aslında eşin açısından düşününce o da babaannesi neden bakmasın yabancı birindense, hem daha ortada bakıcı bile yok güvenilir mi değil mi diye düşünüyor. eğer çocuğuna iyi bakacaksa sevgisini verecekse olabilir belki ama aynı evde değil tabi, sizin şehirde ev tutsun. o da olmaz çünkü maddiyat yuzunden astarı daha pahalıya gelir o yüzden, sen bu alternatifi sunabilirsin eşine. başka ev tutacaksa kabul ediyorum diyebilirsin, ayarlıyorlarsa yapsınlar öyle. en azından hiçbişeyi kabul etmiyor olmazsın yani senin de çözüm aradığını görürler
hepiniz haklısınız arkadaşlar, bunları ben de görüyorum ama niye bu kadar cesaretsizim. ben bana o lafları sayan kadının oğluma bakmasını istemiyorum, eşim nasıl bunu istiyor bilmem.
bugün oğlumu doktora götürdük geldik. bana konuşalım dedi.seninle artık konuşmak istemiyorum dedim.ben neden dava açıyormuşum git sen aç dedi bana..
sürekli kötü günlerimi, annesinin laflarını, eşimin beni yalnız bırakışını vs.. düşünerek resmen kendimi doldurmaya çalışıyorum.biraz cesaret toplasam gidip ben açıcam davayı. galiba sadece boşanma sonrasından korkuyorum.ama düşününce de bu halimden kötü olamam herhalde..
asla kabul etmezler eminim.. aptal eşim..ayrılınca sanki çocuğuma annesi bakacak.bu yüzden bitecek evliliğim..daha doğrusu öküz eşimin dengesiz ve anlayışsız tavrı yüzünden..
hepiniz haklısınız arkadaşlar, bunları ben de görüyorum ama niye bu kadar cesaretsizim. ben bana o lafları sayan kadının oğluma bakmasını istemiyorum, eşim nasıl bunu istiyor bilmem.
bugün oğlumu doktora götürdük geldik. bana konuşalım dedi.seninle artık konuşmak istemiyorum dedim.ben neden dava açıyormuşum git sen aç dedi bana..
sürekli kötü günlerimi, annesinin laflarını, eşimin beni yalnız bırakışını vs.. düşünerek resmen kendimi doldurmaya çalışıyorum.biraz cesaret toplasam gidip ben açıcam davayı. galiba sadece boşanma sonrasından korkuyorum.ama düşününce de bu halimden kötü olamam herhalde..
Olayları bir de karşı taraftan dinlemek vardı ..
merhabalar,
bu adam beni çıldırtacak. az önce bakıcı ayarladığımı haftayadan itibaren oğlumun alışması için istediğim saatlerde geleceğini söyledim. çok sinirlendi.bu eve bakıcı gelemez, kovarım dedi.git ayrı ev tut çık evden o zaman bakıcı tutarsın dsedi.
merhabalar,
bu adam beni çıldırtacak. az önce bakıcı ayarladığımı haftayadan itibaren oğlumun alışması için istediğim saatlerde geleceğini söyledim. çok sinirlendi.bu eve bakıcı gelemez, kovarım dedi.git ayrı ev tut çık evden o zaman bakıcı tutarsın dsedi.
merhabalar,
tatlım sen calısıyorsun heralde dımı ...
hayatını onun kararsızlıklarına, git gellerine göre dizayn etmeye çalıştıkça zarar göreceksin
ortaya ne zaman ki sağlam bir duruş koyarsın, o zaman kazanırsın.
evden gitmek istiyorsan bas git, ben bakıcıyı tutuyorum dersin
bakıcını tutarsın
tutup kolundan kovarsa da bunu mahkemede delil yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?