Saçmalama kızım bumu derdin boşversene değmeyecek biri için canına kıymaya ahiretini bu dünyanı karartmaya değecek mi seni bekleyen kısmetin var güzel günlerin var o kişiyi hayatından çıkar. Gelecek güzel günlerin için bende başlığa baktımda şifhasız derdin var, evlat acısı yada anne baba acısı, yatalaksın, körsün, çoçuğun olmuyor, karnın aç ne bileyim neler neler sen inan çok güçlüsün kendine gel toparlanO kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Bende terkedildim hem de gözümün önünde düğün hazırlıklarını izliyorum bende yeri geliyor aman öldüm bittim moduna geçiyorum ama o kadar işte geriye toparliyorum biz ölünce nolacak öldürsen kendini çok değerlimi olacaksın hayır arkadakileri düşün kendine gel lütfen herşey geçiyor eh geçerken aciycak ama napalim vardır insallah bizim içinde güzel bir kapıO kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Bi pislik yüzünden yaşamıni mahvetme hiç değmez ne insanlar çıkar karşına + yalnız değilsin öncelikle Allah var hep yanında bunu hiç çıkarma aklından o hepimize yeterO kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Bana yazabilirsin.Özelden numaramı bile verebilirim lütfen üzülmeO kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?