- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Gonulasyaaaa
-
BElki Fake değildir de tam anlamıyla psikolojisi bozuktur.Asıl git sen kendini önce Allah'a sonra psikologlara havale et.
Arkadaşlar açın bakın eski yorumlarına, dediğim gibi yazmış işte.
Bir de bunca işkence edilen kendi değilmiş ve başka derdi yokmuş gibi "kocam sekste erken yoruluyor ama heryerde güzel kadın var , internette çok seksi kadınlar var onlara mı bakıyordur, ama beni aldatmıyordur dimi" minvalinde yorumları var.
Bunları yaşayan kadın bunları düşünebilir mi Allah aşkına?
Gerçekse de fake olduğunu düşünmekte haklı değil miyim yani.
Num almisti bunu yazan kisi wp gruplarina eklediler konusmalari suan burda soyluyo nekadar edepsizce bi durum dertlesirsin iyi gelir diye almislardi simdi burda bunlari diyo fake tabiki deilim arkdsm sen ilk once psikolijisi kotu olup gelen birinin konusmalarini burda ifsa etmemeyi bil cok ayip bura bayan sayfasi tabiki soyluycem aldatildimda garanti bunu da saklamiyorum ama yazik suan insanlarin nekadar kotu olduklarini bikez daha anldmBen de bunu anlamıyorum işte. Sırf size komik geldi konu diye, neden herkese troll yaftası yapıştırıyorsunuz? Sizin kriterleriniz mi belirliyor bir konunun fake olup olmadığını? Gerekçen nedir, savın nedir? Üzgünüm ama ne yazık ki toplumda bu kadının yaşadığının misli misli beterini yaşayanlar var. Hayır bir de dalga geçer gibi yazmışsınız, Yazdıkları komik mi geldi de fake olduğu kanaatine vardınız? Bir açıklasanız da bilsek @warrior princess
Asıl bence haklı bir gerekçesi olmadan beğenmediği konuya “fake yahu bu”diyenler banlanmalı. @Mune
Konu sahibi siz de üzüleceğinize sevinin, Allah’ın sevdiği kuluymuşsunuz belli ki, sizi kurtarmış bir hanzodan. Ağlayıp sızlanmak yerine şükretmelisiniz bana kalırsa. Şu an önceliğiniz kendiniz ve bebeğiniz olsun. O şöyle demiş, bu böyle demiş bunlara takılmayın. İnsanlar hep konuşur. Siz yolunuza bakın ve mümkünse bu süreçte psikolojik yardım alın.
Yorum yap demedik.Yorum yapmiyorum Allaha havale ediyorum dalga gecip dengesiz ce konusan varlığı
Başka bir kullanıcı adıyla mı? Çünkü bu üyenin dört konusu var, ben göremedim bahsettiğiniz şeyleri.Asıl git sen kendini önce Allah'a sonra psikologlara havale et. Çünkü bana dengesiz deyip duruyorsun ama senin mesajların ortada.
Arkadaşlar açın bakın eski yorumlarına, dediğim gibi yazmış işte.
Bir de bunca işkence edilen kendi değilmiş ve başka derdi yokmuş gibi "kocam sekste erken yoruluyor ama heryerde güzel kadın var , internette çok seksi kadınlar var onlara mı bakıyordur, ama beni aldatmıyordur dimi" minvalinde yorumları var.
Bunları yaşayan kadın bunları düşünebilir mi Allah aşkına?
Gerçekse de fake olduğunu düşünmekte haklı değil miyim yani.
Bir insanın bu kadar saçmalayamayacağını düşünmemi baz alıyorum ayrıca @redsonja87 Sana normal gelmiş olabilir ama bana gelmedi ve fikrimi söylüyorum.
Insallh dua edin yazarak bi nebzede olsa azvlbise de olsa iyi geliyo ama dogumda herkes esiyle olurken bu sekil durumda olmam ister istemez etkiliyoYorum yap demedik.
Şükret dedik,intiharı düşünmek yerine.
