İntihar mı çekşp gitmek mi

Dörde kadar kim bakacak babaanne var mi
Babaanne yok varda cok uzaktan ve 80 yasında kendi okulu kız meslek lisesi oranın kresıne verırı buyuk ihtimal ya da bakıcı tutar bende olursa ben de aynısını yapıcam ama iste benim maddi imkanım yok ah olsa bırakır iyim cocugumu

Adam 300 tl'den fazla vermem diyor ama buna o değil hakim karar verir.Siz kocanızın lafı hükümmüş gibi neden kabul ediyorsunuz anlamadım. Adam devlet memuru,maaşına haciz gelmesin de rezil olmasın die seve seve değilse de verecek el mecbur.Böyle adamlar korkak olur, aman memuriyetimden olmayım aman rezil olmayım okula diye devlet ne derse yapacaktır.Ama siz onun lafını hüküm bellemişsiniz adım atmaya korkuyorsunuz.

Ben sizi eski konularınızdan hatırlıyorum. İnsanlar kadın sığınma evi ya da boşanma konusunda akıl vermeye calısmıslar ama atıp tutmuştunuz başka konu başıkları altında "kk'da boşan demekten başka bişi bilmiyorlar diye"..Ve yine hatırlıyorum ki o sıralar ünide siz okurken size kapı açan yaşlı bi teyze ya da amca sizi çocuğunuzla evine kabul etmişti en son? O teyze ne oldu? Boşansanız 1000-1500 tl nafaka alırsınız.O teyzenin yanında kalıp 1 yıl çalışıp para biriktirseniz düzeninizi de kurarsınız.Sanki o kadının sizden bi beklentisi yoktu diye hatırlıyorum. Ya da yukarıda yazmışsınız otelde arkadaşlarım iş bulur diye,orda calısamaz mısınız cocugu kreşe bırakıp? Hatta otellerin kendi kreşleri olmuyor mu zaten?

Bence kocanızın tehditlerinden bu kadar korkmamalı ve adım atmalısınız ama çocuğunuzla beraber..Kızınızla kendinize bir şans verin.Nafaka 300 tl falan olamaz kocanızın o maaşıyla, geçin onu önce.Bi bakın durumlar ne olacak.Kızınızı ta en baştan bırakmayın,bir cesur olup deneyin önce.Her şeye rağmen durumlar düşündüğünüz kadar kötü olursa çocuğu babasına verirsiniz.Velayet sonradan değişemez diye bir şey yok. Ama bence düşündüğünüz kadar kötü olmayacak. Haaa bekara karı boşamak kolay derler, yapamam diyip adım atmayacaksanız da psikolojik yardım alın.Böyle hayat geçmez.
Oetllerın kreslerı musterı cocuklsrına oluyor calisana degil herseyı cok kolay sanıyorsunuz o teyze ölmek uzere oraya gıdemem

Kımsesızlıgımı sureklı yuzume vurması kufur etmesi asagılaması ayrı uyuması yerde uyuyor ben bunun ıcın mı evlendim boyle evlilik hayatımı olur ve küfür en nefret ettiğim sey yani katıl olmamak ıcın kendimiz zor tutuyorum
yanlış giden bir ilişki, sanki sizin yanınızda uyusa her şey daha iyi olacak düşüncesi var,

Babaanne yok varda cok uzaktan ve 80 yasında kendi okulu kız meslek lisesi oranın kresıne verırı buyuk ihtimal ya da bakıcı tutar bende olursa ben de aynısını yapıcam ama iste benim maddi imkanım yok ah olsa bırakır iyim cocugumu
Size bisey soyleyim mi anlattığınız tipteki adam çocuk sorumluluğu falan almaz kreşe bırak al evde ayrı bak falan tek başına beceremez zaten sıkılır ya başına üvey anne bulur yada bakamaz sana verir keşke oturup konuşacak medeniyette olsa çocuğun masraflarına ortak olsa da çocuk rezil olmasa

Oetllerın kreslerı musterı cocuklsrına oluyor calisana degil herseyı cok kolay sanıyorsunuz o teyze ölmek uzere oraya gıdemem
Otellerin kreşi olmuyor maalesef bende biliyorum ama çalışma saatleri sabah 8 akşam 4 ve akşam 4 gece 12 olarak döner 8-4 diliminde çalışabilirseniz sabahtan çocuğu kreşe bırakabilirsiniz tabi otel lojmanı çocuğu kabul ederse

Hiçbir şeyi kolay sanmıyorum Asıl kolay olan intiharı çözüm olarak görmek maalesef.

