Zamanında aldatılmış, acısını en derinden tatmış ve şu anda başka birine deli gibi aşık olan bir kadın olarak yazıyorum. Geçecek, geçiyor. Neler geçmiyor ki bu hayatta? Her acıyı ilk günkü gibi taze tutsaydık kimse bu dünyada yaşayamazdı, emin ol. Şu an sana çok zor geliyor, farkındayım, nedenini de sorguluyorsun ama sorgulama. Bunu sana yapan adam başka ilişkilerinde de bunu devam ettirecek. Çünkü bu bir alışkanlık, bu onun izlemeyi bildiği tek yol.
Ama senin çok seveceğin, sevileceğin bir aşk yaşama olasılığın her zaman var. Şansını tepme. Kendini öldürdüğün zaman öldüğünle kalacaksın. Anacığın babacığın arkandan kahrolacaklar, senin uğruna öldüğün hıyar en fazla 2 gün vah tüh edip hayatına devam edecek. Belki vah tüh bile demeyecek.
Zorlanıyorsan, bu düşünceleri zihninden atamıyorsan psikolojik destek almayı sakın ihmal etme. Acını yaşama demiyorum, yaşa. Ama hayatını tek bir kişiye de bağlama.
Kendini dine yönelt ve böyle bisey asla aklindan gecirme ..O kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Hep aynı seyler yasamaktan çok yoruldum.Yapma be arkadaşım K Karakiz12 , benim de şu bir buçuk senedir öyle çok üst üste geldi ki,şükredecek Şeyler arıyorum ,ki Zaten çok ama insan aşırı karamsar olabiliyor böyle durumlarda.
Hep böyle sürmez düzelecek diyorum.Sen de öyle düşün,saçma gibi geliyor ama biraz rahatlıyor insanın içi.
Zaten o sevdiğin kişi emek vermemiş ki ,ondan kurtulduğuna şükret önce.
Haklısınız . Dün çok kötüydüm. Atlamamak icin zor tuttum kendimiya ne bu karamsarlık aldattıysa aldattı boşver de geç git. kendi hayatına bak. bu da bir tecrube de gitsin. zihninde büyüttiükçe daha çok zarar görürsün. intihar düşüncesi de neyin nesi. lütfen duygusal davranma.
emin ol herşey geçer hayat kalır..
Bi erkek için degmez senin hayatın degerli kimse için hayatını sonlandırmaO kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Büyük konuşmak istemiyorum Allah korusun ama avucunu yalasın o kişi sizin için intar etsin tam bi pislik için hayatını karartmaÖlmeyi bayılmak sanıyorsunuz galiba. Hadi öldünüz diyelim ne olacak? Değeriniz mi bilinecek. Öldükten sonra bilinen değerin size hiçbir faydası olmayacak. Aileniz yanar bir tek. Onlarda bir süre sonra hayatına devam eder. Uğruna canınızdan geçtiğiniz adam evlenir çocuğu olur. Arada"bir kız benim için intihar etti"diye ego kasar. Peki ya toprağa girince Allah sormaz mı hesabını size bu vazgeçişin? Ay Allahım kıytırık bir herif için insan nasıl canından vazgeçmeyi aklının ucundan dahi geçirir anlamıyorum
Açıkcası senin gibi düşünen insanlara inanamıyorum!!!O kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?