Yeniden başlamayacak, olana devam edeceksiniz.Yeniden hayata başlamak
intihar hiç bi şeye çözüm çare değil..bilmediğiniz ufacık bir toplu iğne başı bile çıkıştır bu hayattaGerçekten düşünmeye başladım bunu... yaş 31 hayatta gerçekten hiç mutlu olmadım artık olacağımada inanmıyorum. Yeniden bir hayat kuracak gücüm yok. Etrafımda kimsem yok el uzatacak yardim edecek. Yalnız kaldım
Boşanmak istiyorum buna bile gücümün olduğunu hissetmiyorum. Ölsem ne olur ki. Acaba huzura erişebilir miyim? Kendimle cebellesiyorum su anda
Bana biseyler söyleyin.... Sanki kalbim ayrı zihnim ayrı
Neden geri dönemiyorsun sebep ne ?Maalesef eşini umursamayan bir adamla evlendim. Hiçbir şekilde yaptığım fedakarlıkları anlamayan birisi. Simdi Almanyadayim. Almanca az biliyorum. Ise girecek düzeyde değilim. Türkiye yede dönemem. Artik hiçbiryerde de mutlu olacağıma inanmıyorum
Bugün dertsizlerin dert yaratma günü galibaDaha beterini düşümüp şükredin insanlar ne dertlerle cebelleşiyor sizin ki neki.
Ailem köyüm.... sülalede boşanan yok. Gelinlikle çıktım kefenle dönersin saçmalığıNeden geri dönemiyorsun sebep ne ?
Artık boşanma çok normal birşey ve ailende bunu kabullenerek mecburlar. O yüzden sakin ol..Ailem köyüm.... sülalede boşanan yok. Gelinlikle çıktım kefenle dönersin saçmalığı
Su anda bunları düşünemiyorum. Kafam sanki yok kalbim tamamen sessiz sadece ilaç içip sabaha uyanamamak istiyorumDaha beterini düşümüp şükredin insanlar ne dertlerle cebelleşiyor sizin ki neki.
Maalesef eşini umursamayan bir adamla evlendim. Hiçbir şekilde yaptığım fedakarlıkları anlamayan birisi. Simdi Almanyadayim. Almanca az biliyorum. Ise girecek düzeyde değilim. Türkiye yede dönemem. Artik hiçbiryerde de mutlu olacağıma inanmıyorum
Kendime nasil deger vereceğim?Şimdi ne desem duyarsız olacağım.
Derdinizi küçümsemek gibi olmasın ama,
eşinizi takmayın,
Dil öğrenmek için çaba gösterin.
Türkiye ye niye dönemiyorsunuz o kısmı anlamadım ama yapamıyorsanız dönün.
hayatı karmaşık hale getirip, o dugumden sadece hayatınızı sonlandırarak mı kurtulabiliyorsunuz? Dugumleri niye çözmüyorsunuz? Hayatınız çaba göstermeyecek kadar değersiz mi?
kendinize vermediğiniz değeri eşinizden veya bir başkasından beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?