• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar ettim pişmanım :(

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Sabret, seninde sıran gelecek emin ol.
İnşallah isledigim günahtan dolayı allaha karşı yüzüm yok ama yinede ondan başka gidecek kapimda yok sabrediyorm elimde olan en değerli şeylerimi kaybettim şuan başta sağlığım ama beni bu seviyeye getirenlerinde rabbim yanina birakmaz biliyorum. .

Allahım affetsin canım acil şifalar diyorum senin için. Namaz kıl, dua et bol bol canım Allah a sığın ferahlarsın inşAllah. Allah karşına güzel iyi insanlar çıkarır umarım. İftirada büyük bir günahtır Rabbim görüyor bunu da asla unutma sadece zamanı var o zaman geldiğinde yaptıklarının cezasını verir onlara.

Allah yardımcın olsun. Lütfen tedavi olun. Hayat tüm olumSuzluklara rağmen yaşamaya değer. HayatımıZdan siE göre olumsuz insanları çıkartın. Keyifli insanlarla birlikte vakit geçirin.

Gecmiş olsun rabbim şifa versin.
Evet insan bazen cinnet geçirebiliyor. Burdan atlasam , hap yutsam geberip gitsem diyebiliyor.
Eksiklik değil bu bence...Sadece o an cektigin acı sıkıntı seni köşe bucak sıkıştırmış...Buda senin kaçış kapın oluyor...
Rabbim bidaha yaşatmasın.

geçmiş olsun herşeye rağmen hayat güzel kimseyi suçlama hayatına bak boşver herkesi, ben düşme anını çok merak ediyorum hep yaşamış biri olarak ne hissettiğini anlatabilir misin ? acı hissettin mi yoksa bilincin kapandı mı nasıl oldu

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar.
Unutmayın, hayatta herşey insanlar için, mutlulukta olacak, mutsuzlukta. Önemli olan ayakta kalabilmek. Altında yatan sebepleri bilmiyorum ama bildiğim ve emin olduğum hepimizin sorunları var, kimse dörtdörtlük yaşamıyor. Hani bir laf vardır Beterin beteri var derler, o hesap işte.
Bir daha bu raddeye gelecek olursanız, destek alın lütfen.

Profesyonel yardim almalisin bu dakikadan sonra canm tamam simdi kurruldun tovbe ettin ama pskoloji oyle biseyki tekrar o ruh haline burunursen tovbeni dahi unutabilirsin

Hatasiz kul olmaz canim, herkesin buyuk hatalari olur hayatta.onemli olan ders almak, bir daha ayni hataya dusmemek. Psikolojik yardimi kendinden esirgeme, cok gecmis olsun.

nasıl birşey olduğunu o kadar iyi anlıyorum ki aynı hataya bende düşmüştüm çok pişman oldum halada pişmanlığım devam ediyor. aklıma her geldiğinde tövbe edip affetmesini diliyorum. psikolojik destek çok önemli hemen destek almaya başla ben öyle kendime gelebilmiştim. inşallah biran önce iyileşir daha sağlam dönersin hayata. nefes aldığımız sürece hayatın bize getirdiklerine katlanmak zorundayız.

cok cok gecmıs olsun bol bol tovbe edın Allah hepımızı affetsın ve hıc bırsey senden daha onemlı olamaz canım ... sımdı gelır bazı tıpler nasıl mantık nasıl ruh halı hemen psıkologa yonlendırırler cunku alemın akıllısı bunlar:) Kendıne dıkkat et canım

hatanı anlamışsın en azından.
sana bunu yaşatma ihtimali olan insanlardan uzak dur.
büyük bir ders olmalı bu sana.

Siz intihara teşebbüs etmişsiniz ,intihar etmemişsiniz ,şükür ki yaşayacağınız gününüz varmış ki kurtulmuşsunuz ...Bir daha tekrarını bile düşünmeyin,hayat bütün kötülüklerine rağmen ,yaşanılabilecek bir yer ..Mutlu olun ...