Yukariya yazdim kim oldugunu okursaniz sevinirimBaşka bir kullanıcı adıyla mı? Çünkü bu üyenin dört konusu var, ben göremedim bahsettiğiniz şeyleri.
Bende 6 aylık hamileyim 8 aylık evliydik bosaniyoruz şiddet gördüm bu halimle ve aldatmış beni kim ne düşünürse düşünsün başkaları umrumda bile olmaz takmamak da gerek insan olmayan biri için üzülmek boş geliyo sadece mahkeme aşaması bir an önce bitsin istiyorum ve yanlış birine ömrünü vermek yıllarını vermek var bide zararın çok başında dönmek var annem beni onun için dogurmadi herkes kendi yoluna bu saatten sonra sadece oğlum için üzülüyorum doğar doğmaz ayrı ailelerde büyüyecekBoslugum bitikligim ezikligim hamileligim bosanma asamam 7aylikevlilugimde dinlemeden sus kes sesini konusma dedi hep ağır felaket tokatlar kulaklarim agriyodu yerde surukleyip S***** G** (Defol) diyodu bogazimi sıkıyordu telefonlarimk acmiyodu gun icinde aramiyodu para gitmesin diye hastane goturmedi para vermszdi ailesine yollarmis bnm yemedigim parayi kendi basina silah dayadi ailesi bna hakaretler kufurler ustelik hamileyken herkes değerli hisseder kendini ben ise okadar degersizmisimki okadar ezmiski bni o kadar enayi yerine koymuski en son polisler aradim sikayet bosanma davam actik darp ambulans butun raporlarim var maddi ve manevi cok yiprandik ailecek depresyona girdim aglama krizlerim hastaneye gittigimde ciftleri görünce aglama krizlerim sirf onlari gormemek icin kuytu köşede oturmam annemin benimle birlikte aglamasi kizlar cok acı ölümü yum dirimi ruhsuz bi agac mi belli deilim ne oldugum belli deil hedefsiz bi rotayim 6 aylik karnimda sıkı sıkı ya tutunan bi bebek var kiminin isteyip sahip olamadigi kiminin elde edip degerini bilmemesi gibi bu cok acı hayallerim vardi beşik oda mini mini elbiseler hepsi kül adım dul oldu en yakinlarim simdi neler diyolar düşenin dostu yok cunku bebek var dogum 3ay sonra dogum korkum duygusallığım yasadiklarim cok uzuluyorum yasamak anlam vermiyoki kizlar hicbiseyden zevk almiyorum intihar edip bian once bitirmek istiyorum fisimi kendim cekmek istiyorum durumum cok kotu ruhsuzlastim artı bi güzelliğimde yok cok cirkinlestim bu sekilde bidaha bievlilik te yapamam zaten aklim beynim durumum bulundugum ortam enayi yerine konulmam bni cok yaraladi
Bence gidip psikolojik tedaviye başla.Insallh dua edin yazarak bi nebzede olsa azvlbise de olsa iyi geliyo ama dogumda herkes esiyle olurken bu sekil durumda olmam ister istemez etkiliyo
Bütün bunlar olurken annen baban çıkıp da ne oluyor demedi mi..
Kafamı soğuk suya batırdı derkenn... buna cinayete kalkışma denir.
Bu kadar dayak sessiz sakin olmamıştır. Bir komşu da mı duymadı.
Bunlar nasıl olur
Sizdemi cekismeli bosanicksnz bizimki cekismelu oluckBende 6 aylık hamileyim 8 aylık evliydik bosaniyoruz şiddet gördüm bu halimle ve aldatmış beni kim ne düşünürse düşünsün başkaları umrumda bile olmaz takmamak da gerek insan olmayan biri için üzülmek boş geliyo sadece mahkeme aşaması bir an önce bitsin istiyorum ve yanlış birine ömrünü vermek yıllarını vermek var bide zararın çok başında dönmek var annem beni onun için dogurmadi herkes kendi yoluna bu saatten sonra sadece oğlum için üzülüyorum doğar doğmaz ayrı ailelerde büyüyecek
Aynen oyleBen vereyim mi cevabı.
