Geçmiş olsun arkadasim. Hepimiz zaman zaman büyük bunalımlar yasariz. Bende çok aci şeyler yasadim yalan değil defalarca geçti aklimdan iintihar ama seytanin bir oyunu olduğunu bildigimden yeltenmedim çok sukur. Her acinin her bunalimin zamanla geçip sadece bir aniya dönüştüğünü gördükten sonra da iyiki yapmamisim dedim. Hayatta herşey insanlar için herşey gelebilir basimiza ama hicbir aci da sıkıntida omur boyunca sürmez bunu unutma. Hepsinin bir son kullanma tarihi vardır o tarihten sonra sadece bir aniya donusur. Sende herşeyin gecici olduğunu bil. Sinav dunyasindayiz sıkıntisiz sinav olur mu ? İntihar edenler, yanlis yola sapanlar bu sinavi kaybedenler, dimdik ayakta duranlar, herşeye rağmen inancini kaybetmeyenler ise kazananlar olacak. Sende dimdik ayakta dur ölmek çözüm degil, diğer dünyada ölmek de yok oradan nasil kurtulacaksin onu düşün. Her zaman güçlü ol ve dertlerine 'sen mi buyuksun ben mi buyugum' diyebil. Eminm bunu yapabilecek kadar guclusundur her kadim bunu yapabilecek kadar güçlüdür. Allah şifa versin biran once iyilesmen dileği ile..