Kesinlikle inancsiz biri değilim ve nekadar büyük bir günah olduğunun farkindayim hayat hepimize iyi şartlar sunmuyor dogdugum günden beri zorluklarla bogusan biriyim yinede ne olursa olsun ölmek çare değil heleki Allahin istemedigi affetmiycegi bi yolda ölmek büyük acizlik farkindayim Rabbim kimseye o boslugu vermesin kimsenin başına getirmesin benki Rabbimden okadar korkardim bunu yaptım demekki eksikmisim inancimi sorgulamam gerekli ve imanimi kuvvetlendirmeyliymisim. Herseyin bitmesi gerektiğine inandigim bi andaydim elimi kime uzatsam yoktu tek basimaydim ölmeliyim diye düşündüm balkondan atlayip intihar ettim ölmedim kiriklarla kurtuldum yürümekte zorlaniyorum suan o an ne hissettigimi nasıl bi kabus olduğunu anlatamam ben degildim onu yapan sanki baska biriydi kabus görüyorum sandim kendime gelipte vucudumdaki agrilari hissedince anladim gerçek oldugunu. ama iyi olcam biliyorum Allaha binlerce şükürler olsun bu yolla ölmemi istemedi intihar edenleri allah affetmiyomus diye biliyorum ama elimden geleni yapıcam Rabbim affetsin diye beni bu hayattan soğutan insanlara hic bi zaman hakkım helal degil nasil olur nasıl yaparım bilmiyorum sadece yaşadığım su günleri unutmak istiyorum Lütfen etrafınizda düşen insanlar varsa bi tekmede siz vurmayin elinden tutun yardım edin yapmacik bi şekilde değil gerçekten yaninda olun... Allahin verdiği cani yanlız Allah alir derdiniz ne olursa olsun dermani veren ondan çok çok daha büyük bu hataya düşmeyin pismanligi çok ağır ve lütfen bana iyilesmem için dua edin :KK43:
Canim cok gecmis olsun allak yardimcin olsun ve seni affetsin.iyi olacaksin bugunleri unutacaksin emin ol.bende genc kizligimda uni donemimde bazi kotu olaylar yasadim ve hayatim hic birzamn yoluna girmeyecek diye dusundum.o anki psikolojim okadar bozuktuki gulen insanlari gordukce bunlar neye guluyo ben neden aci cekiyorum diye nefret ediyordum herkesten.simdi 27 yasimdayim uni bitti ewlendim bir oglum var ve allaha sukur mutluyum.tabiki esimle arada tartismalarim oluyor ama her ewde olan tarzda.suan o gunleri dusundukce ne safmisim bosuna yipranmisim diyorum guluyorum o zamanki hallerime.allah sana kapi acacak ve her zor gunun ardi mutluluk bunu unutma tamm mi canim

Kesinlikle inancsiz biri değilim ve nekadar büyük bir günah olduğunun farkindayim hayat hepimize iyi şartlar sunmuyor dogdugum günden beri zorluklarla bogusan biriyim yinede ne olursa olsun ölmek çare değil heleki Allahin istemedigi affetmiycegi bi yolda ölmek büyük acizlik farkindayim Rabbim kimseye o boslugu vermesin kimsenin başına getirmesin benki Rabbimden okadar korkardim bunu yaptım demekki eksikmisim inancimi sorgulamam gerekli ve imanimi kuvvetlendirmeyliymisim. Herseyin bitmesi gerektiğine inandigim bi andaydim elimi kime uzatsam yoktu tek basimaydim ölmeliyim diye düşündüm balkondan atlayip intihar ettim ölmedim kiriklarla kurtuldum yürümekte zorlaniyorum suan o an ne hissettigimi nasıl bi kabus olduğunu anlatamam ben degildim onu yapan sanki baska biriydi kabus görüyorum sandim kendime gelipte vucudumdaki agrilari hissedince anladim gerçek oldugunu. ama iyi olcam biliyorum Allaha binlerce şükürler olsun bu yolla ölmemi istemedi intihar edenleri allah affetmiyomus diye biliyorum ama elimden geleni yapıcam Rabbim affetsin diye beni bu hayattan soğutan insanlara hic bi zaman hakkım helal degil nasil olur nasıl yaparım bilmiyorum sadece yaşadığım su günleri unutmak istiyorum Lütfen etrafınizda düşen insanlar varsa bi tekmede siz vurmayin elinden tutun yardım edin yapmacik bi şekilde değil gerçekten yaninda olun... Allahin verdiği cani yanlız Allah alir derdiniz ne olursa olsun dermani veren ondan çok çok daha büyük bu hataya düşmeyin pismanligi çok ağır ve lütfen bana iyilesmem için dua edin :KK43:

rabbim yar ve yardımcınız olsun,şifalar dilerim.rabbim affedicidir.inşallah o açılan ellerini geri çevirmez dertlerine derman hastalığına şifa ve güç kuvvet verir.herşey düzelir inşallah herşey gönlünce olur.

Canim benim Yuce Rabbim yardimcin olsun. O kadar uzuldum ki okurken. Su dunyada insanlarin birbirine yardimci olmasi varken neden birbirlerine sirtlarini dönerler. Allah senin bu sekilde olmeni istememis demek ki. Bundan boyle imanini kuvvetlendirmeye calis. Hep dua etcem sana. Sen de kendine dua et. Yuce Rabbimden hep hayirlisini dile. Insallah bundan boyle cok mutlu olursun. Rabbim karsina seni mutlu etcek bu dunyayi sana cennet yapcak durust temiz birini cikarsin insallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arkadaslar-dua-ediyorum-isteyen-var-mi.787516/

Canim bu benim topigim. Buraya ismini ya da nikini yaz sana da dua edeyim. Dua isteyen diger arkadaslarim da listeye kendilerini eklesinler onlara da dua edeyim.

sen pişman olmuşsun yaptığından Rabbim affeder...bol bol dua et şükret tövbe et...bu arada bir psikoloğa git..kendine hobiler edin..işe gir kursa git..

Back
X