zamana bırak ..gerçektende boşanmayı istiyor musun? bunlar zamanla düzelir inşallah bir yuvayı yıkmak çok zor..tekb sorun ailesi birbirinizi seviyosanız boşanmak çok zorhiçbir konuşmamız güzellikle sonlanmıyor..ne olacak böyle.
halen evde yemek yemiyor, ben de yemiyorum. o gidiyor dışarda yiyor geliyor.ben de nefes alabilmek için yemek yiyecem deyip çıkıyorum..
bu ne ki.. evlilik mi.
artık ben dava açmayı düşünür hale geldim. çok pişman olur muyum acaba boşansam.beni nelerin beklediğini bi bilsem herşey daha kolay olacak..
zamana bırak ..gerçektende boşanmayı istiyor musun? bunlar zamanla düzelir inşallah bir yuvayı yıkmak çok zor..tekb sorun ailesi birbirinizi seviyosanız boşanmak çok zor
sen bilirsin hayırlısı olur inşallah...adam beni 5 gün yalnız bıraktı.hep ailesini dinledi vs.. bunları düşündükçe onunla gelecek düşünemiyorum..ailesinin birdaha yüzünü görmek istemiyorum.onunla evli kalırsam görmek zorundayım falan..
istiyorum galiba boşanmayı ama cesaret yok..
kaynananı arayıp sorsan ne bu bakıcılık hevesi diye ?
çocuğuma bakmanı kesinlikle istemiyorum de. eğer ısrar edersen bu yuva yıkılacak
hoşuna mı gidecek çocuğunun yuvasının yıkılması desen olur mu ki acaba ?
canım benim ben söylerim de sonra o eşimi arar, ağlar,söylediklerime bin katar..
çık o evden bize gel bu saate kadar üşenmedim hepsini okudumallah yardımcın olsun.
senin ve oğlun için en doğrusu boşanman. süründürme davayı uzatıp süründürmeye bile değer görme onları
aç davanı hatta anlaşmalı boşan bakıcını bul yardım alabileceğin birileri varsa derdini paylaş destek olurlar
öğretmensin sen ya okumuşsun sen canına babana resti çekmişsin elin oğlunamı çekemiceksin. biliyorum hiç kolay değil burdan yazması kolay ama bunlarda benim düşüncelerim hadi diyelim vazgeçildi boşanmaktan ve herşey senin istediğin gibi oldu. oğlun büyüdüğünde aynı sorunlar veya benzerleri çıktığında onun piskolojisine zarar vermezmi bu durum. Herşeyden önce çocuğunu düşün bırak kocanı falan ilk boşanan çift siz olmayacaksınız. . sevmek biyerde yetmiyor. Allah versin onun cezasını sen değil boşver kuzumsana ve bebeğine göre en mantıklısı neyse onu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?