- 3 Mayıs 2011
- 13.800
- 49.051
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Ailesi bir şey yapamıyor değil, yapmıyor. Ailesi kendi aleminde.Ben yine de yüzüğü tak demezdim.
Bu sefer de sürekli intihar edecegim kozunu kullanacak.
Bilmiyorum acımasızca belki ama ailesi de bir şey yapamıyorsa eski nişanlısı da bir şey yapamaz.
Sizin yapabileceğiniz bir şey varmış gibi görünmüyor. Vasi tayin edilip psikiyatri servisine zorunlu yatış yapması lazım.
Tedavi almak istemeyen birisine kimse bir şey yapamaz maalesef.Ailesi bir şey yapamıyor değil, yapmıyor. Ailesi kendi aleminde.
Yatarak tedavi olamıyor mu? Bir noktada hedefine ulaşacak böyle giderse.
Yani bırakalım ölsün mü ledTedavi almak istemeyen birisine kimse bir şey yapamaz maalesef.
Pembe ne yapabilirsiniz ki ?Yani bırakalım ölsün mü led
Pembe ne yapabilirsiniz ki ?
Bugün yaptınız yarın yine kendimi öldürecegim diyecek.
Sizin de psikolojiniz bozulacak.
Çocugu bile zorla kendisine döndürmeye çalışmış belli ki tedavi de olmaya niyeti yok.
Zorla siz de tedavi ettiremiyorsunuz anladıgım kadarıyla.
Ailesine kim yasal vasi olacakAilesi zorla psikiyatriye yatirmali. Defalarca kez intihara tesebbus eden birinin akli dengesi pek yerinde degildir zaten, ailesi kendilerini yasal vasi atayabilir.
Ben yine de yüzüğü tak demezdim.
Bu sefer de sürekli intihar edecegim kozunu kullanacak.
Bilmiyorum acımasızca belki ama ailesi de bir şey yapamıyorsa eski nişanlısı da bir şey yapamaz.
Buna katiliyorum. Kizin ciddi bir tedaviye ihtiyaci var. Hayatina giren cikan erkekler yara bandi veya siginacak liman arayisi belli ki. Önce kendine gelip kendi hayatini kurmasi lazim. Aksi takdirde bu döngü devam eder
Kendi isteğiyle kabul ediyor mu bir sorunun olduğunu? Majör depresyon tanısı alan intihar girisimi olmus aile üyem var iknamız sonucu hastaneye gitti verilen ilaçları kullandı , ilaçlar biraz uyku yapıyor genelde uyuyordu ama halüsinasyon da görüyordu ve üzüldüğü şeyleri tekrar tekrar yaşıyordu.Asla yalnız bırakamadık ilac kullanım süresince de intihar girisimi olmuştu kafamda sesler var vs diyordu.Bu kıza ne yapmak gerek?
İlaçları içtiğine emin misiniz belki iciyorum diyip içmiyor.Biz cok zor ikna etmistik ben deli değilim diye bagırıyordu.İlacları bazen ictim diyip cöpe atıyordu yani takibinin yapılması lazım.İlaç içiyor ama belli ki işe yaramıyor.
Kesinlikle öyle zaten. Sevgi arıyor deli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?