İntihar gunah olmasaydı ederdım çok perişanım dertleşmek istiyorum kızlarım ?

Sevişmeseydin

Valla elleşip koklaşırken iyi sonra ay pişmanım ay yüzüne bakamıyorum intihar etcem falan. Salak salak işler sanki zorla açtı emdi konu sahibini
Boşver ağlamasın şimdi, bizde vurmayalim, bütün Allah'sizlar toplanmisiz buraya yazıktir

Namahremle sevismek günah değil dee.... Neyse, ne yaman celiskilerdir yarabbim...

Son düzenleme:
Anne babanıza bekaret borcunuz yok. Sizin önce düşünce yapınızı değiştirmeye ihtiyacınız var. Kendi bedeniniz, bir şey istiyorsanız yaparsınız istemiyorsanız yapmazsınız. Bu kadar basit. Yetişkin bir kadınsanız da kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Ayrıca ne intiharı. Hayat bu kadar boş bir şey için bitirilemeyecek kadar kıymetli ve fırsat dolu.

6 Mayis 2025
24 yasinda, evlilik niyetiyle gorustugunuz cocuk

15 Mayis 2025
Görücü usulü tanıştığınız adam

01 Temmuz 2025
6 aylik ciddi iliski

Ocak-subat gibi iliskiniz baslamis.
Iliskiniz varken ustune iki kisiyle evlilik niyetiyle gorusmussunuz.
Ve sizin adama guveniniz kırılmış.
Anliyorum.

Hata: En iyi öğretmen.

Çok rica ediyorum idare ettim, alttan aldım dedin ya, işte onları eşine bile yapma. Bunlar seni değerli yapmaz sadece paspas yapar. Öz güven ve öz değer. Lütfen.

Ayrıca intihar vs için bknz.: Dr.Bedri Ruhselman- Ruhlar arasında (fantastik değil gerçektir).

Bu tam Allahsiz cikti Riza Baba shfhsvhdd

Bir ergen bizimle eğleniyi sanki.

Agam bizimle dalga geçiyo

Biri sevişiyorum diye intihar eder, biri sevişemiyorum diye

30 yaşında kadının sevgilisi kac yaşında askere gitti acaba?
Sallıyor olabilirmisin?
Ve bir çikolata dahi almamış , bence bir kilo tavuk kanat çikolatadan daha güzel…
Ve araba da seviştin diye de intihar filan falan, Müjde Arın adam kafasını araba camına sıkıştırıp sonra neler etti ama Müjde Ar intihar etmedi... Biraz ders al.

Konun sallama…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…