Otellerdeki kreşler müşteriler için evet ama istisna özel durumdaki çalışanlar için olabilir.Ama olup olamayacağını şu an ne siz bilebilirsiniz ne de ben.Çünkü o otelin müdürüyle konuşmadınız?? Konuşmadan nerden bilebilirsiniz?? Bir avukatla da konuşmadınız???.Nafaka ne kadar olur bilmiyorsunuz,sadece kocanızın lafı ile hareket ediyorsunuz.Kafanızda en kötülerini düşünüp adım atmadan bişi öğrenemezsiniz.

Sen gitmek istiyorsun çocuğu bırakıp. Senin çocuğun senin hayatın. Kılıf arama. Herkes çok zor günler yaşadı yada yaşıyor. 27 yaşındayken eski komşumuz 3 çocukla boşandı. Yıllarca evlere temizliğe gitti. Evlatları üniversite mezunu oldular çalışıyorlar. Bahane gerek yok.

yanlış giden bir ilişki, sanki sizin yanınızda uyusa her şey daha iyi olacak düşüncesi var,
Yanımda uyuması degil daha 30 yasındayım boyle bir evlilik hayatı istemiyorum kimsem yok diye bu evlılıgı devam ettırcegıme kaliteli bir yalnızlığı tercih ederım

Acaba yatılı bakıcılık işlerine mi baksaniz?hem sağlık okumuşsunuz size çok yabancı bir konu olmaz belki çocukla kabul eden de olur
Bakın bu mantıklı bunu hemen arastırcam sınavı atlattım tabi ınsallah sınavı kazanırım bunlara gerek kalmaz kızımla gıderız

Hiçbir şeyi kolay sanmıyorum Asıl kolay olan intiharı çözüm olarak görmek maalesef.

Otellerdeki kreşler müşteriler için evet ama istisna özel durumdaki çalışanlar için olabilir.Ama olup olamayacağını şu an ne siz bilebilirsiniz ne de ben.Çünkü o otelin müdürüyle konuşmadınız?? Konuşmadan nerden bilebilirsiniz?? Bir avukatla da konuşmadınız???.Nafaka ne kadar olur bilmiyorsunuz,sadece kocanızın lafı ile hareket ediyorsunuz.Kafanızda en kötülerini düşünüp adım atmadan bişi öğrenemezsiniz.
Otelde cok calısıtım hıc bir personelin cocugun un bakıldıgını görmedım bildiğim için diyorum

Bakın bu mantıklı bunu hemen arastırcam sınavı atlattım tabi ınsallah sınavı kazanırım bunlara gerek kalmaz kızımla gıderız
Sanırım bu konu ile ilgili ajanslarda var evlere bakıcı sağlayan. hem sağlıkçılar bu konuda kıymetli diye biliyorum .inşallah sınavı kazanırsın ama bu da 2.plân olarak cebinde dursun güvenilir temiz bir yer bulursan çalışırsın yorumları hem

Otellerin kreşi olmuyor maalesef bende biliyorum ama çalışma saatleri sabah 8 akşam 4 ve akşam 4 gece 12 olarak döner 8-4 diliminde çalışabilirseniz sabahtan çocuğu kreşe bırakabilirsiniz tabi otel lojmanı çocuğu kabul ederse
Lojmanlar almıyor zaten lojmanlar 3 4 kısılık cocukla kalan hıc görmedım kabuk etmiyorlar otel istememin sebebi kıra derdim olmaz yemek derdım olmaz maası oldugu gıbı bırıktırırım elimde biraz para olunca ev tutarım iki parca ikinci el esya alırım kızımı bir kac sene cakısmam gerek

