İntiharı düşünüyorum...

Karakiz12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
382
85
18
34
O kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?

Ah be intihar edip bir erkek icin sonsuza kadar yanacak mısın....halbuki kim bilir birbirinizi seveceginiz guzel günler yasayabilecegin hangi kismetin seni bekliyorken

Sabirli ol hayat devam ediyo canim sen olsanda devam edecek olmasanda sukret aldigin nefese hastane odalarinda sifasiz yatanlari dusun ya da en sevdiklerinin hic olmadigini silkelen ve neye inaniyosan ona sigin bu cumleleri kurduguna pisman olucaksin ,ve hayat bi kisiden ibaret deil onca insan tanuyacaksin yasam devam edicek yalniz degilsin bak sana burda cevap verecek onca insan olacak tarafsiz ,gencsin belli gonul kirginliklarin olucak dogruyu iyiyi boyle bulacaksin ve en cokta sirtini yaslamamayi ogreneceksin simdi yuzunu yika ve kendini telkin et ben ozelim ve beni artik kinsenin uzmesine izin vermeyecegim de sana iki cocuk annesi bi ablan olarak bu tavsiyeyi verebilirim derin nefes al ve kalk aklindan sil bu vesveseleri....

At kendinide arkandaki aileni ömür boyu mahvet, daha 40 ı yeni çıktı kuzenim yaptı aynı hatayı aile olarak hepimiz bittik, biri için heleki bi erkek için asla değmez, tırnağına kurban olsun çok değerlisin gel bizimle konuş biz dinleriz eğer yaparsan kendine yaparsın o karaktersizin umrunda olurmu sanıyosun

Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz galiba. Hadi öldünüz diyelim ne olacak? Değeriniz mi bilinecek. Öldükten sonra bilinen değerin size hiçbir faydası olmayacak. Aileniz yanar bir tek. Onlarda bir süre sonra hayatına devam eder. Uğruna canınızdan geçtiğiniz adam evlenir çocuğu olur. Arada"bir kız benim için intihar etti"diye ego kasar. Peki ya toprağa girince Allah sormaz mı hesabını size bu vazgeçişin? Ay Allahım kıytırık bir herif için insan nasıl canından vazgeçmeyi aklının ucundan dahi geçirir anlamıyorum

Lutfen Allah'a siginin ona dayanin. Burasi imtihan dunyasi hepimizin bildigi gibi. Bu dunya icin yasarken diger tarafi da dusunerek onun icin de bir seyler yapmadikca huzur bulamayiz. Gecmez denenler gecer, bitmez denen ne cileler bitmistir su dunyada. Sizinki mi gecmeyecek! Lutfen fevri ve anlik sacma sapan bir sey yapmayin. Bundan birkac ay sonra kendinize geldiginizde ben boyle bir seyi nasil dusunebilmisim, iyi ki yapmamisim, dersiniz lutfen cok buyuk bi hatanin kiyisindasiniz. Dönun buradan. Gercekten hicbir sey icin degmez, elinizde illaki mutlu olacaginiz seyler vardir. Gelecek icin farkli yollar onunuze cikacaktir, her sey duzelip degisebilir.

Kaç yaşındasınız siz bir erkek yüzdende intihar edilir mi göz yaşlarınızı silin toparlanın ve güçlü olun bu hayatta daha büyük acılar var sevdikleriniz uzaktasa fırsat buldukça yanına gidin görüşün intihar etmekte neymiş.

Ben mi çok bencilim bilmiyorum ama babam dahil hiçbir erkeğin hiçbir şeye değmeyeceğini düşünüyorum. Hiç kimse benden daha değerli değil. Senden de değerli değil. Bir gün böyle düşündüğün için hem utanacak hem de çok üzüleceksin. Çünkü bir daha su anda olduğun yaşa dönemeyeceksin ve gençliğinin baharını saçma sapan bir herif için berbat ediyorsun.

Evet çok üzgünsün ama sakin olmalısın. .

Acaba hangimiz birileri için hıçkırarak ağlamadı. .
Ve inan ki senin ağladığın insan en karaktersizlerden, böylesi için ağlama. .

İyi ki gerçekleri fark ettim diye mutlu ol ..

İleride bundan bu şekilde kurtulduğunu çok sevineceksin buna inan..
Yanında kimse olmayabilir ama ara bir kardeşini dertleş, dök içini.

Hatta aklı başında bir abin ,erkek kardeşin varsa onunla dertleş, hislerini anlat ..O sana kendi penceresinden çok mantıklı şeyler anlatıp destek olacaktır .

Ertafinizda eminim ki sukredecek yüzlerce şey varken niçin tek olumsuz bir olaya odaklaniyorsunuz.
Düşmez kalkmaz bir Allah demişler.
İnsaniz; hayatta elbet türlü türlü imtihanlar yaşayacağız.
İnsanın önce kendini sevmesi lazım.
İnsanlar arasında en çok kendinizi sevin ki her düşüşte dimdik yeniden ayağa kalkın.
Olmayan şeylere de odaklanıp kafanizda kurmayın hayırlısı deyip gecmeyi öğretin kendinize.
Ya o uğruna hayatınızı zehir ettiğiniz insan psikopatin tekiyse.
Ya sizd hayatı zehir edecekse. Bilemezsiniz gelecekte ne olacak.
Biraz olaylara tevekkül ile yaklasirsaniz illaki çözüm bulursunuz dermansız dertten başkasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…