemki hergün okul var okuldan ayrı bi nefret ediyorum bi ablam var ve çok güzel ama onunla doğru düzgün bi ilişkimiz yok bana yok gösteren biri yok 18 yaşında olduğu halde çocuk gibi davranıyo . Bütün bu çirkin oluşumu bugüne kadar takmıyordum daha doğrusu görmemiş olmalıyım ama şu son sene artık ne yapmaya çalışsamda gerçekten çirkin kızların şanssız olduğu gerçeğini kabullendim. En güzel kıyafet bile bi insanın üstünde ucuzlaşırmı ya? Gerçekten bu durumdan nefret ediyorum müslümanım ama bazen Allahın neden herkesi eşit güzellikte yaratmadığını düşünmüyo değilim. Bu çirkinliğimin farkına vardığım günden beri çok kötüyüm. Artık giydiğim hiçbi kıyafetin bana yakışmadığını anladığım için kıyafet almamaya başladım. Dışarı çıkmak hiç içimden gelmiyo. Çünkü insanlarla gözgöze gelmek istemiyorum. Özgüvenim düştü sanırım. Hiç böyle biri değildim eskiden. Arkadaş grubum yok bi tane dostum var onunlada doğru düzgün konuşamıyoruz . Ayrıca çirkinliğim yüzünden hergünüm boş boş düşünerek kendi kafamı yemekle geçiyo. Kendi kendime moralimi bozup ağlıyorum. Bi çirkinlik insanın psikolojisini bu kadarmı bozar. Derslerim eskiden çok iyiyken şuan derslerimi düşünmeye fırsatım olmuyo. Yani bi çirkinlikten bunca sorun çıktı. Artık nefret ediyorum hayattan. Gerçekten ölmek istiyorum . Belki size çok basit sorunlar gibi gelebilir ama gerçekten içimde çok kötü şeyler yaşıyorum . Ailemdede sorunlar var mesela babamla annem sürekli tartışıyo ama artık onları umursamıyorum.Tek derdim çirkin olmam oldu artık. Doğuştan güzel olanlar hayata 10-0 önde başlıyolar resmen. Neyse konuyu çok uzattım ve karıştı herşey birbirine artık sıkıldım ve buraya yazmak istedim umarım biri beni anlar.
O yaşlarda ben de çirkin,çelimsiz,kara kuruydum.Büyüdükçe ve serpildikçe durum değişti.İnsanlar eski resimlerime baktıkça evrim geçirmişsin diyorlar.Bazı insanlar yaş aldıkça güzelleşir,bazısdı yaş aldıkça çirkinleşir.
Bu hayatta güzellikte bir yere kadar tatlım.İnsanlar artık yapıuna,aklına,hayattaki başarılarına,kariyerine,fikirlerine bakıyor.Bir bak etrafına.Her güzel olanı mutlu mu sanıyorsun.Ya da her güzel,yakışıklıyla mı evleniyor.Karakter,vicdan ve sağlık sahibi olmak herşeyden önce gelir.Senin yaşında olup,hastalıkla boğuşan,acılar çeken,engeli olan niceleri vardır.hAYATININ BAŞINDA,ÖLMEYİ İSTEMEK NE KADAR DOĞRU SENCE.

O yaşlarda ben de çirkin,çelimsiz,kara kuruydum.Büyüdükçe ve serpildikçe durum değişti.İnsanlar eski resimlerime baktıkça evrim geçirmişsin diyorlar.Bazı insanlar yaş aldıkça güzelleşir,bazısdı yaş aldıkça çirkinleşir.
Bu hayatta güzellikte bir yere kadar tatlım.İnsanlar artık yapıuna,aklına,hayattaki başarılarına,kariyerine,fikirlerine bakıyor.Bir bak etrafına.Her güzel olanı mutlu mu sanıyorsun.Ya da her güzel,yakışıklıyla mı evleniyor.Karakter,vicdan ve sağlık sahibi olmak herşeyden önce gelir.Senin yaşında olup,hastalıkla boğuşan,acılar çeken,engeli olan niceleri vardır.hAYATININ BAŞINDA,ÖLMEYİ İSTEMEK NE KADAR DOĞRU SENCE.

