• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar ettim pişmanım :(

Bende intihar edenlerden arkadasim. Emin ol tek degilsin. Ayni duyguları bende yasadim. Ama şükürler olsun ki olmedim senin içinde öyle. İki seneye yakin psikolojik tedavi gördüm ve allaha şükür daha iyiyim. Aslında intihar edince çevrenin sana olan tepkisi nazil olursa psikolojinin ona gore hal aliyor. Allaha şükür Esim. Bana çok destek oldu. Üstelik ben geride 6 aylik bebeğimi birakmistim. Doğum sonraki depresyona girmisim öyle dedi doktor. Oğlumu çok seviyorum ama bensiz daha iyi olacakmis gibi geliyordu. Simdi düşünüyorum da ne kadar saçma bi bahane. Allah kimseyi seytanin aklina uydurmasin. Seni çokiyi anliyorum. Bana psikologumun en cçok söylediğibi laf vvardır. Hic bir şey senden değerli değil. Oğlun bile değil. Çünkü sen iyi olursan onu daha iyi yasatirsin. Sevdiklerini öyle derdi. Aslında çok doğru. Sen ne kadar iyi hissederken o kadar güçlü oluyorsun. Ve herseyle basetme direnci geliyor insana. Kendine iyi davran ve allah kimseyi boyle hatalara dusurmesin. Allaha inancim benimde çok vardi ama nasil oluyor bilmem. Bi anda intihar olum çok yakin geliyor insana. Allah gunahimizi affetsin.

Kesinlikle inancsiz biri değilim ve nekadar büyük bir günah olduğunun farkindayim hayat hepimize iyi şartlar sunmuyor dogdugum günden beri zorluklarla bogusan biriyim yinede ne olursa olsun ölmek çare değil heleki Allahin istemedigi affetmiycegi bi yolda ölmek büyük acizlik farkindayim Rabbim kimseye o boslugu vermesin kimsenin başına getirmesin benki Rabbimden okadar korkardim bunu yaptım demekki eksikmisim inancimi sorgulamam gerekli ve imanimi kuvvetlendirmeyliymisim. Herseyin bitmesi gerektiğine inandigim bi andaydim elimi kime uzatsam yoktu tek basimaydim ölmeliyim diye düşündüm balkondan atlayip intihar ettim ölmedim kiriklarla kurtuldum yürümekte zorlaniyorum suan o an ne hissettigimi nasıl bi kabus olduğunu anlatamam ben degildim onu yapan sanki baska biriydi kabus görüyorum sandim kendime gelipte vucudumdaki agrilari hissedince anladim gerçek oldugunu. ama iyi olcam biliyorum Allaha binlerce şükürler olsun bu yolla ölmemi istemedi intihar edenleri allah affetmiyomus diye biliyorum ama elimden geleni yapıcam Rabbim affetsin diye beni bu hayattan soğutan insanlara hic bi zaman hakkım helal degil nasil olur nasıl yaparım bilmiyorum sadece yaşadığım su günleri unutmak istiyorum Lütfen etrafınizda düşen insanlar varsa bi tekmede siz vurmayin elinden tutun yardım edin yapmacik bi şekilde değil gerçekten yaninda olun... Allahin verdiği cani yanlız Allah alir derdiniz ne olursa olsun dermani veren ondan çok çok daha büyük bu hataya düşmeyin pismanligi çok ağır ve lütfen bana iyilesmem için dua edin :KK43:
İnsan cinnet halinde her şeyi yapabilir nice iman sahibi insanlar cinnet geçirirken kendini hatta evladını öldürebiliyor bence içinde bulunduğunuz olumsuz durumun olur yolunu arayın ve muhakkak psikolojik destek alın. Nice sağlıklı ve mutlu yıllarla dolu bir ömür dilerim ...

masal0: 38893524 .!.:
Bende intihar edenlerden arkadasim. Emin ol tek degilsin. Ayni duyguları bende yasadim. Ama şükürler olsun ki olmedim senin içinde öyle. İki seneye yakin psikolojik tedavi gördüm ve allaha şükür daha iyiyim. Aslında intihar edince çevrenin sana olan tepkisi nazil olursa psikolojinin ona gore hal aliyor. Allaha şükür Esim. Bana çok destek oldu. Üstelik ben geride 6 aylik bebeğimi birakmistim. Doğum sonraki depresyona girmisim öyle dedi doktor. Oğlumu çok seviyorum ama bensiz daha iyi olacakmis gibi geliyordu. Simdi düşünüyorum da ne kadar saçma bi bahane. Allah kimseyi seytanin aklina uydurmasin. Seni çokiyi anliyorum. Bana psikologumun en cçok söylediğibi laf vvardır. Hic bir şey senden değerli değil. Oğlun bile değil. Çünkü sen iyi olursan onu daha iyi yasatirsin. Sevdiklerini öyle derdi. Aslında çok doğru. Sen ne kadar iyi hissederken o kadar güçlü oluyorsun. Ve herseyle basetme direnci geliyor insana. Kendine iyi davran ve allah kimseyi boyle hatalara dusurmesin. Allaha inancim benimde çok vardi ama nasil oluyor bilmem. Bi anda intihar olum çok yakin geliyor insana. Allah gunahimizi affetsin.
Aminnn ve ben gerçekten güçlü biriydim cok kötü günler yasadim babamin eksikliğini hep hissetim vardi ama yoktu o durum hic olmamasindan bile daha kötü o noktaya gelen insan gerçekten artık bitmiş biri oluyo cok farkli bi duygu yapicak tutunacak hiç bişem kalmadı saniyodum bütün yollar kapanmisti sanki tek çareyi ölmede gördüm bi günde iki kere denedim bunu birincisinde tuttular beni diğerinde kimse yoktu benim etrafmda bu olayi filan insanlar hep değişik davrandilar ben olsam yanında olurdum evet aferin demezdm ama yaninda olduğumu hissettirirdm ama bu olaydan sonra ben etrafmda beni gerçekten düşünen sadece bi kac kişinin olduğunu anladım şükür ciktim kurtuldum bu durumdan cok kötü bi olay evet ama yasamam gerkliymis diye düşünüyorum suan ve bnm dönüm noktam oldu herşeyi daha açık görmemede neden oldu Rabbim affetsin inşallah hepimizi..

İnsan cinnet halinde her şeyi yapabilir nice iman sahibi insanlar cinnet geçirirken kendini hatta evladını öldürebiliyor bence içinde bulunduğunuz olumsuz durumun olur yolunu arayın ve muhakkak psikolojik destek alın. Nice sağlıklı ve mutlu yıllarla dolu bir ömür dilerim ...

Teşekkür ederim allah razi olsun tanidigim insanlar dan onlari görüp de suan tanımadığım insanlardan dua aliyo olmak cok farkli bi duygu allah herksin yardımcısı olsun inşallah

Allah bir daha yasatmasin, insanogluyuz oluyor boyle seyler, psikolojik destek kesinlikle sart iyilginiz icin

Back
X