• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar ettim pişmanım :(

Geçmiş olsun Bende bir kere o reddeye geldim..o zamana kadar intihar eden insanlara aciz gözüyle bakardim. Hayatın insana getireceği belli olmuyor malesef ... kendini sev herseyden önce ... sen kendini bildikten sonra gerisi mühim degil..

Bu arada ayakların ne durumda.. ablam biz da düştü ayaklarını kırdı ameliyat oldu senin durumun nedir ...

Geçmiş olsun arkadasim. Hepimiz zaman zaman büyük bunalımlar yasariz. Bende çok aci şeyler yasadim yalan değil defalarca geçti aklimdan iintihar ama seytanin bir oyunu olduğunu bildigimden yeltenmedim çok sukur. Her acinin her bunalimin zamanla geçip sadece bir aniya dönüştüğünü gördükten sonra da iyiki yapmamisim dedim. Hayatta herşey insanlar için herşey gelebilir basimiza ama hicbir aci da sıkıntida omur boyunca sürmez bunu unutma. Hepsinin bir son kullanma tarihi vardır o tarihten sonra sadece bir aniya donusur. Sende herşeyin gecici olduğunu bil. Sinav dunyasindayiz sıkıntisiz sinav olur mu ? İntihar edenler, yanlis yola sapanlar bu sinavi kaybedenler, dimdik ayakta duranlar, herşeye rağmen inancini kaybetmeyenler ise kazananlar olacak. Sende dimdik ayakta dur ölmek çözüm degil, diğer dünyada ölmek de yok oradan nasil kurtulacaksin onu düşün. Her zaman güçlü ol ve dertlerine 'sen mi buyuksun ben mi buyugum' diyebil. Eminm bunu yapabilecek kadar guclusundur her kadim bunu yapabilecek kadar güçlüdür. Allah şifa versin biran once iyilesmen dileği ile..

TE="KarKralicesi, post: 38878996, member: 16104"]Gecmiş olsun rabbim şifa versin.
Evet insan bazen cinnet geçirebiliyor. Burdan atlasam , hap yutsam geberip gitsem diyebiliyor.
Eksiklik değil bu bence...Sadece o an cektigin acı sıkıntı seni köşe bucak sıkıştırmış...Buda senin kaçış kapın oluyor...
Rabbim bidaha yaşatmasın.

[/QUOTE]
Teşekkür ederim allah razı olsun inanin o an haptan ölmem diye düşündüm atlamak geldi direk aklima cok kötü bi boşluk sadece ölmek istiyodum

geçmiş olsun herşeye rağmen hayat güzel kimseyi suçlama hayatına bak boşver herkesi, ben düşme anını çok merak ediyorum hep yaşamış biri olarak ne hissettiğini anlatabilir misin ? acı hissettin mi yoksa bilincin kapandı mı nasıl oldu
Ne hissettigimi tarif edemem cok farkli bi duygu ölmeye odaklandim sadece bilincim yerinde değildi o ana gelene kadar sürekli kabus gördüm sonra üstüme hic bişey almadan dışarıya ciktm ayakkabimi bile giyinmedim tesaras katini gördüm o çarptı gözüme hic döşunemedim o an saniye icinde demirlerden gectim atladim yerdeyken beni kaldirmaya geldiler yari baygindim sadece yalvariyodum gelmeyen birakin öleyim diye onu hatirliyorm oan çok aci cekmedim polislik dava olmasn diye direk hastaneye gitmedim yani vücudumdaki agridansa içimde ki aci daha kötüydü sonrada kat kat cektim acısını ameliyat oldum belimde 4 platin var düzgün yürüyemiyrm henüz

efftelya .!.:
Geçmiş olsun Bende bir kere o reddeye geldim..o zamana kadar intihar eden insanlara aciz gözüyle bakardim. Hayatın insana getireceği belli olmuyor malesef ... kendini sev herseyden önce ... sen kendini bildikten sonra gerisi mühim degil..

