Depresyonda olduğu çok barizNormal şartlar altında intihar kelimesini dile getiren bireyler ruhsal anlamda çok iyi değillerdir. Ancak bu kişinin nasıl söylediğine de bağlı bir durum. Siz az çok gözlemleme fırsatı bulmuşsunuzdur. Sizce nasıldı?
Öyledir inşallahDuygu sömürüsü sadece. Zamanında düşünseymiş
Yardım alabilse çok iyi olur. Dediğim gibi intihar edeceğim gibi şeyler ciddiye alınması gereken şeyler. En azından ailesinden birleri yardımcı olabilir.Depresyonda olduğu çok bariz
Günahlarını hatırlat kabir azabından bahset en korktuğu hayvandan o korkuyla nefsi vazgecer bence dini sohbetlerde izlese iyi olur tabi youtubedan umarım iyi olur rabbimin izniyle senide kendi hayatınla başbaşa bırakır o da kendi hayatına bakar inşallahKızlar ben bu adamdan bıktım artık boşanalı yıllar oldu evladımı bahane ederek sürekli arar mesajlar atar. İki üç haftadır bulunduğumuz şehirdeydi kızımla görüştüler, yatılı da kaldı kızım. Burdayken başladı intihar edecem, ben yalnız iyi değilim, neden beni terkettin diye hesap sormalar. Sanki keyfime boşandım. Ciddi mi diye düşünmekten sınavıma odaklanamıyorum kaç haftadır. Şimdi de ben çalışamıyorum artık çok kötüyüm ücretsiz izne ayrılacam, kızıma baban bir daha seni almayacak denilmesini istemiyorum ama yapacak bir şeyim kalmadı, mutlu musun şimdi rezil acınacak haldeyim felan yazdı. Kızını düşünüyorsan iyi bi destek al yazdım. Yine benzer şeyler yazmaya devam ediyor korkuyorum. İşinden dolayı silahı da var çok korkuyorum. Umarım sadece canımı sıkmak için başvuruyodur ama ruh hali iyi görünmüyor. Ailesine haber vermeli miyim?
HaklısınızAilesi ile iletişime geçip onların takip etmesini ve yardım almaya ikna etmelerini isteyin. Sizlik bir durum yok bence bunu size karşı koz olarak kullanıyor. Eğer ailesi bilirse ciddi mi değil mi ortaya çıkar
Valla ben bu konuda hiç hassas olamıyorum .Kızlar ben bu adamdan bıktım artık boşanalı yıllar oldu evladımı bahane ederek sürekli arar mesajlar atar. İki üç haftadır bulunduğumuz şehirdeydi kızımla görüştüler, yatılı da kaldı kızım. Burdayken başladı intihar edecem, ben yalnız iyi değilim, neden beni terkettin diye hesap sormalar. Sanki keyfime boşandım. Ciddi mi diye düşünmekten sınavıma odaklanamıyorum kaç haftadır. Şimdi de ben çalışamıyorum artık çok kötüyüm ücretsiz izne ayrılacam, kızıma baban bir daha seni almayacak denilmesini istemiyorum ama yapacak bir şeyim kalmadı, mutlu musun şimdi rezil acınacak haldeyim felan yazdı. Kızını düşünüyorsan iyi bi destek al yazdım. Yine benzer şeyler yazmaya devam ediyor korkuyorum. İşinden dolayı silahı da var çok korkuyorum. Umarım sadece canımı sıkmak için başvuruyodur ama ruh hali iyi görünmüyor. Ailesine haber vermeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?