Size bisey soyleyim mi anlattığınız tipteki adam çocuk sorumluluğu falan almaz kreşe bırak al evde ayrı bak falan tek başına beceremez zaten sıkılır ya başına üvey anne bulur yada bakamaz sana verir keşke oturup konuşacak medeniyette olsa çocuğun masraflarına ortak olsa da çocuk rezil olmasa
Yoo ilk evlılınden olan cocuklsrına aldı bana danısmado bile görsen agzımı acamıyorum oyle kızmak falan degil zaten baya buyukler boyları benim iki katım normal annenin soyleyecegı setleri dahi soylesem kimse benim cocufuma diyemez ben 10 karı degıstırırım cocuklarim ıcın vs bu kız da onun cocugu aynı ozverıyı ona da gostermek zorunda

Evliliginiz sürerken herhangi bir işte calisamazmisiniz? Çocuğu kreşe bırakıp para biriktirirsiniz az da olsa

Evliliginiz sürerken herhangi bir işte calisamazmisiniz? Çocuğu kreşe bırakıp para biriktirirsiniz az da olsa
Durum soyle aslında simdi ise basladım ucretlı ogretmenlık ama aylık 1000 TL gıbı onun atıcam koseye kpss hazırlanıyorum sınava 20 gun var infaz koruma memurluğu istiyorum son sansım yas sınırına takılıyorum en cok istediğim o eger infaz koruma memuru olursam hemen ev tutarım daha acarım kızımı alırım gecınıp gıderız kızımla bana yolda olur evladım oyle bir durum olsa neden evladımı bırakım duzenlı gelir garanti is ne olur dua edin bu ıs olsun hayatım kurtulur kızımda alırım kurtulurum bu pislikten ne halı varsa görsun ki Allah yanına bırakmıcak bılıyorum

He bir git bir canına bir Kıy sanki bu can sizin de kıyın.. deli olucam vallahi yaa elin ayağın sağlam mi kızım sağlam çok mu Dara düştün eşine geçici bir süreliğine evladını bırak git düzenini kur bir işe başla çalış iyi kötü devletten yardım iste bir şekilde hayatını kurtar ben anlamıyorum moda oldu bu can kıyma sanki sizin canınız Allah verdiği cani sadece kendisi alir.. Dara düştüm intihar edeyim gideyim şimdi sağlam olduğun halde nasıl bırakırım çocuğumu diyorsun ölürken bi daha geri gelme Şansın mi var.. biraz inançli olun Haluk Levent gibi iyi niyetli olabildiğince yardıma koşan bir sürü insan var. Sen bir ayrıl eğer ayrılmak istiyorsan düzenini kur çocuğunu yanına alırsın. Kendi ayaklarının üstünde dur ki o çocuk büyüyüp annem benim için neler yapmış neleri göze alıp beni büyütmüş deyip sizinle gurur duysun düşüncelerinizi kalbinizi temiz tutun Herkeze ve herşeye inan Allah benim yanımda haydi Bismillah deyip yola koyulun Allah aşkıniza Aklınızı başınıza alın lütfen..

Durum soyle aslında simdi ise basladım ucretlı ogretmenlık ama aylık 1000 TL gıbı onun atıcam koseye kpss hazırlanıyorum sınava 20 gun var infaz koruma memurluğu istiyorum son sansım yas sınırına takılıyorum en cok istediğim o eger infaz koruma memuru olursam hemen ev tutarım daha acarım kızımı alırım gecınıp gıderız kızımla bana yolda olur evladım oyle bir durum olsa neden evladımı bırakım duzenlı gelir garanti is ne olur dua edin bu ıs olsun hayatım kurtulur kızımda alırım kurtulurum bu pislikten ne halı varsa görsun ki Allah yanına bırakmıcak bılıyorum
Haftalık ders saatimiz az sanırım yoksa 1000 tl nin üstünü alırdınız bende yaptım ordan biliyorum ama 1000 tl yi küçümsemeyin biriktirin elinizde para olsun.insallah herşey gönlünüzce olur da istemediğiniz hayattan kurtulursunuz çocuğunuzla beraber

Haftalık ders saatimiz az sanırım yoksa 1000 tl nin üstünü alırdınız bende yaptım ordan biliyorum ama 1000 tl yi küçümsemeyin biriktirin elinizde para olsun.insallah herşey gönlünüzce olur da istemediğiniz hayattan kurtulursunuz çocuğunuzla beraber
Aynen haftalık 18 saat olsun hıc yoktan ıyırıdr

Back
X