Kesinlikle inancsiz biri değilim ve nekadar büyük bir günah olduğunun farkindayim hayat hepimize iyi şartlar sunmuyor dogdugum günden beri zorluklarla bogusan biriyim yinede ne olursa olsun ölmek çare değil heleki Allahin istemedigi affetmiycegi bi yolda ölmek büyük acizlik farkindayim Rabbim kimseye o boslugu vermesin kimsenin başına getirmesin benki Rabbimden okadar korkardim bunu yaptım demekki eksikmisim inancimi sorgulamam gerekli ve imanimi kuvvetlendirmeyliymisim. Herseyin bitmesi gerektiğine inandigim bi andaydim elimi kime uzatsam yoktu tek basimaydim ölmeliyim diye düşündüm balkondan atlayip intihar ettim ölmedim kiriklarla kurtuldum yürümekte zorlaniyorum suan o an ne hissettigimi nasıl bi kabus olduğunu anlatamam ben degildim onu yapan sanki baska biriydi kabus görüyorum sandim kendime gelipte vucudumdaki agrilari hissedince anladim gerçek oldugunu. ama iyi olcam biliyorum Allaha binlerce şükürler olsun bu yolla ölmemi istemedi intihar edenleri allah affetmiyomus diye biliyorum ama elimden geleni yapıcam Rabbim affetsin diye beni bu hayattan soğutan insanlara hic bi zaman hakkım helal degil nasil olur nasıl yaparım bilmiyorum sadece yaşadığım su günleri unutmak istiyorum Lütfen etrafınizda düşen insanlar varsa bi tekmede siz vurmayin elinden tutun yardım edin yapmacik bi şekilde değil gerçekten yaninda olun... Allahin verdiği cani yanlız Allah alir derdiniz ne olursa olsun dermani veren ondan çok çok daha büyük bu hataya düşmeyin pismanligi çok ağır ve lütfen bana iyilesmem için dua edin