- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Polemiğe mi susama? Şurayı ziyaret eden üyelere bi soralım, polemiği seven susayan sen mi çıkarsın ben mi?Hayırdır?
Bir sakin ol.
Tavuğuna kış mı dedim.
Bi sus, bi oku, bi, yazma, bi nefes al ver, bi polemiğe susama
Pardon ben duyduğuma çok üzüldüğüm için paylaştım. Kimseyle ölüm üzerinden polemik yarıştıracak insan değilim Allah biliyor.Rica ediyorum bu konu altında birbirimizi kırmayalım
Herkes her şeyi diyebilir. Gençlerin tanıyıp takip ettiği birisi olduğu için konuyla ilgili veya ilgisiz sırf birkaç tane fazla izlenme ya da takipçi için söylentiler çıkaran bile olacaktır. Malesef duyarsız insan çok...Hey Allahım bende doğru demedim ki. Doğru mu bilmiyorum dediklerini bile paylaştım. Bir anda yayına rastladım bunu dediler o anda. Amacın yaymak değil ne rahmetliyi ne babasını bilirim. YouTube da videoya rastladım öyle dedi.
Ben erdimPolemiğe mi susama? Şurayı ziyaret eden üyelere bi soralım, polemiği seven susayan sen mi çıkarsın ben mi?
Neyse zatzuma, ben senin dilini pek anlamıyorum zaten. Ki kalkıp bana saygısız diyecek insana sakin sakin şekerim cicim diyecek değilim. Asıl sen hayırdır dedim, ki senin dilinde konuşmadım. Lafı ordan burdan çarpmadan bizzat sana güzelce izahını yaptım.
Herneyse yaa. Hadi hayırlı geceler
Ben bunu farklı şekilde yazdım zatenHerkes her şeyi diyebilir. Gençlerin tanıyıp takip ettiği birisi olduğu için konuyla ilgili veya ilgisiz sırf birkaç tane fazla izlenme ya da takipçi için söylentiler çıkaran bile olacaktır. Malesef duyarsız insan çok...
Bu tarz söylentileri tekrar etmememiz, görmememiz lazım ki ölüm üzerinden prim yapmaya çalışan tipler azalarak yok olsun...
Sizi takip ettiğim kadari ile böyle bir bilgiyi paylaşmanızı beklemiyordum doğruya doğruPardon ben duyduğuma çok üzüldüğüm için paylaştım. Kimseyle ölüm üzerinden polemik yarıştıracak insan değilim Allah biliyor.
Allah rahmet etsin.
İyi forumlar.
Estağfurullah yok öyle bişeyBence de.
Basmasınlar damarıma
Ben hep sakinim
Aslında
Terbiyesizliğim mi var?
Polemiğe mi susama? Şurayı ziyaret eden üyelere bi soralım, polemiği seven susayan sen mi çıkarsın ben mi?
Neyse zatzuma, ben senin dilini pek anlamıyorum zaten. Ki kalkıp bana saygısız diyecek insana sakin sakin şekerim cicim diyecek değilim. Asıl sen hayırdır dedim, ki senin dilinde konuşmadım. Lafı ordan burdan çarpmadan bizzat sana güzelce izahını yaptım.
Herneyse yaa. Hadi hayırlı geceler
Amin umarım.Herkes her şeyi diyebilir. Gençlerin tanıyıp takip ettiği birisi olduğu için konuyla ilgili veya ilgisiz sırf birkaç tane fazla izlenme ya da takipçi için söylentiler çıkaran bile olacaktır. Malesef duyarsız insan çok...
Bu tarz söylentileri tekrar etmememiz, görmememiz lazım ki ölüm üzerinden prim yapmaya çalışan tipler azalarak yok olsun...
Sizi takip ettiğim kadari ile böyle bir bilgiyi paylaşmanızı beklemiyordum doğruya doğru
Tabi bu sizin polemik istediğiniz anlamına gelmez
Sizi az çok tahmin ediyorum
Kötü niyetli yorum yaptığınızı düşünmüyorum zaten ama itham çok kötü olduğu için dayanamayıp yazdım doğru değil diye. Siz de o meselenin aslını duymuş oldunuz böylece belki.Amin umarım.
Ama ölüm haberini dahi okumadan pr çalışmasıdır canım reklamdır diyen insanlar beni saygısızlıkla suçluyor.
Bu kadar insan tanıyor bir yerlerde konuşuluyor. Duyup üzüldüm bi an umarım gerçek değildir diye.
Neyse hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?