intihar etmeyi düşünüyorum

Konu sahibi arkadasim degerlisin canin degerli buna odaklan o ne demis bu ne mis bu bna sovdu saydi bosver cnmnsende sov say bu hayt gozyasyla gecmiyr gozunden dusen yasi goren ananda olsa yaris tutyor senle onune bk dik yuru senin mutlulugun hersyden omli yoneticlrden konunu kapatmasini iste yoksa forum arkadslari illaki yazacklar uzulursun ve bu fikirden vazgc cnm bnm seni seviyorz

Ne ahlaksızlıklar yapıp arsız yuzsuz mis gibi yaşayanlar varken sen sıkı tutun hayata. Ki senin gibiler olduğu için dünya yaşanılır bir yer olarak kalmaya devam etsin. Bazı insanlar hatalarıyla evrilir, bazıları şeytanlaşır. Sen evrileceksin. Yüreğinden belli. Yenilme sakın tamam mı

Yahuuu, senin hatan dahi olsa 13 yaş bu yaa!
13 yaşındaki insan daha çocuktur, hata yapabilir.
Sırt çevirmek de neyin nesi. Ahh arkadaşım... cidden sabırlıymışsın. Annene de diyecek kelime bulamıyorum. Sonuçta annen. Ama öyle anneliği de kabullenemiyorum.

Çooook güçlüsün. Daha da güçlü ol !

Tamam canim benim allah raziolsun senden ve diger arkadaslardan yuregii yuregime döktüğü n icin sagol hersey cok guzel olur ins

Sayin yonetici konun mumkunde kapanmasını istiyorumtummmm kizlarrr cok tsk ederim hepinizden rabimm raxiolsunnn

Arkadaşlar bir suru anlatmışlar sağ olsunlar o yüzden nedenleri nicinleri çok anlatmayacagim.

Sadece sunu söylemek istiyorum. Bak biz varız burada yalnız değersiz hissetme kendini. Sen canın sıkıldıkça güçsüz hissettikce yaz buraya biz destek oluruz sana. Kimlerin ne dertleri var daha, Allah sağlık versin. Sabrettikten sonra asilamayacak şey yok. Rabbimin imtihanı her sey. Sen bu imtihandan sabırla geç. Annecigine derdini anlatmaya bile kiyamiyorsun ameliyatlı diye. Senin arkandan nasıl olur düşündün mü, o durumda nasıl kiyacaksin. Sakin aklından bi daha boyle şeyler geçirme. Dua et gelecek günlerin daha güzel olur inşallah. Rabbim sana yeni kapılar acar.

nasıl bu kadar zayıf olabiliryorsunuz inanın hiç anlamıyorum.
bir erkek için asla ölmeyi düşünmezdim,
asla
ben zaten intihar edebilecek melankoli yapıda biride asla değilimde.

zayıf olmayı kader edinmişssiniz kendinize
hepsi bu

Bu adam için mi ölmek istiyorsun? Değer mi ya?
Sen kendin herkesten daha değerlisin ve boşandığında çok daha mutlu olacaksın.

Ailene eşinin başkaları ile takıldığını anlat.

önce güçlü durmayı öğrenmelisin. Yaptığın hata(ların) arkasında durmalısın o zaman kimse seni ezip geçemez.

ölünce öldüğüne pişman olursun öbür taraftaki hesap çok çetin çook.burdaki de neymiş..yüreğini ferah tut Allah'â sığın.

Sakın böyle birşey yapma , hayır sen çok değerlisin. Rabbim seni yaratmış kulum demiş en üstün varlık olarak yaratmış.
Intehar da nedir? Rabbimin yüzüne nasıl bakacaksın? Hem de beş oara etmez kocan için. Rabbime sığın seni senden iyi ancak o bilir.

Ailesini aradim aksam hepsi burda ölmek korkaklik veben korkak deyilim herkese tsk ederim

Ölümü bir erkek icin deyil gülüm hayatta gucu bitenler secer tek bir kisi deyildir bi nisani bu hale koyann ki ben ayaktayim yapmicam her acim +1olgunluk odulum olsun

Canım keşke aralara virgül nokta falan koysaydın. Okurken anlamakta baya zorlandım açıkcası.
Konuyu da pek anlayamadım. Şuan eşin başkasıyla seni aldatıyor mu? Severek mi evlenmiştiniz? Şuan kaç yaşındasın?

kimse için yaşamaz ya da ölmez insan...
bir ilişki için de yeterince mücadele etmiş ancak sonuca ulaşamamışsa vazgeçmeyi bilmeli,
yaşınızın küçük olduğunu varsayarak
iş bulmanızı, yeni başlangıçlar yapmanızı öneririm

oturup da beklediğiniz şans gelmeyecek
koşup siz kovalayın
ve lütfen hayatınızın merkezine yine bir başkasını koymayın,
orası sizin yeriniz ve öyle kalmalı..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…