- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi hasretim11
-
Tsk ederim cok sagol hersey yarin belli olcak zaten yarin yani buyunvdurumu yazarim siz3 ins hersey duzelir yada biterYa bak ayaga kalkarsin cillop gibi de olursun ama su adamdan kurtul, rahat bi nefes al, su hayatta en onemli benim de.
Biz burdayiz destek oluruz
Hakkim gectyse bir nebze olsun sonuna kar hla olsun cnm bnm. Hepinize iyi geler diliyrm arkaslarKusuruma bakma benim derdinden kendi konunu acip senide uzudm hakkini helal et
Burada nice konularim var annem hakkinda konuda neden annemin beni sevmedigini bu sekilde davrandigini sorduklarinda forum arkadaslarim benm annem. Beni bundan sevmiyr diyemedim ben surekli bilmiyrm defim bahaneler sundum , ama benim annem beni baskasinin hasi yzunden sildi nefret etti benimm ne sucummvardi ne yasamis ki bana nefret duymaya hakki var iste ben annmin yoksunlugunu bundan daha cok duydum , beni masasinda dahi istemedi babam yemek yerken odaya tepside gonderdiler yegimi sanki hastalikliydim oldurmediler ama oldurmekten ber ettiler ama bn kendm kalktim ayaga simdi ne ana hakki ne babaa hakki. Bnm hakkim hepsini yer bitirir kimse icin olemem kimsede allah istemedigi surece canima el suremez
Tamam canim benim allah raziolsun senden ve diger arkadaslardan yuregii yuregime döktüğü n icin sagol hersey cok guzel olur insKonu sahibi arkadasim degerlisin canin degerli buna odaklan o ne demis bu ne mis bu bna sovdu saydi bosver cnmnsende sov say bu hayt gozyasyla gecmiyr gozunden dusen yasi goren ananda olsa yaris tutyor senle onune bk dik yuru senin mutlulugun hersyden omli yoneticlrden konunu kapatmasini iste yoksa forum arkadslari illaki yazacklar uzulursun ve bu fikirden vazgc cnm bnmseni seviyorz
Konu sahibi, bi gelsene.Sayin yonetici konun mumkunde kapanmasını istiyorumtummmm kizlarrr cok tsk ederim hepinizden rabimm raxiolsunnn
Sakın böyle birşey yapma , hayır sen çok değerlisin. Rabbim seni yaratmış kulum demiş en üstün varlık olarak yaratmış.Suan tek bildigim yasamaktan yoruldugum ben 1yillik evliyim ve esim birbaskasiyla benle evlendi belki sevap isledi ona gore cunku basima 16 yasinda bir olay gelmisti bana hicbirzaman kendini mecbur hissetme dedi suan eve yeni geldi arkadasimlayim dedi lakin oyle olmadigiini ogrendim sarhos geldi ve telini arkadasta unutum dedi hakaret etti hemde bugun evlenme yıldönümü o baskasiyla gitti sordugumdaysa dovmekle tehdit etti saydi asagladi cok kotuyum mektup yazdim cebine koydum anam aglama die hersey hazır ve ben cok kötüyüm cok canim yanior yasamaktan yoruldum keske yillar once babam o silahla vursaydi kizimmm diyip sarmasaydi diyorum..kendimi degersiz hissediyorum
Ölümü bir erkek icin deyil gülüm hayatta gucu bitenler secer tek bir kisi deyildir bi nisani bu hale koyann ki ben ayaktayim yapmicam her acim +1olgunluk odulum olsunnasıl bu kadar zayıf olabiliryorsunuz inanın hiç anlamıyorum.
bir erkek için asla ölmeyi düşünmezdim,
asla
ben zaten intihar edebilecek melankoli yapıda biride asla değilimde.
zayıf olmayı kader edinmişssiniz kendinize
hepsi bu
Geldim buyur canimKonu sahibi, bi gelsene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?