- 6 Mayıs 2025
- 23
- 6
- 3
- 30
- Konu Sahibi gamlibaykusw
-
parası yok
hem fakir hem şeyisi büyükarabada dudağıma yapıştı
30 yaşındayımProfildeki yaşın doğru değil dimi 18 yaşındasın aslında ?
30 yaşındasın, sevgilin askerden yeni geldi, 6 aylık ilişki ve CİDDİ?30 yaşındayım
Görüyorum ki Allah korkunuz yok, neden konu sahibini eleştiriyorsunuz?İstemiyorsanız sevişmeyin, sonrasında pişmanlık duyacaksanız sevişmeyin, ailemin yüzüne nasıl bakacağım diyecekseniz de sevişmeyin.
Kendisi 30 yaşında evlenip boşanmış ama yakın tarihte de 24yasinda görücüsu olan kişiye mi soruyorsun bu soruyu, ah lütfen olur böyle şeyler30 yaşındasın, sevgilin askerden yeni geldi, 6 aylık ilişki ve CİDDİ?
Neyyyyy? Yoruma ne yazacağımı bile bilemedim. Allah korkunuz yok ne demek? Nereden gördünüz?Görüyorum ki Allah korkunuz yok, neden konu sahibini eleştiriyorsunuz?
Eyvah bende eleştirdim, Allah'siz kitapsız miyim neyim...Görüyorum ki Allah korkunuz yok, neden konu sahibini eleştiriyorsunuz?
Yoruma o kadar şaşkınım ki ne yazsam bilemedim deEyvah bende eleştirdim, Allah'siz kitapsız miyim neyim...
Konu sahibi Allah korkunuz varsa eleştirmeyin demiş de. Siz de demirden korkan trene binmez minvalinde yorum yazmışsınız ondan dedim. Şaka yapmıştım ama açıklamış da oldum, kısmet böyleymişNeyyyyy? Yoruma ne yazacağımı bile bilemedim. Allah korkunuz yok ne demek? Nereden gördünüz?Konu sahibini ne zaman eleştirdim ayrıca?
Orasını okumadım siz yazana dek. Şok ettiniz beni de birden. Şimdi anladım.Konu sahibi Allah korkunuz varsa eleştirmeyin demiş de. Siz de demirden korkan trene binmez minvalinde yorum yazmışsınız ondan dedim. Şaka yapmıştım ama açıklamış da oldum, kısmet böyleymiş
Niye bozdun ki şimdi sen, bu espri anlasilmayacak uzayacak diye bekliyordum benKonu sahibi Allah korkunuz varsa eleştirmeyin demiş de. Siz de demirden korkan trene binmez minvalinde yorum yazmışsınız ondan dedim. Şaka yapmıştım ama açıklamış da oldum, kısmet böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?