Yalnızlığım için ölmek istiyorum .. hep terkedildim bu hayatta hep . gerçekten beni 1 günlüğüne ble tanısanız senin yaşaman hatta git öl dersiniz.. ciddi söylüyorum.Aşık olduğunuz için mi kendinizi öldürmek istiyorsunuz? Önce onu bir geçin.
Ben olsam ne yapardım kısmını söyleyeyim: Açılırdım. Arkadaş mısınız bilmiyorum, değilseniz tanışın önce. Yavaş yavaş, acele etmeden belli edin duygularınızı ve sonra da söyleyin gitsin. Reddederse de reddeder, o kadar büyük bir şey değil inanın. Öldürmez.
İntihar fikrini de atın tamamen kafanızdan. Kim bilir nasıl bir negatif elektrik yayıyorsunuz etrafınıza; bu şekilde yaklaşacağı varsa da yaklaşmaz zaten çocuk.
gönül ferman dinlemiyor ne yazık ki .. onun gibi insan yok ki başka..Herife yanaş.
Dünyada başka insan yok mu, başka arkadaş bul??
neden ki neler çekiyorum bir bilsen , böyle güldüğüme bakma :/Kız seni dizime yatırır doverim haa!!!
Onkoloji bölümüne git bakalim,onlar asıl neler çekiyor gör!!neden ki neler çekiyorum bir bilsen , böyle güldüğüme bakma :/
o neyOnkoloji bölümüne git bakalim,onlar asıl neler çekiyor gör!!
bilmiyorum ki .. sonunda beni anlayan biri çıktı .. aşk çok zor değil mi ..Bende asiğimmm hem de cokkkkk ama olmadi istemedi arti skntlarim var bnmde bunaliyorum uçurumun kenarindayim sanki ama çözüm ölüm değil canim çözüm tevekkül etmek bunu basarirsak ne alaa
en azından vicdan azabı çektirmek istediklerim var ; beni kaybedince anlasınlar, benim neler çektiğimi onar da çeksin..intihar edince her şey daha mı iyi olacak sanıyorsun?
Bak varlığından bile haberdar olmadigin acıları çekiyor insanlar... onkoloji,kanser hastalarinin tedavi gördüğü birimdir. Asıl onlar gerçek acı yaşıyor hiç biri "ay ben öleyim" demiyor,hayat herşeye rağmen güzeldir. Sen yeter kı bakış açını değiştir.
Biraz anlatmak ister misiniz? Arkadaşlarınız haricinde kim tarafından terk edildiniz? Ailevî bir mesele mi var? Tabii ki kimseye "Senin yaşaman hata" demem; herkesin öyle koca koca problemleri var ki çünkü. Kendi problemi en büyüğü gibi geliyor her zaman insana ama her dertten büyük başka bir dert illa ki var.Yalnızlığım için ölmek istiyorum .. hep terkedildim bu hayatta hep . gerçekten beni 1 günlüğüne ble tanısanız senin yaşaman hatta git öl dersiniz.. ciddi söylüyorum.
onlar vicdan azabı çeker mi bilmem ama sen çok çekersin bebeğim.. yapma böyle...en azından vicdan azabı çektirmek istediklerim var ; beni kaybedince anlasınlar, benim neler çektiğimi onar da çeksin..
yok karşılık beklemiyorum .. reddedilme korkusu var örneğin ..Biraz anlatmak ister misiniz? Arkadaşlarınız haricinde kim tarafından terk edildiniz? Ailevî bir mesele mi var? Tabii ki kimseye "Senin yaşaman hata" demem; herkesin öyle koca koca problemleri var ki çünkü. Kendi problemi en büyüğü gibi geliyor her zaman insana ama her dertten büyük başka bir dert illa ki var.
Bu arada, ben nişanlıyım. Nişanlıma 6 yıl önce duygularımı ben söylemiştim. Yani illa ki karşıdan beklemek zorunda değilsiniz :)
Onlarin çekeceği vicdan azabı en fazla 1 ay hadi olsun 3-5 ay. değer mi hayatını bir kaç gerzek için sonlandirmaya??? Yaşındaha çok genç,yolun başındasin. Ne aşklar,ne mutluluklar yasayacaksin kim bilir. Ileride bu günleri düşünüp kendine kizacaksin.en azından vicdan azabı çektirmek istediklerim var ; beni kaybedince anlasınlar, benim neler çektiğimi onar da çeksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?