sakın maaş kartını verme evi satıp kayınbabanın yanına da taşınma canım
bu kadar ailesinin ağzına bakan bir erkek ailesinin yanında da oturursa hiç huzurunuz olmaz sorunlarınız bitmez
karşısında dik dur ezilme umarım kocan aklını başına toplar
merhaba arkadaşlar,
eşim hala dava açmadı.konuştuk..kendince sıkıntı yaratan şeyleri söyledi güyaen önemlisi ben eevin erkeği modundaymışım..aramızdaki sıkıntıları giderecek ve kendini mutlu hissetmesini sağlayacak istekleri şunlarmış:
*maaş kartım beyefendide duracakmış..ama benim paramda gözü yokmuş.bende durursa ben artsitlik yapıyormuşum.
*25 milyar peşinat verip aldığımız bir evimiz var inşaat halinde halen.75 milyar daha verecez 1 sene sonra. o evin borcunu ödedikten sonra satıp izmire gidecekmişiz. kayınpederimin tek katlı evi var, 4 kata kadar çıkılabiliyormuş. o evin üstüne kat çıkacakmış orda yaşayacakmışız..
ne güzel demi kartımı vereyim sen benim paramı da kullanarak evi öde..sonra o evi sat babanın evini yaptır..sonra birgün boşanırsak ben hiçbir hak iddia edemeyim çünkü ev babasının üstüne..sonra da de ki: benim senin paranda gözüm yok..
tüm bunları dinleyince eşime dedim ki sen böyle bir adam değilsin..kendine gel dedim.aldırmadı. bunları da aklına babası soktu..çünkü yüzüme de zaten söylüyordu çalışan kadınlara karşıymış, paraları var diye onlar kendilerini çok güçlü hissediyorlarmış falan filan..
bu arada düşündüğüm bakıcı burdan taşınmaya karar vemiş.başka bakıyorum şu an..yorumnlarınıza tek tek cvap veremiyorum kusura bakmayın..yaşımızı soran olmuş.ikimiz de 29 yaşındayız..
eşim şimdi ne yapacak bilmiyorum yine dışarı çıktı.herhalde babası ile konuşacaktır.aptal eşim benim.ailesinin isteklerini gelip bana söylyor kabul etmiyorum diye yuvasını yıkacak haberi yok..artık gitgide daha az üzülüyorum..
napıyo bu adam ya şu aralar pek popüler olan garip sözde evlilik danışmanları(!) var onlarımı izliyo okuyo, aklıma gelmedi desem yalan olur, o kadınların lafları çünkü bunlar kadın evin erkeği olmamalı falan
eşin kendini çok zeki, senide süzme salak sanıyor sanırım
yüzsüzlüğü şok edici gerçekten
evlilik danışmanı değil de anne-babasını dinliyor sabah akşam bilmem kaç saat konuşuyorlar.beni bıktırmak için mi yapıyorlar acaba..hayır kendisine de dedim git dava aç, kabul ediyorum boşanmayı ama nafaka vs.. bunları mahkeme belirlesin dedim çekti gitti..
valla ben hergün bu başlığı takip etmeye çalışıyorum ve inanamıyorum bu insanlara ya, insan hiç çocuğunu torununuda mı düşünmez, ne bu entrikalar, bu dümenler
doktora gidiyomusun canım, valla böyle bu ortamda akıl sağlığını korumak çok zor
bebeğinize nasıl davranıyo bu esnada eşin merak ettim, diğerleri torunlarını merak ediyomu
doktora henüz gitmiyorum ama gidecem..
şimdi geldi eşim bebeği seviyor.anası babası da msn den bakmak istedi dün uyuyordu bebeğim gösteremedi eşim..
valla annesi ev hanımı,baba emekli, kızkardeş açlışmıyor evde ne yapsınlar eşimi dolduruyorlar ama suç onlarda değil aile olduğumuzun farkında olmayan öküz eşimin..
doktora henüz gitmiyorum ama gidecem..
şimdi geldi eşim bebeği seviyor.anası babası da msn den bakmak istedi dün uyuyordu bebeğim gösteremedi eşim..
valla annesi ev hanımı,baba emekli, kızkardeş açlışmıyor evde ne yapsınlar eşimi dolduruyorlar ama suç onlarda değil aile olduğumuzun farkında olmayan öküz eşimin..
kesinlikle kabul etmiyecegini söyledinmi ??
o ne dedi sonra ?
yani
"kabul etmessen ozaman tamam bitti" felan demedimi??
kabul etmiyorum dedim. o da seninle konuşmayı beklemek hata zaten dedi. çekti gitti.şimdi bebeği seviyor.bakıcı için düşündüğüm birini söyledim.bu kadar küçük bebek bakıcıya bırakılmaz dedi.o zaman kendi annemi çağırırım dedim.sinirlendi defol ev tut çağır dedi. ben de ben meraklı değilim senle oturmaya ama kusurlu duruma düşmemek için dava açmanı bekliyorum dedim. konuşma git başımdan dedi.
kabul etmiyorum dedim. o da seninle konuşmayı beklemek hata zaten dedi. çekti gitti.şimdi bebeği seviyor.bakıcı için düşündüğüm birini söyledim.bu kadar küçük bebek bakıcıya bırakılmaz dedi.o zaman kendi annemi çağırırım dedim.sinirlendi defol ev tut çağır dedi. ben de ben meraklı değilim senle oturmaya ama kusurlu duruma düşmemek için dava açmanı bekliyorum dedim. konuşma git başımdan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?