çok sağolun ya keşke hepinizi görsem yanaklarınızdan öpsem istiyorum o derece içimi rahatlattınız yani bi nebze ne kadar saçmaladığımın farkına vardım ne kadar güzel insanlarsınız ağlıyorum şu anda
Canım daha sonuçlar bile açıklanmadı. İnan bana daha sonuçlar açıklanacak da tercihler belli olacak da ohoooo... Kendini şimdiden böyle şeyler için şartlama... Ben bu konunun sonuna kızlar doktor oluyorum yazacağını ve hatta bu başlıkla konu açacağını düşünüyorum:) Tüylenmeye gelince aynı sorun bende de var maalesef... Ama lazerle %90 azalmış durumda.Hala lazere devam ediyorm. Muhtemelen sendeki tüyler açık renklidir. Açık renkli olduğu için de lazer görmeyebilir diye seni başlatmamışlardır. Çok koyu değilse sarartmayı deneyebilirsin tatlım:) Bir tek sen değilsin ya bu sorunları çeken üzülme lütfen düzelir herşey... Şu anki psikoloji çok zor aslında zor olan beklemek, sonuçları beklemek, tercihleri beklemek ama asıl bu dönemde iyi olman sağlam kafada olman lazım ki sağlıklı tercihler yapabilesin:) Hayatının kararını vermek için güçlü olmak zorundasın. Hem diyelim ki tıp olmadı ucundan kaçırdın. Eee dünyanın sonu değil ki FTR yazarsın Beslenme ve Diyetetik yazarsın, Diş Hekimliği yazarsın. Belki tıpın yerini tutmaz ama sevdiğin mutlu olduğun yerde olursun. Doktor itibarını görür ve yaşarsın.
Görelim Mevlam ne eyler, Neylerse güzel eyler :)))
çok sağolun ya keşke hepinizi görsem yanaklarınızdan öpsem istiyorum o derece içimi rahatlattınız yani bi nebze ne kadar saçmaladığımın farkına vardım ne kadar güzel insanlarsınız ağlıyorum şu anda
geçen sene kaç almıştın lys'den canım? bu yıl kaç netin var baktın mı kaç puan gelir ortalama?
güzellik için de sana şu söylediğimden emin ol bir kaç şanslı azınlık dışında kızlar lisede inanılmaz çirkin oluyorlar genelde 20 yaşından sonra güzelleşiyorlar. sivilcelerin için tedavi olmuşsun ne güzel, dermokozmetik kullanmaya devam et cildin için. tüylerin için hormon kontrolüne gittin mi bilmem bi endokrinolojiye gidebilirsin tüylenme problemi için. üniversiteye gidince de zayıflarsın merak etme ben 15 kilo vermiştim o dönem.
bence biraz dua et içini ferahlatır sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor bu arada?
geçen sene 490 puan yaptım bu sene ygs de 456 yaptım keşke lys de aynı gelse bakmadığım için bilmiyorum sınavlar da 20 temmuz diyorlar ama kılavuzda 23 temmuz tercihler başlıyor
ama işte ben hep tıp düşündüğüm için hiçbir meslek bana sıcak gelmiyor geçen sene bir okul birinciliği kontenjanım vardı ama tıp isteyince hepsinden vazgeçtimbu seneki ygs'den 456 aldıysan müthiş bir başarı diyebilirim. türkçe yüzünden en iyi öğrencilerim bile 400-420lerde kaldı. bakalım sonuçlar açıklansın inşallah istediğin yer olur. bu sene tıp gelir inşallah gelmezse de sıkma canını diş ve eczacılık gelir muhtemelen 500ü geçersen 503-505le kapatan yerler oldu geçen sene dişte, eczacılık da 490 civarında kapattı. hayırlısı olsun hakkında.
ama işte ben hep tıp düşündüğüm için hiçbir meslek bana sıcak gelmiyor geçen sene bir okul birinciliği kontenjanım vardı ama tıp isteyince hepsinden vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?