İntihar etmek istiyorum artık

O yaşlarda ben de çirkin,çelimsiz,kara kuruydum.Büyüdükçe ve serpildikçe durum değişti.İnsanlar eski resimlerime baktıkça evrim geçirmişsin diyorlar.Bazı insanlar yaş aldıkça güzelleşir,bazısdı yaş aldıkça çirkinleşir.
Bu hayatta güzellikte bir yere kadar tatlım.İnsanlar artık yapıuna,aklına,hayattaki başarılarına,kariyerine,fikirlerine bakıyor.Bir bak etrafına.Her güzel olanı mutlu mu sanıyorsun.Ya da her güzel,yakışıklıyla mı evleniyor.Karakter,vicdan ve sağlık sahibi olmak herşeyden önce gelir.Senin yaşında olup,hastalıkla boğuşan,acılar çeken,engeli olan niceleri vardır.hAYATININ BAŞINDA,ÖLMEYİ İSTEMEK NE KADAR DOĞRU SENCE.

Cok dgoru yazmissiniz, %200 katiliyorum. Konu sahibesi ne guzel kendini ifade etmis, belli ki kafasi calisan bir insan, enerjisini ve kafasini adam gibi islere kanalize ederse ben basarili ve topluma faydali uretken bir birey olacagina inaniyorum.

Nedir bu toplumun milletin kafasina soktugu, ille de guzel ol, guzel olmayan kadinlar birer hictir dusuncesi ? Kizda hata aramayalim, bu kizin yazdiklari toplumun ortak kanisi. Kadinlar istedigi kadar basarili, akilli olsun guzel degillerse hicler mesaji toplumdan geliyor. Durum boyle olunca en akilli birey bile dis gorunusune kafayi takiyor. Toplumun kadinlara yukledigi bu guzellik misyonundan baydim artik.

Sen bizim okula gelsene ergenlere anlatırsın bunları. Ne kadar doğru ve düzgün anlatmışsın.

ohoooo ssen bu yaşta bunu kendini dert edinirsen ilerde en zor durumda napıcaksın bilmem. insanın fiziği her yaş değişir hep 14 yaşında mı kalcaksın sankii ya da hep o sivilceler olacak mı hayatında yapman gerekn derslerine konsantre olman bnde 14 yaşında şişmandım ama şuan değilim bunun gibi bi çok örnek var herkesin ....
herkes ölmek istese bunlar yüzünden bitti yeni nesil...kendine gel iğne ucu kadar dert değil bunlar

ergenlikte güzel olan varmı ya ben küçükken o kadar karaydımki bildiğin zenci misali
kıllarım vardı küçükken cok cirkindim ergenliğe girdim burnum şişti yüzüm değişti..
lisedeyken esmerliğimi takıp beyaz pudra sürüp beyazlamaya calısıyordum suan beni görenler tanıyamıyor esmerim ve beğeniliyorum beyaz pudramı beyaz olmak istemekmi cockkendi. esmerliğimden tenimden kara kaşlarımdan o kadar memnunumki bu dönemleri herkes yasadı yalnız değilsin ama ergenlikten sonra değişirsin

Ergenlikte güzel olan var mı da? Çoook nadirdir. Benim hem lisede hem de ortaokulda tıpkı senin gibi kendi halinde olan, hiçbir erkeğin ilgilenmediği kız arkadaşlarım vardı dolusuyla şimdi hepsi çok güzeller. Kızların geneli üniversitede güzelleşir.
Ben liseyi yüksek taban puanlı, ineklerle dolu bir okulda okudum. Benim de arkadaşlarımın birçoğu öyle pek güzel değildi, daha doğrusu çok bakımlı değillerdi. Kimi kızların bir elinde cımbız bir elinde ayna dolaştığı zamanlarda ellerinde test kitaplarıyla dolaşırlardı. Sonra hem iyi üniversitelerde iyi bölümler kazandılar hem de üniversiteyle beraber güzelleştiler. Şimdi hem güzel hem iyi kariyer sahibiler.

Dogrusu da bu zaten, lise bir elinde cimbiz bir elinde ayna gezme yeri degil, calisip universiteye kapagi atma yeri. Ben de lisedeyken OSS derdindeydim, bakimdi, sacti basti ne umrumdu , aklima bile gelmezdi. Aynaya bakmak , kendime bakmak aklima bile gelmezdi.

Universite = bakim + gezme tozma + flort yeri

ergenliğin başlarında çirkinleşen kızlar sonradan güzelleşiyo. ben bunu bilir bunu söylerim ben ergenken pek çirkinleşmemiştim, regl olmuştum sadece ve tek tuk sivilceler çıkıyodu. yoğun geçirmemiştim ergenliği ruhsal sıkıntılarım dışında. ama sonradan çıktı acısı

Konu sahibesi,
yaşınız siteye üye olmaya uygun değil, ayrıca dert ettiğiniz şeyler içinde ölümü düşünecek hale gelmeyin, güzellik göreceli bir kavramdır, çirkinlikte insanın yüzünde değil ruhunda aranmalıdır.

Siz bir annenin güzel yavrususunuz, ona Dünyaları verseler sizi değişmez, ölüp giderseniz ona nasıl bir acıyı reva göreceğinizi bilmeniz lazım, insanlar ölünce sadece kendi yok olmuyor, sevdiklerini de yok ediyor.
Henüz ne vücudunuz ne yüzünüz tam şekillenmedi, 18-19 yaşına kadar fiziksel değişim göstereceksiniz, saçlarınız, yüzünüz, vücudunuz 19 yaşına kadar şekillenecek, bugün kendinizi çirkin Ördek yavrusu gibi hissediyorsunuz ama büyüdüğünüzde Kuğu olacaksınız

Şimdi üyeliğinizi yaşınız sebebiyle iptal ediyorum, yazdıklarımı okuyun ve kendinize zaman ve şans tanıyın

Son bir konu, konuyu açan kişinin yaşı ve yazdıkları inandırıcı bulunmamış, velev ki dalga geçiyor olsun, o yaşlarda olup kendini çirkin hisseden kızlarımıza rehber olması gereken büyüklerinin yazdıklarını okuyunca, çocuklar ergenliklerinden bile soğur, biraz sağduyulu yaklaşılsa hiç fena olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…