Aileler gelinlikle yolladık kefenle girer kafasında hala. Kocasıdır döverde, severde iğrençliği. Görmek isteseler her türlü görürlerdi.
Konu komşu olarakta inan korkuyoruz artık. Çünkü böyle olaylarda (bizzat yaşayan biri olarak) polise haber veriyoruz. Polis geliyor ve birşey yok tartıştık sadece her evde olur bunlar diyor kadın. Çünkü onuda kocamdır döverde, severde kafasında olanlar büyüttü. Evimizi basıp, üstümüze yürüyorlar. Suçluda biz komşular oluyoruz en çok ona gülüyorum. Çünkü artık ağlanacak halimize topluca gülüyoruz. Temiz delirdik vesselam
Mecburen bir yıl dolmadı dolsa bile o çirkef biri normal bir insan değil takilarimi bile kaçırdı o. pulara yedirmek içindir bir buçuk yıl kadar yıpratıcı bir süreç sonunda huzura kavuşcaz canımdan çok sevdiğim adam canımı almak istedi öldürmek istedi aldattığını yakaladım ve ayrilicam dedim diyeN
Sizdemi cekismeli bosanicksnz bizimki cekismelu oluck
Ayni durum dayiz biz cekismeli olucak insllah çabucak biter ama cabuk bitmezmisyaMecburen bir yıl dolmadı dolsa bile o çirkef biri normal bir insan değil takilarimi bile kaçırdı o. pulara yedirmek içindir bir buçuk yıl kadar yıpratıcı bir süreç sonunda huzura kavuşcaz
Fakeymisim yorum yapmayin boyle dusunen vicdan yoksunlari
Çabuk bitmeyecek ve kolay olmayacak yupranicaz ama inan ki o insan diyemecegim kişilere çok daha yollarımızı vermiş olsaydık daha kötü olurdu kayıp olan 4 yılım var sadeceAyni durum dayiz biz cekismeli olucak insllah çabucak biter ama cabuk bitmezmisya
Sizin darp raporu filan varmi zor bi surec bna dua edin insallh iyi bisekilde atlatiriz sizde bnm dualarimdasnz?Çabuk bitmeyecek ve kolay olmayacak yupranicaz ama inan ki o insan diyemecegim kişilere çok daha yollarımızı vermiş olsaydık daha kötü olurdu kayıp olan 4 yılım var sadece
Insallah saolun gercekten zor durumdayim her yondenBak sen nereden geçmişsin, neyi yaşayıp geçmişsin ve şimdi intihar öyle mi?
Tüm bunları yaşarken niye intihar etmedin? Çünkü düşünmedin, yaşadın direndin.
Şimdi molanda oturmuş boş boş gelecek-geçmiş arasında düşünürken ağırlaşıyorsun ve nefesini kesiyorsun.
Ana bak anına, nereden çıktığını gör ve şimdine bak. Gelecekte ne yapacağım, bebeğim, tekim, yuvam deme daha gelecek yaşanmadı; yaşarken geçeceksin yine. Tamam mı?
Var evet iki defa darp olmuştu biri hamileliği ilk öğrendiğim gün aşırı çocuk istemesine rağmen şiddet eğilimi başladı birden onda da almıştım ama barismistik sonra iki hafta oldu işte öldürmeye çalıştı yine rapor aldım inşallah atlatiriz onun yüzünden karnımdaki çocuğu bile sevemedimSizin darp raporu filan varmi zor bi surec bna dua edin insallh iyi bisekilde atlatiriz sizde bnm dualarimdasnz?
Mahkeminiz goruldumu peki bnm daha gorulmedi davayi yeni actim cunkiVar evet iki defa darp olmuştu biri hamileliği ilk öğrendiğim gün aşırı çocuk istemesine rağmen şiddet eğilimi başladı birden onda da almıştım ama barismistik sonra iki hafta oldu işte öldürmeye çalıştı yine rapor aldım inşallah atlatiriz onun yüzünden karnımdaki çocuğu bile sevemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?