- 26 Mayıs 2020
- 768
- 1.802
- 113
Hangi sehirdesin? Ben de Almanyadayim ve psikologum, istersen özelden yazabilirsin.Maalesef eşini umursamayan bir adamla evlendim. Hiçbir şekilde yaptığım fedakarlıkları anlamayan birisi. Simdi Almanyadayim. Almanca az biliyorum. Ise girecek düzeyde değilim. Türkiye yede dönemem. Artik hiçbiryerde de mutlu olacağıma inanmıyorum
AhsjakdjssjHemsireyim
Müdür dini paylaşım yasak yakma kendini gece gece. Bende gideyim bizimde nolçemiz belli değil. Bugün varız yarın bi bakmışsın ban yemişizİntihar etmek - Dinimiz İslam
Sual: Düşmanın işkence ve tecavüzüne maruz kalacağını bilenin kendini ve yakınlarını öldürmesi veya acı duymamak için uyku hapı ile intihar etmesi günah mı? CEVAP Hastalık ve dünya sıkıntılarından kurtulmak için ölümü istemek caiz değildir. Fakat dindeki fitneler sebebiyle ölüm istenebilir...m.dinimizislam.com
Yok yaw doğal seleksiyon. Zayıf olan elenir. Doğanın kanunu bu. Sen normalsin rahat olHerkes ne kadar iyi niyetli ve yardım için çabalıyor. Şu sık sık açılan intihar konularında açıkçası ben en ufak bir duygu değişimi yaşamıyorum çok caniyim sanırım. Dünyada olması gerekenden fazla insan var zaten yaşayacak kadar güçlü olmayanlara ve intiharı çıkış yolu olarak görenlere acıyamıyorum nedense....
Bende mi psikolojik destek alsam bilemedim uzman varsa kısa bir yorum yapsın bu denli nötr duygular iyi mi kötü mü
Ya o kadar şanslı ki cherry. Şurda evinde bebek yapıp satarak bebeğine bakmaya çalışan insanlarda görmedik bu umutsuzluğu
Cidden sinirleniyorum onların mücadelesine bakınca böyle herşeyden el etek çekip acıların çocuğu moduna girenlere
Ne tatlısın .helal olsun. Ama o insanlara da helal olsun. Zor bir hayattan böyle güzel başarı hikayeleri. Güçlü ama gerçekten güçlü insanları ayakta alkışlayasım geliyor ve onları destekleyen sizin gibi insanlarıBır tanıdık da ben anlatayım, annemin hastanede temizlik işinde, boşanmış emekçi bir ablamız. İlk boşandığında gidecek yeri parası kimsesi yokmuş, 2 kız çocuğuyla AŞTİde yatıp kalkmış aylarca. Bu kadar yazıyorum. Kadının başında çatı yokmuş yahu ama pes etmemiş.
Not: Şimdi vaziyet gayet iyi, 2 kız da süper okuyor biri üniversitede tanıştığımızdan beri eğitim masraflarının bir kısmını karşılıyorum. Ünvli kızçenin tıp okuyor şimdi, ufak da lisede ve canavar. kendi işimi kurarsam, işim de tutarsa adağım var bu teyzeye ev alıp oturtucam.
Tam bir Lexa yorumu nerede okusam tanırımHerkes ne kadar iyi niyetli ve yardım için çabalıyor. Şu sık sık açılan intihar konularında açıkçası ben en ufak bir duygu değişimi yaşamıyorum çok caniyim sanırım. Dünyada olması gerekenden fazla insan var zaten yaşayacak kadar güçlü olmayanlara ve intiharı çıkış yolu olarak görenlere acıyamıyorum nedense....
Bende mi psikolojik destek alsam bilemedim uzman varsa kısa bir yorum yapsın bu denli nötr duygular iyi mi kötü mü
Aaaa evet pardonn unuttum yaaa kesin yok olurum birazdanMüdür dini paylaşım yasak yakma kendini gece gece. Bende gideyim bizimde nolçemiz belli değil. Bugün varız yarın bi bakmışsın ban yemişiz
Eminim mune senin iyi niyetini görüp. Görmezden gelçektirAaaa evet pardonn unuttum yaaa kesin yok olurum birazdan
Nrw deyimAlmanya’da nerdesin canim?Ben de Almanya’dayim
Ben de kolndeyimNrw deyim
Öncelikle dilini geliştir ve sonrası gelir zaten. Almanya gibi bir ülkede kesinlikle kocana bağlı bir hayat yasaman gerekmiyor. Kadınlara destek olan kurumlar var onları araştırmanı tavsiye ederim. Hemen her ufacık bir zorlukta yok ben vazgeçtim oynamıyorum diyecek bir dünyada yaşamıyorsun. Allahım yarabbim ya bide benim yaşadıklarımı yaşasaydın şimdiye kadar kaç defa intihar ederdin herhalde ...Maalesef eşini umursamayan bir adamla evlendim. Hiçbir şekilde yaptığım fedakarlıkları anlamayan birisi. Simdi Almanyadayim. Almanca az biliyorum. Ise girecek düzeyde değilim. Türkiye yede dönemem. Artik hiçbiryerde de mutlu olacağıma inanmıyorum
Sen ne yaşadınÖncelikle dilini geliştir ve sonrası gelir zaten. Almanya gibi bir ülkede kesinlikle kocana bağlı bir hayat yasaman gerekmiyor. Kadınlara destek olan kurumlar var onları araştırmanı tavsiye ederim. Hemen her ufacık bir zorlukta yok ben vazgeçtim oynamıyorum diyecek bir dünyada yaşamıyorsun. Allahım yarabbim ya bide benim yaşadıklarımı yaşasaydın şimdiye kadar kaç defa intihar ederdin herhalde ...
Saçmaliyorsun her sey gececek.Sonsuza dek sürmeyecekGerçekten düşünmeye başladım bunu... yaş 31 hayatta gerçekten hiç mutlu olmadım artık olacağımada inanmıyorum. Yeniden bir hayat kuracak gücüm yok. Etrafımda kimsem yok el uzatacak yardim edecek. Yalnız kaldım
Boşanmak istiyorum buna bile gücümün olduğunu hissetmiyorum. Ölsem ne olur ki. Acaba huzura erişebilir miyim? Kendimle cebellesiyorum su anda
Bana biseyler söyleyin.... Sanki kalbim ayrı zihnim ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?