- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Nefesinizi 2 dakika tutun, daha uzun değil.Kendime nasil deger vereceğim?
Hayatınız için emek vererek.Kendime nasil deger vereceğim?
Allah ıslah etsin ne diyeyimSu anda bunları düşünemiyorum. Kafam sanki yok kalbim tamamen sessiz sadece ilaç içip sabaha uyanamamak istiyorum
Cok fazla şey denedim aslında hayata tutunmak için ama kendimi çorak bir arazide yesermeye çalışan bir ağaç gibi görüyorum. Ne yaparsam yapayım elde ettiğim hicbirsey yokHayatınız için emek vererek.
hayatınızı sadece eşinizden ibaret yaşamayarak.
Arkadaş edinerek, yaşadığınız ülkenin dilini öğrenerek. Hayatta sevdiğiniz şeyleri keşfederek.
Niye benim hayatım bir başkasınınkinden daha değersiz olsun?
niye kocam benle ilgilenmiyor yada boşanmamı ailem kabul etmiyor diye ben ölüyorum?
hiç kimse hayatını ele alırken mıymıy almıyor.
biraz çabalayın yahu. Yorun kendinizi. Yorun beyninizi. Yeteneklerinizi zorlayın biraz.
hepimizin hayatında böyle bir dönem illaki olmuştur.Cok fazla şey denedim aslında hayata tutunmak için ama kendimi çorak bir arazide yesermeye çalışan bir ağaç gibi görüyorum. Ne yaparsam yapayım elde ettiğim hicbirsey yok
Bisey deme o zaman....Allah ıslah etsin ne diyeyim
Ailem köyüm.... sülalede boşanan yok. Gelinlikle çıktım kefenle dönersin saçmalığı
Kendiniz için ne yaptınız mesala ?Cok fazla şey denedim aslında hayata tutunmak için ama kendimi çorak bir arazide yesermeye çalışan bir ağaç gibi görüyorum. Ne yaparsam yapayım elde ettiğim hicbirsey yok
Cok fazla şey denedim aslında hayata tutunmak için ama kendimi çorak bir arazide yesermeye çalışan bir ağaç gibi görüyorum. Ne yaparsam yapayım elde ettiğim hicbirsey yok
hepimizin hayatında böyle bir dönem illaki olmuştur.
ama ben hep ikinci şanslara inanırım. tek başına her şeyi başarabilirsin bir tanıdığım almanyada bunu kızıyla birlikte yaptı hem de
B1 olan Almancamla is aradım mesela.... Kendim para kazanmaya çalıştım.... Üniversite mezunuyum meslegimi yapmak istedim anadil seviyesinde istediler.... Vizyonumu değiştirmeye çalıştım.... Arkadaş edinmeye çalıştım.....Kendiniz için ne yaptınız mesala ?
Yabancı bir ülkedesiniz dil bile öğrenmeye çalışmamışsınız
KK'dan öğrendiğim en büyük tecrübe nedir biliyor musunuz?
Fedakar kadınların %99'u mutsuz
aslında almanyada hayat kurması türkiyeye dönmesinden daha mantıklı geldi bana.Sen de koyune donme, baska bir yere yerles konu sahibesi? Dunya senin ailenden, koyunden ibaret degil ki? Bosan, o sirada da Turkye'den is bak, gel yerles sevdigin bir yere.
Öncelikle siz kendinizi değerli kılın ki hayatta sağlam adımlar atın ölmek çözüm değil yaşamak kadar güzel bir şey varmı her ne olursa olsun hiç bir şey hiç kimse benim hayatım kadar değerli değil demekle başlaya bilirsinKendime nasil deger vereceğim?
eee gayet de işe yarar özellikleriniz varmış B1 çok iyi bir seviye. kendi mesleğiniz yerine daha farklı bir işle başlayın sosyal statünüz çalışan olduğunda insanlarla daha kolay arkadaş olabilirsiniz.B1 olan Almancamla is aradım mesela.... Kendim para kazanmaya çalıştım.... Üniversite mezunuyum meslegimi yapmak istedim anadil seviyesinde istediler.... Vizyonumu değiştirmeye çalıştım.... Arkadaş edinmeye çalıştım.....
B1 olan Almancamla is aradım mesela.... Kendim para kazanmaya çalıştım.... Üniversite mezunuyum meslegimi yapmak istedim anadil seviyesinde istediler.... Vizyonumu değiştirmeye çalıştım.... Arkadaş edinmeye çalıştım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?