Intihar yalnızlık bosanma boşluk dibe çöküş hamilelik

Yaşadıkların o kadar ağır ki ..
Allah yardımcın olsun lakin ben şuna hiç anlam getiremiyorum, biri size vurduğunda siz neden karşılık vermiyorsunuz ki..
Her neyse artık kurtuluyorsun açtın davanı.. umarım tez zamanda kurtulursun

BElki Fake değildir de tam anlamıyla psikolojisi bozuktur.
Yazdıkları anlattıkları evet akla mantığa sığmıyor ama zaten akli dengesi sağlam bir kişi de yazmıyor zaten. Ben öyle düşünüyorum.

Num almisti bunu yazan kisi wp gruplarina eklediler konusmalari suan burda soyluyo nekadar edepsizce bi durum dertlesirsin iyi gelir diye almislardi simdi burda bunlari diyo fake tabiki deilim arkdsm sen ilk once psikolijisi kotu olup gelen birinin konusmalarini burda ifsa etmemeyi bil cok ayip bura bayan sayfasi tabiki soyluycem aldatildimda garanti bunu da saklamiyorum ama yazik suan insanlarin nekadar kotu olduklarini bikez daha anldm

Başka bir kullanıcı adıyla mı? Çünkü bu üyenin dört konusu var, ben göremedim bahsettiğiniz şeyleri.

Yorum yap demedik.
Şükret dedik,intiharı düşünmek yerine.
Insallh dua edin yazarak bi nebzede olsa azvlbise de olsa iyi geliyo ama dogumda herkes esiyle olurken bu sekil durumda olmam ister istemez etkiliyo

Bende 6 aylık hamileyim 8 aylık evliydik bosaniyoruz şiddet gördüm bu halimle ve aldatmış beni kim ne düşünürse düşünsün başkaları umrumda bile olmaz takmamak da gerek insan olmayan biri için üzülmek boş geliyo sadece mahkeme aşaması bir an önce bitsin istiyorum ve yanlış birine ömrünü vermek yıllarını vermek var bide zararın çok başında dönmek var annem beni onun için dogurmadi herkes kendi yoluna bu saatten sonra sadece oğlum için üzülüyorum doğar doğmaz ayrı ailelerde büyüyecek

Insallh dua edin yazarak bi nebzede olsa azvlbise de olsa iyi geliyo ama dogumda herkes esiyle olurken bu sekil durumda olmam ister istemez etkiliyo
Bence gidip psikolojik tedaviye başla.
Adam seni yerlerde sürüklemiş,doğumda eşim yanımda yok diyorsun.
Biraz mantık,biraz akıl lütfen.

Ben vereyim mi cevabı.
Aileler gelinlikle yolladık kefenle girer kafasında hala. Kocasıdır döverde, severde iğrençliği. Görmek isteseler her türlü görürlerdi.
Konu komşu olarakta inan korkuyoruz artık. Çünkü böyle olaylarda (bizzat yaşayan biri olarak) polise haber veriyoruz. Polis geliyor ve birşey yok tartıştık sadece her evde olur bunlar diyor kadın. Çünkü onuda kocamdır döverde, severde kafasında olanlar büyüttü. Evimizi basıp, üstümüze yürüyorlar. Suçluda biz komşular oluyoruz en çok ona gülüyorum. Çünkü artık ağlanacak halimize topluca gülüyoruz. Temiz delirdik vesselam

N Sizdemi cekismeli bosanicksnz bizimki cekismelu oluck

Aynen oyle

N
Sizdemi cekismeli bosanicksnz bizimki cekismelu oluck
Mecburen bir yıl dolmadı dolsa bile o çirkef biri normal bir insan değil takilarimi bile kaçırdı o. pulara yedirmek içindir bir buçuk yıl kadar yıpratıcı bir süreç sonunda huzura kavuşcaz canımdan çok sevdiğim adam canımı almak istedi öldürmek istedi aldattığını yakaladım ve ayrilicam dedim diye

Mecburen bir yıl dolmadı dolsa bile o çirkef biri normal bir insan değil takilarimi bile kaçırdı o. pulara yedirmek içindir bir buçuk yıl kadar yıpratıcı bir süreç sonunda huzura kavuşcaz
Ayni durum dayiz biz cekismeli olucak insllah çabucak biter ama cabuk bitmezmisya

Fakeymisim yorum yapmayin boyle dusunen vicdan yoksunlari

Bak sen nereden geçmişsin, neyi yaşayıp geçmişsin ve şimdi intihar öyle mi?
Tüm bunları yaşarken niye intihar etmedin? Çünkü düşünmedin, yaşadın direndin.
Şimdi molanda oturmuş boş boş gelecek-geçmiş arasında düşünürken ağırlaşıyorsun ve nefesini kesiyorsun.
Ana bak anına, nereden çıktığını gör ve şimdine bak. Gelecekte ne yapacağım, bebeğim, tekim, yuvam deme daha gelecek yaşanmadı; yaşarken geçeceksin yine. Tamam mı?

Ayni durum dayiz biz cekismeli olucak insllah çabucak biter ama cabuk bitmezmisya
Çabuk bitmeyecek ve kolay olmayacak yupranicaz ama inan ki o insan diyemecegim kişilere çok daha yollarımızı vermiş olsaydık daha kötü olurdu kayıp olan 4 yılım var sadece

Çabuk bitmeyecek ve kolay olmayacak yupranicaz ama inan ki o insan diyemecegim kişilere çok daha yollarımızı vermiş olsaydık daha kötü olurdu kayıp olan 4 yılım var sadece
Sizin darp raporu filan varmi zor bi surec bna dua edin insallh iyi bisekilde atlatiriz sizde bnm dualarimdasnz?

Insallah saolun gercekten zor durumdayim her yonden

Sizin darp raporu filan varmi zor bi surec bna dua edin insallh iyi bisekilde atlatiriz sizde bnm dualarimdasnz?
Var evet iki defa darp olmuştu biri hamileliği ilk öğrendiğim gün aşırı çocuk istemesine rağmen şiddet eğilimi başladı birden onda da almıştım ama barismistik sonra iki hafta oldu işte öldürmeye çalıştı yine rapor aldım inşallah atlatiriz onun yüzünden karnımdaki çocuğu bile sevemedim

Mahkeminiz goruldumu peki bnm daha gorulmedi davayi yeni actim cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…