Intihar yalnızlık bosanma boşluk dibe çöküş hamilelik

Komsum mahkemede taniklik yapicak zaten yok kimse seslere ragmen gelmedi

Gelmez, çünkü "Kocamdır sever de döver de, karışmayın" diyenler yüzünden artık millet karışmıyor da adam akıllı. Gördük son karışanı da, katil(!) oldu çocuk, kurtardığı kadının çarkını da gördük. Ondan insanlara "Gelmediler" demeyin ve kendiniz sağ çıktığınız için şükredin.

Böylesi olaylarda, elde kalana bakmak ve yolları tayin etmek önemli çünkü bir bitiş ve yeni bir başlangıç anındasınız.
Elbette yaşadığınız şey (Eğer konu fake değilse çünkü insanın inanası gelmiyor ama bunlar gerçektir, yaşanır; fake olmayan biri ihtiyaç duyarsa alsın mesajı) bir tırnak kırığı değil, kalp ve hayal kırığı, yuva kırığı... Zorlayacak sizi psikolojik olarak ve hamilelikle beraber daha zorlu ve hüzünlü yaşanacak. Ama intihar bir çare değil. İntihar "Ben yokum" demek, oysa ki karnınızdaki bebeciğiniz dahi var ol diye fısıldıyor size.

Yapacağınız şeyleri gözden geçirmeye başlayın bir an evvel, darp raporları vs. ne varsa toplayıp davanızı açın. Aile desteğiniz varsa onların yanına yerleşin, ana-baba daim ana-babadır, kırıcı laf ederlerse kulaklarınızı bir süre kapatıverin ve sadece otobüsün mola yerinde durması gibi düşünün aile evinizi. Nafaka-tazminat, bunlar için iyi bir avukat, hakkınızı alacağınız şekilde bir dava hazırlığı ki vazgeçmeyin. Hakkınız ne ise maddi-manevi almaya bakın.

Sonrasında bebeğinizle birlikte bir yol çizersiniz ki en zor zamanı atlatmış, o evden çıkmışsınız.
Devamı daha kolaylaşacak; düşünmek her zaman yaşamaktan daha ağırdır, yaşarken düşündüğünüz gibi olmaz gücünüze siz dahi şaşarsınız. Ondan ne geçmişe ne geleceğe bakın, şimdiye bakın ve nefes almaya devam edin.

Ciddi mi böyle mi diyo

Zaten şu son zamanlarda upuzun başlıkla açılan konular da ilk fake düşünüyorum bende

Hayata küsme bardağın boş tarafına değil dolu tarafına bak..evet kötü şeyler yaşadın ama artık daha güzel şeyler yaşayacağına inan..bırak isteyen istediğini desin kulaklarını tıka ve önüne bak ailenle yaşamak istemiyorsan küçük bir ev tut boşandığın eşinden aldığın nafakayla kira öde ailende yardım eder bi süre bebegin biraz büyünce sende çalış geçimini sağla..hemen öyle öldüm bittim demene gerek yok..önüne bak ve güzel günler için elinden geleni yap..tekrar evlenmeyi bırak önce düzenini kur bebeğini büyüt toparlan sonra evlenirsin istersen

Bak ya. Az daha bugün de buna üzülüp kendimi yıpratacaktım.

Neden fake olduğunu düşünüyorsunuz konunun?
Konu sahibi başka bir başlıkta darp raporunu paylaşmıştı diye hatırlıyorum ben oysa ki..

Neden fake olduğunu düşünüyorsunuz konunun?
Konu sahibi başka bir başlıkta darp raporunu paylaşmıştı diye hatırlıyorum ben oysa ki..
Ewet paylstm fake deilim dengesizin teki cikip fake diyo

Eklentiler

• 20200216_123824.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 241
Siz kurtulmuşsunuz da daha doğmadan çocuk babasız kalmış. Üstelik baba manyak. Yani adam size bunu yapıyor neden çocuk yapiyosunuz. Ben buna çok kızıyorum ya. Sonra sorunlu çocuklar oluyor zararlı alışkanlıklar ediniyorlar.. lütfen kimsenin sözüne kulak asmayın dik durun ve o bebeği en iyi şekilde büyütün.

Allaha havale ediyorum sizi

İyi de insanlar bu adam yüzünden neden intihar etmek istediğin için fakesin diyor.
Kurtulduğuna şükretmen gerekmez mi?
Yorum yapmiyorum Allaha havale ediyorum dalga gecip dengesiz ce konusan varlığı

Ben de bunu anlamıyorum işte. Sırf size komik geldi konu diye, neden herkese troll yaftası yapıştırıyorsunuz? Sizin kriterleriniz mi belirliyor bir konunun fake olup olmadığını? Gerekçen nedir, savın nedir? Üzgünüm ama ne yazık ki toplumda bu kadının yaşadığının misli misli beterini yaşayanlar var. Hayır bir de dalga geçer gibi yazmışsınız, Yazdıkları komik mi geldi de fake olduğu kanaatine vardınız? Bir açıklasanız da bilsek warrior princess

Asıl bence haklı bir gerekçesi olmadan beğenmediği konuya “fake yahu bu”diyenler banlanmalı. Mune

Konu sahibi siz de üzüleceğinize sevinin, Allah’ın sevdiği kuluymuşsunuz belli ki, sizi kurtarmış bir hanzodan. Ağlayıp sızlanmak yerine şükretmelisiniz bana kalırsa. Şu an önceliğiniz kendiniz ve bebeğiniz olsun. O şöyle demiş, bu böyle demiş bunlara takılmayın. İnsanlar hep konuşur. Siz yolunuza bakın ve mümkünse bu süreçte psikolojik yardım alın.

Asıl git sen kendini önce Allah'a sonra psikologlara havale et. Çünkü bana dengesiz deyip duruyorsun ama senin mesajların ortada.

Arkadaşlar açın bakın eski yorumlarına, dediğim gibi yazmış işte.

Bir de bunca işkence edilen kendi değilmiş ve başka derdi yokmuş gibi "kocam sekste erken yoruluyor ama heryerde güzel kadın var , internette çok seksi kadınlar var onlara mı bakıyordur, ama beni aldatmıyordur dimi" minvalinde yorumları var.
Bunları yaşayan kadın bunları düşünebilir mi Allah aşkına?
Gerçekse de fake olduğunu düşünmekte haklı değil miyim yani.

Bir insanın bu kadar saçmalayamayacağını düşünmemi baz alıyorum ayrıca redsonja87 Sana normal gelmiş olabilir ama bana gelmedi ve fikrimi söylüyorum.

Cok tesekur ederim saolun dua edin insallah inanmıyorlar fake diyolar desinler sizin gibi insanlarin varligi cok guzel bisey en azindan vicdanli birileri hala varmış azda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…