Bu arada ayakların ne durumda.. ablam biz da düştü ayaklarını kırdı ameliyat oldu senin durumun nedir ...
Gelen bilir nasl bi bolsuk oldu Rabbim kimseyi o noktaya getrmesn omuriligim kırıldı benimde ayaklarmda şükür sorun yok ağrım var ama düşmeden dolayi belden ameliyat oldum yeni yeni yürüyorum işte ki benim etrafmda böyle şeylere meyilli insanlar vardi ben konusurdm ona iyi hissettirirdm engellerdm bi şekilde kendimi engelleyemedm yani düşme ani sonrasindaki aci ameliyat sonrası hepsi cok acı ben cok güçlü biri diye bilinirm hic aglamam daha öncede ameliyatlar geçirdim hic aglamadm o anlarda bile gülen bi insandim ben ilk defa bi aciya dayanamdm sürekli agladim geçecek biliyorum ayagiyada kalkicam ama şu ruhumdaki yara nasil geçecek bilmiyorum asil canimi yakan o unutmao istiyorum o günleri

Geçmiş olsun arkadasim. Hepimiz zaman zaman büyük bunalımlar yasariz. Bende çok aci şeyler yasadim yalan değil defalarca geçti aklimdan iintihar ama seytanin bir oyunu olduğunu bildigimden yeltenmedim çok sukur. Her acinin her bunalimin zamanla geçip sadece bir aniya dönüştüğünü gördükten sonra da iyiki yapmamisim dedim. Hayatta herşey insanlar için herşey gelebilir basimiza ama hicbir aci da sıkıntida omur boyunca sürmez bunu unutma. Hepsinin bir son kullanma tarihi vardır o tarihten sonra sadece bir aniya donusur. Sende herşeyin gecici olduğunu bil. Sinav dunyasindayiz sıkıntisiz sinav olur mu ? İntihar edenler, yanlis yola sapanlar bu sinavi kaybedenler, dimdik ayakta duranlar, herşeye rağmen inancini kaybetmeyenler ise kazananlar olacak. Sende dimdik ayakta dur ölmek çözüm degil, diğer dünyada ölmek de yok oradan nasil kurtulacaksin onu düşün. Her zaman güçlü ol ve dertlerine 'sen mi buyuksun ben mi buyugum' diyebil. Eminm bunu yapabilecek kadar guclusundur her kadim bunu yapabilecek kadar güçlüdür. Allah şifa versin biran once iyilesmen dileği ile..
Allah razi olsun çok iyi geldi yorumun bana biliyorum kaçış değil o an öyle düşündüm herseyin farkındayım suan inşallah bidaha olmiycak okadar zayif olmiycam..

nasıl birşey olduğunu o kadar iyi anlıyorum ki aynı hataya bende düşmüştüm çok pişman oldum halada pişmanlığım devam ediyor. aklıma her geldiğinde tövbe edip affetmesini diliyorum. psikolojik destek çok önemli hemen destek almaya başla ben öyle kendime gelebilmiştim. inşallah biran önce iyileşir daha sağlam dönersin hayata. nefes aldığımız sürece hayatın bize getirdiklerine katlanmak zorundayız.

ınsanların ıyısı olduğu gıbı kötusu de var zorluklara dayan allaha sığın sen kendını bıldıkten sonra başkaları ne düşünüyor boşver toparlanman dılegıyle.

mira26, post: 38881011, member: 516801"]nasıl birşey olduğunu o kadar iyi anlıyorum ki aynı hataya bende düşmüştüm çok pişman oldum halada pişmanlığım devam ediyor. aklıma her geldiğinde tövbe edip affetmesini diliyorum. psikolojik destek çok önemli hemen destek almaya başla ben öyle kendime gelebilmiştim. inşallah biran önce iyileşir daha sağlam dönersin hayata. nefes aldığımız sürece hayatın bize getirdiklerine katlanmak zorundayız.[/QUOTE]
Kesinlikle cok büyük bi pismanlik her aklima gelince titriyorm farkinda olmadan Ağlıyorum inşallah eskisi gibi olabilirim yine çok teşekkür ederim. .

iftira öyle bir şey ki insanı yakıp kavuruyor. 2 defa iftiraya uğradım hemde komşum dediğim insanlardan. Allah öyle büyük ki, bana o iftirayı atanlar birbirlerine düştü. Mahkemelik oldular. Hakkım hala daha helal değil asla helal etmem. Sen Allaha havale et geç, pişmanlığında samimiyetini hiç kaybetme ki affedil. Herkesin bir dönüm noktası olur seninkide buymuş. Tevbe kapıları açıktır üzülme. Bol şifalar