Cok dgoru yazmissiniz, %200 katiliyorum. Konu sahibesi ne guzel kendini ifade etmis, belli ki kafasi calisan bir insan, enerjisini ve kafasini adam gibi islere kanalize ederse ben basarili ve topluma faydali uretken bir birey olacagina inaniyorum.

Nedir bu toplumun milletin kafasina soktugu, ille de guzel ol, guzel olmayan kadinlar birer hictir dusuncesi ? Kizda hata aramayalim, bu kizin yazdiklari toplumun ortak kanisi. Kadinlar istedigi kadar basarili, akilli olsun guzel degillerse hicler mesaji toplumdan geliyor. Durum boyle olunca en akilli birey bile dis gorunusune kafayi takiyor. Toplumun kadinlara yukledigi bu guzellik misyonundan baydim artik.

Vallahi canım bana sorarsan seninle yaşıt ergenlerin hepsi aynı çirkinlikte , güzel ergen diye bir şey yok ki zaten. Yağlı saç, cilt , sivilceyi geçtim, yüz hatlarında oturmamışlk yetişkin mi çocuk mu nedir belli değil, yüz , vücut hepsi itici. Yani sen ne kadar çirkinsen dier ergenler de o kadar çirkin öncelikle bunu söyleyeyim. :KK66:

Saçına düzleştiriciyi de bırak, zarar veriyorsun.

Esmer olmak kötü deği ki, her sarışın güzel mi, her esmer çirkin mi? Tyra Banks, Naomi Campbell, İman esmer de değil, zenci; Rihanna, Leona Lewis onlar çirkin mi? Sen Almanya'ya gel kadınların çoğunda güzelliğin g'si yok ama hepsi sarışın??

Karizmanın , çekiciliğin , auranın güzellkten çok kendine güvenle alakası var. Kate Moss bence dünyanın en karizmatik kadınıdır ama güzelliğin g'si yok. Lakin ona bakınca çırpı bacağı, tahta göğüsleri, orantısız yüzünü, garip gözlerini görmüyorum, gözlerindeki o kimseyi takmayan bakışı görüyorum, gerçek özgüven o bakışta işte, fotoğrafını bul bak. Dünyaya meydan okur , kafasına eseni yapar , kimseyi takmaz. Bu kadının yüzü çok çekici gelir bana , sırf bu yüzden bence.

3-4 yıl bekle , sonra gel konu aç , hala çirkinsen o zaman özgüven , auranın çekicilikle eşdeğer olduğunu , güzelliğin kısmetle alakası olmadığını anlatalım . Burda bir konu vardı , güzel kadınlar hep neden mutsuz , çirkin şansı diye bir şey var mı diye. İster inan ister inanma şansın yaver gitmezse güzellik bir halta yaramıyor, nice güzeller var sevdikleri erkek yüzüne bakmayan, sevdikleri tarafından paçavra gibi sürünen. Nice çirkin kadınlar var, ço yakışıklı, eğitimli, kibar adamlarla evli. Sana teselli için yazmıyorum kesinlikle , durum bu. Yukarda arama butonu var ''çirkin şansı''nı ara, çıkan konuyu oku.

Ufak tavsiye , derslerine çalış. Gerçekten çirkinsen bile bunu değiştirme olanağın yok, değiştiremeyeceğin bir şey için derslerini ihmal etme. Mutlaka adam gibi bir mesleğin olsun. Güzeller hayata 10-0 önde başlıyor demişsin , olabilir lakin paran olmadan istersen dünya güzeli ol, bir hiçsin. Saçınla başınla oynayacağın zamanı derslerine ver, çünkü o çabalar karşılıksız kalacak ne yaparsan yap ergen olmaktan kurtulamazsın. Saçma sapan işlere enerjini kanalize edeceğine derslerine yoğunlaş.

