Haklisin kpssye calisip atanip ayrilayim diye dusunuyorum ama bu sorunlarda kendimi verip calisamiyorum bi turlu ama yapmaliyim bunu ondan kurtulmak icinSen o tecavüzcüyü bu şekilde üzemezsin ki. Sen kendini yaksan üzülecek vicdan azabı mı çekecek?
Sen onu nasıl üzersin biliyor musun, ona muhtaç olmayarak. evinde otur gizli gizli açıköğretim çalış, gizli para biriktir. Sonra işe girip tekmeyi bas. Başka çaren yok. Bi tecavüzcüye mecbur olamazsın.
Nikah gunumuzde dahi sokak ortasinda herkesin icinde dovdu suratimi dagitti gozumu patlattiEşiniz sürekli mi şiddet uyguluyor
YapabilirsinHaklisin kpssye calisip atanip ayrilayim diye dusunuyorum ama bu sorunlarda kendimi verip calisamiyorum bi turlu ama yapmaliyim bunu ondan kurtulmak icin
Hayir ailem tecavuz ettigini bilmiyordu ben kendimi mecbur hissettim sustum kimseye soyleyemedim evlendim ama dayaklar hakaret basladi biliyorum burada herkes birbirine yardim etmeye calisiyo
Kadın sığınma evini arayabilirsin.Sana yardımcı olurlar...Nikah gunumuzde dahi sokak ortasinda herkesin icinde dovdu suratimi dagitti gozumu patlatti
Evet biliyorum kendi ayaklarimin ustune durunca mutlu olunca onsuzken o pisman olacak bana yaptiklarinaYapabilirsinHerşeyi bir kenara bırak ve kpss ye çalış.Eminim bunu yaparsan daha fazla üzülecek
Güçlü olduğunu göstermelisin....
Haklisin bunu yaptigi ilk kiz da ben degilmisim zaten ama o kiz guclu olmus benim gibi mecbur hissetmemis kendini baskasiyla evli cocugu var ve mutlu bende bu kotulugu yaptigi son kisi olmayacamHata burda. Ailene söylemen lazım. Kendine bunu yapma, ancak o sahsiyetsizi sevindirirsin. O yoluna bakar gider baskasına tecavüz eder sen hayatından olursun ailenin kederi olursun.
Bu hic aklima gelmemisti evet onu da denemeliyimKadın sığınma evini arayabilirsin.Sana yardımcı olurlar...
Hemde ne pişman olacakEvet biliyorum kendi ayaklarimin ustune durunca mutlu olunca onsuzken o pisman olacak bana yaptiklarina
183 ü arayarak yardım alabilirsinBu hic aklima gelmemisti evet onu da denemeliyim
Annem babami asla uzmek istemem bu zamana kadar durduysam ki sirf buyuzden dogru insan degil ki o vicdani olsun uzulsunSeni bu halde üzen insanların senin ölümüne üzüleceklerini sanıyorsan yaniliyorsun.
Kocan yeni bi es alıcak ve seni unutacak
Kimse öyle yana yakıla uzulmeyecek olan sana olacak cehennem ateşi.
Cehennem ateşi diyipte küçümseme aç ayetleri oku tek bi damlasi bu dünyaya düşerse bütün insanlar ölür o ateş burdaki ateslerden farklı.
He bi zavallı annen baban harab olur nasıl kiyarsin en büyük acı evlat acısı onlara bu aciyi yaşatip kıyacakmisin?
Cok tesekkur ederim desteklerin icin183 ü arayarak yardım alabilirsin
Anne babanız üzülmesin diye sessiz kalmayın.Onlar sizin aileniz size destek olmaları lazım.Başınıza birşey gelirse ilerde daha çok üzülecekler.Size destek olmalarını isteyin.Böyle yaşamaya devam etmeyin..Kendinize sakın birşey yapmayın.Gerekirse yardım alın..Annem babami asla uzmek istemem bu zamana kadar durduysam ki sirf buyuzden dogru insan degil ki o vicdani olsun uzulsun
Evet onlar uzulmesin diye sustum hep icime attim su dort duvar biliyo yasadiklarimi aileme anlatmaliyim herseyi destekte olurlarAnne babanız üzülmesin diye sessiz kalmayın.Onlar sizin aileniz size destek olmaları lazım.Başınıza birşey gelirse ilerde daha çok üzülecekler.Size destek olmalarını isteyin.Böyle yaşamaya devam etmeyin..Kendinize sakın birşey yapmayın.Gerekirse yardım alın..
Unutmayın hicbir şey sizin kadar değerli değil.
Ona vereceğin en büyük ceza bu olur emin ol.Haklisin kpssye calisip atanip ayrilayim diye dusunuyorum ama bu sorunlarda kendimi verip calisamiyorum bi turlu ama yapmaliyim bunu ondan kurtulmak icin
Tabi ki canım anlatmalısın..Evet onlar uzulmesin diye sustum hep icime attim su dort duvar biliyo yasadiklarimi aileme anlatmaliyim herseyi destekte olurlar
Annem babami asla uzmek istemem bu zamana kadar durduysam ki sirf buyuzden dogru insan degil ki o vicdani olsun uzulsun
Cok tesekkur ederim iyi gecelerEn kisa zamanda kendi ayaklarının üstünde güçlü ve mutlu bi kadın olmanı ve buraya bizlerle paylaşmanı isteriz kendine çok iyi bak sen ve annen baban dan kıymetli değil hiçkimse bunu unutma iyi geceler
Evet ezik biri olarak kalmayacagim yanindaOna vereceğin en büyük ceza bu olur emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?