İntiharı düşünüyorum...

Saçmalama.Hayat hepimiz için çok zor. Evlat toprağa verenler var. Elin adamı için değer mi? Bir durup düşün yapmayı düşündüğün şeyi.

Yazık değil mi eloğlu için döktüğün gözyaşlarına , valla değmez ablacım , canı cehenneme olsun ağlama , bak nolursa olsun inan yaşamak çok güzel , hem er ya da geç ettiğini bulur . Hepimizin ayrı ayrı sınavı var napalım topluca asalım mı kendimizi . Kız değmez elin oğlu için ağlamaya , bi gün olur da görürsen tükür yüzüne geç , hoş tükürmeye değmez ya boşver .

Saçmalama kızım bumu derdin boşversene değmeyecek biri için canına kıymaya ahiretini bu dünyanı karartmaya değecek mi seni bekleyen kısmetin var güzel günlerin var o kişiyi hayatından çıkar. Gelecek güzel günlerin için bende başlığa baktımda şifhasız derdin var, evlat acısı yada anne baba acısı, yatalaksın, körsün, çoçuğun olmuyor, karnın aç ne bileyim neler neler sen inan çok güçlüsün kendine gel toparlan

Bende terkedildim hem de gözümün önünde düğün hazırlıklarını izliyorum bende yeri geliyor aman öldüm bittim moduna geçiyorum ama o kadar işte geriye toparliyorum biz ölünce nolacak öldürsen kendini çok değerlimi olacaksın hayır arkadakileri düşün kendine gel lütfen herşey geçiyor eh geçerken aciycak ama napalim vardır insallah bizim içinde güzel bir kapı

Hepsi geçecek, zaman herşeyin ilacı başkaları gülüp eğlenirken seni üzen kişiler için canına kıymaya değmez ilerde kıymetini bilen kişiler çıkacaktır karşına onlar mutsuz olurken belki sen daha mutlu olacaksın

Yapmayin su erkekleri bu kadar bulunmaz hint kumasi olarak gormeyin.Yazik degilmi gencligine bir erkek icin intihar etmekte nedir.
Insan kendi canina nasil kiyar daha kimler cikcak karsina guzel gunlerin olacak.Dertlesecek kimseniz yoksa acin bir defter sayfasi yazin dokun rahatlayin.
Sakin aklina intihari getirme buyuk gunah hem bu dunyana son verirsin hem ahiretini yakarsin.
Dua et Allaha sigin Allah yardimcin olsun.

Hayatta her zaman zorluklar çıkacak karşına.Güclu olmalısın .Sana bunları yapanlar zaten bedelini çekecek merak etme ağla bugün istediğin kadar ama yarın güçlü şekilde yaşa.

Sen bilirsin. Hayatta yüzüne tukurulmez biri icin öl. Arkandan da vay be ben neymisim benim icin kız intihar etti desin.
Ağla zirla üzül. İçin dışına çıksın. Acini yaşa. SoNra topla kendini

Yalnız olduğunuzu kim söyledi? Sizi yaratan var. Ona sığının, hangi dert acı geçmemiş ki, ne var bunda demiyorum insanın yaşadığı her acı geçene kadar çok büyük gelir ama sizde biliyorsunuz geçiyor bir gün.
Acınızı yaşayın ağlayın bağıra bağıra ağlayın ertelemeyin ama intihar nedir, daha yaşanacak güzel günler varken.

Kimseye mecbur değilsin bunu anladığında güçlü olacaksın güçsüzlüğünun sebebi bu.Herkes değerli

Ben ölmek istiyorum diyeni durdurma taraftarı değilim pek.
Sen bilirsin, hayat senin, ana baba senin, emanet can senin.
Kim ne diyebilir ki?
Elin adamı canını yakti diye bin beterini ailene yap. gerçekten sahane.

Bi pislik yüzünden yaşamıni mahvetme hiç değmez ne insanlar çıkar karşına + yalnız değilsin öncelikle Allah var hep yanında bunu hiç çıkarma aklından o hepimize yeter

Bana yazabilirsin.Özelden numaramı bile verebilirim lütfen üzülme

Şuan yaşadığın dünyanın en büyük derdi gibi gelicek sana ama inan yıllar sonra gülüp geçiceksin hatta utanıcaksın bu düşünceden.. Kimse senden değerli değil bunu unutma.. Bu günleri atlatmak için bol bol gez kitap oku dışarı çık dolaş :)

Ah canım, ne sıkıntılar çekiyorsun biz bilemeyiz ahkam kesmek kolay. Sana sadece şunu şöyleyeceğim birileri yüzünden öleceğine kendin için yaşa! Kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez diyor, Kuran-ı Kerim. Seni çok iyi anlıyorum ama kendini tutup kaldıracak gücü yine kendin vermelisin

5 para etmeyen mahlukat için intiharı düşünmek ne acı.
Ah güzel kızlarım ah!
Hayatınızın merkezine davarları yerleştirmekten ne zaman vazgeçeceksiniz?
Erkek müsveddeleri için böyle şeyler düşünmek bile ürkütücü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…