E="Uniqueangel, post: 38882225, member: 637645"]Canim cok gecmis olsun allak yardimcin olsun ve seni affetsin.iyi olacaksin bugunleri unutacaksin emin ol.bende genc kizligimda uni donemimde bazi kotu olaylar yasadim ve hayatim hic birzamn yoluna girmeyecek diye dusundum.o anki psikolojim okadar bozuktuki gulen insanlari gordukce bunlar neye guluyo ben neden aci cekiyorum diye nefret ediyordum herkesten.simdi 27 yasimdayim uni bitti ewlendim bir oglum var ve allaha sukur mutluyum.tabiki esimle arada tartismalarim oluyor ama her ewde olan tarzda.suan o gunleri dusundukce ne safmisim bosuna yipranmisim diyorum guluyorum o zamanki hallerime.allah sana kapi acacak ve her zor gunun ardi mutluluk bunu unutma tamm mi canim[/QUOTE]
İnşallah cok sağolun bende 21 yasindayim üniversite öğrencisiym dönemim uzadı suan bi sürü seyi kaybettm ama toparlancam inancm tam dua edin lütfen bende mutlu olcam biliyorum. .

Çok geçmiş olsun...
Ama bizler burda inanıyoruz ki siz eskisinden daha iyi olucaksınız...
Yeter ki inancınız olsun...
Size iftiramı attılar oyuzden mi o_O

Çok geçmiş olsun..bizler burda inanıyoruz ki siz eskisinden daha iyi olucaksınız...
Yeter ki inancınız olsun...
Size iftiramı attılar oyuzden mi o_O
Eski erkek arkadasim istemedim onu diye hayatta sadece abim var ona ulasip benimle ilgili iğrenç şeyler anlatmış öyle şeyler ki yani yapan insana bile bu yapilmaz ben.hayatta en sevdigim insani kaybettim konusmuyodu yüzüme bakmiyodu en cok bana guvenirdi bütün güveni gitti bu olaydan sonra baristik sadece buda degil bunun yaninda ayni günlerde cok agir bi kac bişey daha yasadim beynim yoktu sanki artik sürekli bayiliyodm kendimden geciyodum sinir krizi geçiyodm

Canim benim Yuce Rabbim yardimcin olsun. O kadar uzuldum ki okurken. Su dunyada insanlarin birbirine yardimci olmasi varken neden birbirlerine sirtlarini dönerler. Allah senin bu sekilde olmeni istememis demek ki. Bundan boyle imanini kuvvetlendirmeye calis. Hep dua etcem sana. Sen de kendine dua et. Yuce Rabbimden hep hayirlisini dile. Insallah bundan boyle cok mutlu olursun. Rabbim karsina seni mutlu etcek bu dunyayi sana cennet yapcak durust temiz birini cikarsin insallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arkadaslar-dua-ediyorum-isteyen-var-mi.787516/

Canim bu benim topigim. Buraya ismini ya da nikini yaz sana da dua edeyim. Dua isteyen diger arkadaslarim da listeye kendilerini eklesinler onlara da dua edeyim.
Tabiki yazarim Allah razi olsun :)

Allah yardimcin olsun sen yeter ki gonulden pismanligini ilet Rabbime.. insallah affedecektir Rabbim.. bolca dua et tovbe istigfar et.. uzme kendini artik olan olmus gecmise degil gelecege bak..

Eski erkek arkadasim istemedim onu diye hayatta sadece abim var ona ulasip benimle ilgili iğrenç şeyler anlatmış öyle şeyler ki yani yapan insana bile bu yapilmaz ben.hayatta en sevdigim insani kaybettim konusmuyodu yüzüme bakmiyodu en cok bana guvenirdi bütün güveni gitti bu olaydan sonra baristik sadece buda degil bunun yaninda ayni günlerde cok agir bi kac bişey daha yasadim beynim yoktu sanki artik sürekli bayiliyodm kendimden geciyodum sinir krizi geçiyodm
Allah onun belasını versin!!
Keşke abiniz size inansaydı :KK34:

Ben onada h

Ben onada hak veriyorum okadar güveniyoduki bana yine inanıyorum sana diyodu ama mesele bu noktaya gelmiycekti diyodu çünkü hic onaylamadigi bi kişiydi vedaha oönce uyarmisti beni bende kurtulmaya çalışıyodum ondan geliyodu ağlıyordu yalvariyodu üzülüyodm iyi davraniyodum işte kendini düşünceksin önce ben baskalari üzülmesin diye yaşadım hep malesef

Gecmis olsun arkadasim butun yaralarin iyilesir merak etme. Yalniz mutlaka psikiyatr tedavisi gor baska kurtulusun yok

Back
X