intiharın eşiğindeyim..

hande nasıl katlanıosun bunlara ben okumaya dayanamıyorum maaşın war bi bakıcı bi kiralık ew tamamdır topla eşyalarını bence yeter ezdirme kendini

hande burda sana o kadar sey söylendi,
bence sen bunlara kulaklarını tıkıyosun,
senin ne yapmak istediğini ben bir türlü kestiremedim:26:
üzgünüm eşin düzelmeyecek,
annesi gelse başka sorunlar çıkacak, yine mutsuz olacaksın,
bakıcı gelse eşin bunada pişman eder seni.

kararlılığından taviz verme..
kendı cıksın gıtsın anasının evıne.
asudenın de dedıgı gıbı, kovarsa senı veya bakıcıyı evden al sana koz... bozdur bozdur harca mahkemede.. benı evden kovdu, şiddet uygulayarak attı vs vs..
hele bırde bakıcı falan senı evden kovduguna yada kendısıne de kotu muamele yaptıgı ıcın sahitlik ederse oooohhhhhhh değmeyın keyfime

Konuşmalarınız neden bu kadar kısır.
Neden oturup olumlu ya da olumsuz bir karar alamıyorsunuz.
Sen kararlarını net net söyle handecim, kesinlikle annenin bakmasını istemiyorum,
artık bir yere varalım, neden demiyorsun.
Eşin kendi çapında saçmalayıp duruyor, niyeti boşanmak değil anlaşılan.
Ama bu umut verici ve iyi bir durum değil sizin adınıza bence,
çünkü eşin asla değişmez.
Senin için tek yol kaldı bence.
Artık resti çekip, kararlı olup, boşanma yolunu seçmek.
Eşin bundan sonra aklı başına gelir kıymetini anlarsa anlar, yoksa gerçekten kayıbın yine yok.
Çok zor böyle bir kararı vermek ama , şu durumu kendi lehine çevirecek ya da değiştirecek
tek kişi sensin artık, yoksa açıkçası konuşmalarınız çok kısır, bir yere gitmiyor.
Eşini beklersen, bakıcı işini kabul edeceğini hiç sanmıyorum, bu durumda annesini
kabullenmek sana düşecek, kabullenebilecek misin, cevaplar çok açık aslında.

Bu arada mevzu sadece çocuğa annesinin bakma mevzusu değil,
şuanda ki duruşun, bundan sonra ki evliliğin adına ve eşini çok değiştirecek.
Sizin tek sıkıntınız kayınvaliden değil, aynı zamanda eşinin tavırları, bakış açısı,
seni ezmeye çalışması, doldurmayla ya da değil, aklı başında insan ne dolduruşuymuş,
doğruyu yanlışı akıl edemiyor mu, senin duruşun bundan sonra ki
hayatınızı ve eşinide değiştirecek.

Sen ne yapmayı düşünüyorsun Hande?

Bence resti çekme sırası çoktan sana geldi de,
sen de bunu bir türlü yapamıyorsun,
sen yapmadıkça eşin yapıyor...

Bence geri aldırmaya uğraşmaz. onun amacı tazminat vermemek. kesin o da kaynananın aklına gelmiştir. beraber yatırım yapıyorlar ya paralar gitmesin diye düşünmüştür aklınca

hande abla topla eşyalarını ev tut bakıcı tut maaşın var katlanma artık bu adama ilerde artık kendine değil oğluna üzülmek zoruna kalmandan korkuyorum. Dualarım seninle bu yazdıklarını okuduğumdan beri hep duamda ve aklımdasın allah yardımcın olsun

Bence geri aldırmaya uğraşmaz. onun amacı tazminat vermemek. kesin o da kaynananın aklına gelmiştir. beraber yatırım yapıyorlar ya paralar gitmesin diye düşünmüştür aklınca

tazminatı vermemek elinde değilki.hakim vereceksin derse vermek zorunda

Kusurlu taraf tazminat öder..Kusuru kanıtlamak için dava açmak ve kanıtlamak gerekir diye biliyorum :) Ama konunun uzmanı arkadaşlar yardımcı olacaktır ...

modemini kapayıp açabilirsin sanırım düzelir. Bu arada sen nasılsın? Senin ve diğer tüm arkadaşlarım için güzelliklerle dolu, herşeyin ama herşeyin gönlünüzce olacağı güzel bir gün diliyorum.

Kusurlu taraf tazminat öder..Kusuru kanıtlamak için dava açmak ve kanıtlamak gerekir diye biliyorum :) Ama konunun uzmanı arkadaşlar yardımcı olacaktır ...

Kanıtlamak kelimesini 2 kere kullanmışım ama heyecandan pardon...Yani bir insan fiziksel yada psikolojik şiddete uğruyor ki burada da inanılmaz bir psikolojik baskı söz konusu bana göre..Ve dava açarsa nafaka tazminat alamıyor...Hiç olur mu öyle şey ? Dava açmazsa nasıl kanıtlayacak bunu...O zaman herkes her türlü şiddeti uygular eşine.. Lütfen konuda uzman olan bir arkadaş varsa yazabilir mi.?

KOnunu sürekli takip ediyorum ve yaşadıklarına üzülüyorum.
Fakat eşin de sen de boşanmak istemiyorsunuz.
Eşinin düzelebileceğini düşünüyorsun ve anladığım kadarıyla da onu hala seviyorsun.
Boşanmak için illa maaşının olması vs gerekmiyor. Buna gerçekten emin olmak gerekli ve sen henüz emin değilsin. Bu yüzden de davayı açma.
Eşin bakıcıyı evden kovarsa 1-2 hafta bakıcı kendi evinde baksın. Bu durumda eşin senin kararlılığını anlar. ( Bu arada benim de bebeğim var ve 6 aylıkken bakıcının kendi evinde bakıldı birkaç ay. Hem havalar da soğuk değil bebeğin için de problem olmaz)
2.haftanın sonunda bakıcı siizin eve gelmeye başlar ki inşallah eşin de bu durumu kabullenmek durumunda kalır.

Bunlar benim ümit ettiğim şeyler ve inşallah böyle de olur. Ama bu sürecin sonunda eşin hala bakıcıyı istemiyorum diyerek onu kovarsa ondan sonra karar sana kalmış.

selamlar handecim,

bence aklına yatan bakıcı varsa dediğim gibi bir an önce başlayın
neticede ev köy mevzularını bilemem ama kvye çocuk teslim etmemek konusunda kararlısın
dolayısıyla, bakıcı olayını halletmemen için bir gerekçe yok

eşinin tutup kolundan kovacağını falan sanmıyorum kesinlikle
velev ki öyle birşey yapsın
dediğim gibi bu da -olası- davada lehine olacak bir durum olur.

şu an sana boşan demiyorum
daha önce söylediğim gibi illa boşanılacak bile olsa bu uzun süreçte olmalı
kaldı ki boşanmaz da uzlaşırsanız, bu daha güzel

benim tek temennim senin eşinin çocuksu isteklerine karşı dik durman, boyun eğmemen
sevgiler canım

asında iki tarafta boşanmak falan istemiyor ,ama aranızda çok fazla iletişim sorunu var .böyle birbirinize rest çekerek devam ederseniz aranızda sevgi kalmayacak
hande eşine kayınvalidenin çoçuğa bakmasını istemediğini yoksa evliliğin hep böyle geçeceğini tatlı bir dille sakin şekilde anlatmalısın.
ben senini yerinde olsam kayınvalidemi arar,konuşurdum. günlerdir sıkıntı çekiyorsun umarım herşey tez zamanda düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…