Ah be intihar edip bir erkek icin sonsuza kadar yanacak mısın....halbuki kim bilir birbirinizi seveceginiz guzel günler yasayabilecegin hangi kismetin seni bekliyorkenO kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Sabirli ol hayat devam ediyo canim sen olsanda devam edecek olmasanda sukret aldigin nefese hastane odalarinda sifasiz yatanlari dusun ya da en sevdiklerinin hic olmadigini silkelen ve neye inaniyosan ona sigin bu cumleleri kurduguna pisman olucaksin ,ve hayat bi kisiden ibaret deil onca insan tanuyacaksin yasam devam edicek yalniz degilsin bak sana burda cevap verecek onca insan olacak tarafsiz ,gencsin belli gonul kirginliklarin olucak dogruyu iyiyi boyle bulacaksin ve en cokta sirtini yaslamamayi ogreneceksin simdi yuzunu yika ve kendini telkin et ben ozelim ve beni artik kinsenin uzmesine izin vermeyecegim de sana iki cocuk annesi bi ablan olarak bu tavsiyeyi verebilirim derin nefes al ve kalk aklindan sil bu vesveseleri....O kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Kaç yaşındasınız siz bir erkek yüzdende intihar edilir mi göz yaşlarınızı silin toparlanın ve güçlü olun bu hayatta daha büyük acılar var sevdikleriniz uzaktasa fırsat buldukça yanına gidin görüşün intihar etmekte neymiş.O kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Evet çok üzgünsün ama sakin olmalısın. .O kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?