İntiharın Eşiğindeyim...Bitmişim

Seni istemeyen bir insan için mi ölmek istiyorsun?
Ölsen de kalsan da zaten umurunda değil, yaşa da bekar günlerinin tadını çıkar.
Seni sevmeyene fazla sabır gösterme sabrının adı yüzsüzlük olur.

konuyu açan arkadaş nasıl oldun?merak ettim..en zor acılardandır aşk acısı..umarım daha iyisindir.

aşk ve sevgi fedakarlık ister.. eğrki veremiyor isen elindekinde kaçırır gidersin.. şimdide ağlamaya dövünmeye gerek yok :)

konuyu açan arkadaş nasıl oldun?merak ettim..en zor acılardandır aşk acısı..umarım daha iyisindir.

Dahada da kötü oldum canım.dün aradım antidepresan kullanmaya başladım dedi benim kendimi toparlamam lazım dedi..elimden ne geliyorsa yaptım gururumu ayaklar altına alıp af bile dedim gerçek affedicinin Rabbim olduğunu unutarak..

Sadece bağırdı şimdi telini de iptal ettirmiş.Ne diyim bana düşen sadece sabretmek..

Ben de zamanında aynı sorunları yaşamıştım. Annem eşimi istemiyordu, başıboş sorumsuz biri olmakla suçluyordu. Çalışmıyor diyordu, halbuki biz daha 2 aydır beraberken okuldan yeni mezun olmuştu, askerliğini yapmamıştı. Çıkmaya başladıktan 6 ay sonra ayrıldık. Ama severek ayrıldığımız için telefonla görüşmeye devam ettik. 1 yıl boyunca yalnızca telefonla görüştük. Sonrasında ders notu bahanesiyle 1-2 kere görüştük, hala birbirimizi deli gibi sevdiğimizi anladık. Askere gitmeden 1 gün önce görüşüp ilişkimize yeniden başladık. 7 ay boyunca telefonla ve izne geldiğinde yüzyüze görüştük, tabi annemden habersiz Birgün telefonda saçma sapan bir sebepten kavga ettik, ben ağlamaya başladım. Anneme ağlarken yakalanınca foyamız ortaya çıktı Bayağı mücadele verdim, onu sevdiğimi ve ilişkimi gizli saklı yaşamak istemediğimi anlattım anneme. Sürekli düşündüğü gibi biri olmadığını, iyi yönlerini işledim kafasına. Veeee şu anda 2,5 senelik evliyiz

Yani bu durumda olan arkadaşlara tavsiyem, eğer sevgilinize gerçekten güveniyorsanız, annenizin yanlış düşündüğünden en ufak bir şüpheniz yoksa, aşkınza kesinlikle sahip çıkın. Tabi bunu yaparken her daim sakin olmak zorundasınız. Annenizi kesinlikle karşınıza almamalısınız. Hatta uzunca bir süre anneniz ve sevgiliniz arasında kalmayı göze almak zorundasınız. İkisini birbirlerine ısındırmak için hep birbirlerinin iyi yönlerinden bahsedin. Annenizin şikayetlerini kesinlikle sevgilinize yansıtmayın!!! Zorlu bir süreç ama eğer karşınızdaki doğr kişiyse, emin olun zafer sizin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…