- 14 Ekim 2016
- 7.257
- 49.187
- 548
- Konu Sahibi Gonulasyaaaa
-
Ne hayvanıçok özür dileyerek sormak istiyorum
bu hayvanla severek mi yoksa görücü usulumu evlendiniz
Komsum mahkemede taniklik yapicak zaten yok kimse seslere ragmen gelmedi
Ciddi mi böyle mi diyoYa seni hatırladım ya tamam, fakesin sen.
"Başımı suya tuttu, atletle evden kovdu, yeni aldığı botla kafama vurdu.. ama yüzümde doğum izi var olmasa yapmazdı o da haklı" diyen saçmalıksın sen...
Amacın neyse artık.
Davaynan vurdu davaynan davaynan...
Eki Görüntüle 2600663
Ya seni hatırladım ya tamam, fakesin sen.
"Başımı suya tuttu, atletle evden kovdu, yeni aldığı botla kafama vurdu.. ama yüzümde doğum izi var olmasa yapmazdı o da haklı" diyen saçmalıksın sen...
Amacın neyse artık.
Eki Görüntüle 2600663
Bak ya. Az daha bugün de buna üzülüp kendimi yıpratacaktım.Ya seni hatırladım ya tamam, fakesin sen.
Amacın neyse artık.
Eki Görüntüle 2600663
Neden fake olduğunu düşünüyorsunuz konunun?Ya seni hatırladım ya tamam, fakesin sen.
Amacın neyse artık.
Eki Görüntüle 2600663
Ewet paylstm fake deilim dengesizin teki cikip fake diyoNeden fake olduğunu düşünüyorsunuz konunun?
Konu sahibi başka bir başlıkta darp raporunu paylaşmıştı diye hatırlıyorum ben oysa ki..
Allaha havale ediyorum siziYa seni hatırladım ya tamam, fakesin sen.
Amacın neyse artık.
Eki Görüntüle 2600663
Yorum yapmiyorum Allaha havale ediyorum dalga gecip dengesiz ce konusan varlığıİyi de insanlar bu adam yüzünden neden intihar etmek istediğin için fakesin diyor.
Kurtulduğuna şükretmen gerekmez mi?
Bosluktayim herturlu fiziksel psikolojik olarak kotuyumCanından mi oldun nedir neye kül oldum diyosun? Ailen yaninda karnında çocuğun var seni döven adamın arkasından öldüm bittim demek mantıklı mı?
Cok tesekur ederim saolun dua edin insallah inanmıyorlar fake diyolar desinler sizin gibi insanlarin varligi cok guzel bisey en azindan vicdanli birileri hala varmış azda olsaBen de bunu anlamıyorum işte. Sırf size komik geldi konu diye, neden herkese troll yaftası yapıştırıyorsunuz? Sizin kriterleriniz mi belirliyor bir konunun fake olup olmadığını? Gerekçen nedir, savın nedir? Üzgünüm ama ne yazık ki toplumda bu kadının yaşadığının misli misli beterini yaşayanlar var. Hayır bir de dalga geçer gibi yazmışsınız, Yazdıkları komik mi geldi de fake olduğu kanaatine vardınız? Bir açıklasanız da bilsekwarrior princess
Asıl bence haklı bir gerekçesi olmadan beğenmediği konuya “fake yahu bu”diyenler banlanmalı.Mune
Konu sahibi siz de üzüleceğinize sevinin, Allah’ın sevdiği kuluymuşsunuz belli ki, sizi kurtarmış bir hanzodan. Ağlayıp sızlanmak yerine şükretmelisiniz bana kalırsa. Şu an önceliğiniz kendiniz ve bebeğiniz olsun. O şöyle demiş, bu böyle demiş bunlara takılmayın. İnsanlar hep konuşur. Siz yolunuza bakın ve mümkünse bu süreçte psikolojik yardım alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?