Sen bizim okula gelsene ergenlere anlatırsın bunları.:KK68: Ne kadar doğru ve düzgün anlatmışsın.

ohoooo ssen bu yaşta bunu kendini dert edinirsen ilerde en zor durumda napıcaksın bilmem. insanın fiziği her yaş değişir hep 14 yaşında mı kalcaksın sankii ya da hep o sivilceler olacak mı hayatında yapman gerekn derslerine konsantre olman bnde 14 yaşında şişmandım ama şuan değilim bunun gibi bi çok örnek var herkesin ....
herkes ölmek istese bunlar yüzünden bitti yeni nesil...kendine gel iğne ucu kadar dert değil bunlar

ergenlikte güzel olan varmı ya ben küçükken o kadar karaydımki bildiğin zenci misali
kıllarım vardı küçükken cok cirkindim ergenliğe girdim burnum şişti yüzüm değişti..
lisedeyken esmerliğimi takıp beyaz pudra sürüp beyazlamaya calısıyordum suan beni görenler tanıyamıyor esmerim ve beğeniliyorum beyaz pudramı beyaz olmak istemekmi cockkendi. esmerliğimden tenimden kara kaşlarımdan o kadar memnunumki bu dönemleri herkes yasadı yalnız değilsin ama ergenlikten sonra değişirsin

Ergenlikte güzel olan var mı da? Çoook nadirdir. Benim hem lisede hem de ortaokulda tıpkı senin gibi kendi halinde olan, hiçbir erkeğin ilgilenmediği kız arkadaşlarım vardı dolusuyla şimdi hepsi çok güzeller. Kızların geneli üniversitede güzelleşir.
Ben liseyi yüksek taban puanlı, ineklerle dolu bir okulda okudum. Benim de arkadaşlarımın birçoğu öyle pek güzel değildi, daha doğrusu çok bakımlı değillerdi. Kimi kızların bir elinde cımbız bir elinde ayna dolaştığı zamanlarda ellerinde test kitaplarıyla dolaşırlardı. Sonra hem iyi üniversitelerde iyi bölümler kazandılar hem de üniversiteyle beraber güzelleştiler. Şimdi hem güzel hem iyi kariyer sahibiler.

Ergenlikte güzel olan var mı da? Çoook nadirdir. Benim hem lisede hem de ortaokulda tıpkı senin gibi kendi halinde olan, hiçbir erkeğin ilgilenmediği kız arkadaşlarım vardı dolusuyla şimdi hepsi çok güzeller. Kızların geneli üniversitede güzelleşir.
Ben liseyi yüksek taban puanlı, ineklerle dolu bir okulda okudum. Benim de arkadaşlarımın birçoğu öyle pek güzel değildi, daha doğrusu çok bakımlı değillerdi. Kimi kızların bir elinde cımbız bir elinde ayna dolaştığı zamanlarda ellerinde test kitaplarıyla dolaşırlardı. Sonra hem iyi üniversitelerde iyi bölümler kazandılar hem de üniversiteyle beraber güzelleştiler. Şimdi hem güzel hem iyi kariyer sahibiler.

Dogrusu da bu zaten, lise bir elinde cimbiz bir elinde ayna gezme yeri degil, calisip universiteye kapagi atma yeri. Ben de lisedeyken OSS derdindeydim, bakimdi, sacti basti ne umrumdu , aklima bile gelmezdi. Aynaya bakmak , kendime bakmak aklima bile gelmezdi.

Universite = bakim + gezme tozma + flort yeri :KK49:

14 yaşındayım son 1-2 senedir kendimi depresyonda gibi hissediyorum dışarı çıkmak içimden gelmiyo insanlardan sıkılmış durumdayım yaşamanın hiçbi anlamı olmadığını düşünüyorum ve gerçekten ölmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ergenliktendir diyicek çoğunuz belki ama bıktım artık ne ergenlikmiş bitmiyo bi türlü . Sadece ben yaşıyorum bu ergenlik denen şeyi yaşıtlarım gayet mutlular. Ayrıca bütün bu ölmek istememin sebebi aslında çirkin olmam esmer olmaktan nefret ediyorum ayrıca ergenlikten dolayı saçlarım çok fazla yağlanıyo ve tiftikleniyo dolayısıyla bende çok düzleştirmek zorunda kalıyorum artık düzleştire düzleştire ince telli olmaya başladı daha da çirkin gözüküyorum kendime bi çeki düzen vereyim diyorum hangi ara vericemki hergün okul var okuldan ayrı bi nefret ediyorum bi ablam var ve çok güzel ama onunla doğru düzgün bi ilişkimiz yok bana yok gösteren biri yok 18 yaşında olduğu halde çocuk gibi davranıyo . Bütün bu çirkin oluşumu bugüne kadar takmıyordum daha doğrusu görmemiş olmalıyım ama şu son sene artık ne yapmaya çalışsamda gerçekten çirkin kızların şanssız olduğu gerçeğini kabullendim. En güzel kıyafet bile bi insanın üstünde ucuzlaşırmı ya? Gerçekten bu durumdan nefret ediyorum müslümanım ama bazen Allahın neden herkesi eşit güzellikte yaratmadığını düşünmüyo değilim. Bu çirkinliğimin farkına vardığım günden beri çok kötüyüm. Artık giydiğim hiçbi kıyafetin bana yakışmadığını anladığım için kıyafet almamaya başladım. Dışarı çıkmak hiç içimden gelmiyo. Çünkü insanlarla gözgöze gelmek istemiyorum. Özgüvenim düştü sanırım. Hiç böyle biri değildim eskiden. Arkadaş grubum yok bi tane dostum var onunlada doğru düzgün konuşamıyoruz . Ayrıca çirkinliğim yüzünden hergünüm boş boş düşünerek kendi kafamı yemekle geçiyo. Kendi kendime moralimi bozup ağlıyorum. Bi çirkinlik insanın psikolojisini bu kadarmı bozar. Derslerim eskiden çok iyiyken şuan derslerimi düşünmeye fırsatım olmuyo. Yani bi çirkinlikten bunca sorun çıktı. Artık nefret ediyorum hayattan. Gerçekten ölmek istiyorum . Belki size çok basit sorunlar gibi gelebilir ama gerçekten içimde çok kötü şeyler yaşıyorum . Ailemdede sorunlar var mesela babamla annem sürekli tartışıyo ama artık onları umursamıyorum.Tek derdim çirkin olmam oldu artık. Doğuştan güzel olanlar hayata 10-0 önde başlıyolar resmen. Neyse konuyu çok uzattım ve karıştı herşey birbirine artık sıkıldım ve buraya yazmak istedim umarım biri beni anlar.
ergenliğin başlarında çirkinleşen kızlar sonradan güzelleşiyo. ben bunu bilir bunu söylerim;) ben ergenken pek çirkinleşmemiştim, regl olmuştum sadece ve tek tuk sivilceler çıkıyodu. yoğun geçirmemiştim ergenliği ruhsal sıkıntılarım dışında. ama sonradan çıktı acısı :D

Konu sahibesi,
yaşınız siteye üye olmaya uygun değil, ayrıca dert ettiğiniz şeyler içinde ölümü düşünecek hale gelmeyin, güzellik göreceli bir kavramdır, çirkinlikte insanın yüzünde değil ruhunda aranmalıdır.

Siz bir annenin güzel yavrususunuz, ona Dünyaları verseler sizi değişmez, ölüp giderseniz ona nasıl bir acıyı reva göreceğinizi bilmeniz lazım, insanlar ölünce sadece kendi yok olmuyor, sevdiklerini de yok ediyor.
Henüz ne vücudunuz ne yüzünüz tam şekillenmedi, 18-19 yaşına kadar fiziksel değişim göstereceksiniz, saçlarınız, yüzünüz, vücudunuz 19 yaşına kadar şekillenecek, bugün kendinizi çirkin Ördek yavrusu gibi hissediyorsunuz ama büyüdüğünüzde Kuğu olacaksınız;)

Şimdi üyeliğinizi yaşınız sebebiyle iptal ediyorum, yazdıklarımı okuyun ve kendinize zaman ve şans tanıyınHoppa

Son bir konu, konuyu açan kişinin yaşı ve yazdıkları inandırıcı bulunmamış, velev ki dalga geçiyor olsun, o yaşlarda olup kendini çirkin hisseden kızlarımıza rehber olması gereken büyüklerinin yazdıklarını okuyunca, çocuklar ergenliklerinden bile soğur, biraz sağduyulu yaklaşılsa hiç fena olmaz.

Back
X