Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne münasebet annesi kim ki ona yenilmiş olacaksın
İnanamadım bu sözcüğü annesi kim ki??O nu dünyaya getiren büyüten tüm çilelerini çeken ANNE kim öyle mi??doğduğundan beri emek veren anne kim bir kaç senelik eş herşey.Ya bırakın allahaşkına anne herşeydir.Kadın içinde erkek içinde.Eşler gider yüzleri dahi unutulur ama anneler yaşadıkları nefes aldıkları her an yürekleri evlatları için çarpar.
Konu sahibi hanım kızımız belki haklıdır tepkilerinde ama asla unutulmamalı ki olayları tek yanlı dinlemek insana o olay hakkında yargı sahibi olmak heleki böyle korkunç sözler etme hakkı veremez.
Ve Hande hanım siz eşinizi ölmüş dedesinin mezarına yollamayarak yanınızda tutmayı zafer sayıyorsunuzda kayınvalidenizin oğlunun yanında olma isteğini neden ayıplayıp nefretle karşılıyorsunuz....
arkadaşım o anneyse hande de anne..onunda evladı var ve o evladında babasına ihtiyacı var
o anne nasıl bir insandır ki banane senin çocuğundan boşan ondan diyebiliyor,anne var anne var
şu durum da evet kim kide bir yuvayı yıkmaya çalışıyor
vicdan olur annede,merhamet
gelin kendini savundu diye boşatılmaz helede bir çocuk varken,bencil olunmaz
tek taraflı dinlemek zorundayız ama olay o haklı bu haklı değil ki
bir annenin oğluna boşan demesi..özelliklede çocuk varken
sorunları varsa çiftlerin kendileri ayrılır zaten
böyle annelerede anne demem,annenin sözüyle karısını boşayanada adam demem
konu sahibi arkadaşım, kayınvaliden seni bpşatıyor diye ,sizi ayırmaya gücü yetiyor diye bunalıma girdin resmen...istediği olmuş olsun yuvalarını yıktım diye sevinsin neolacak..niye acıtıyor bu senin canını...bence yuvanın bu noktaya gelmesi , bebeğinize rağmen boşanıyor olmanız acıtmalı canını..kayınvaliden cahilin biri sen boşansanda boşanmasanda herzaman kendisine pay çıkartacaktır merak etme..
sorun kocanda..arızalı olan o..BİR ERKEK ANNEYİDE SEVER SAYAR AMA EŞİNİDE REZİL ETMEZ..HEBA ETMEZ..
senden ayrılmak istiyorsa ,avukat araştıyorsa yapacak bişey yok..mantıklı ol...yalvarıp yakarsan ağlayıp zırlasan ters teper..ters teptiğinide bırak bir gram haysiyetin kalmaz..
sessiz kalsan hiçbir konuda konuşmasan ve yorum yapmasan, ne olumlu ne olumsuz bir etki bırakmamış olursun..
en doğrusu ve sağlıklı olanı resti çekmen..bırak gittiği yere kadar...sonuçta Allahın dediği olacak..boşuna kasma kendini..
resti çekersen haklı olduğunu göstermiş olursun..sadece haklı olanlar dimdik durur..sadece haklı olanlar eyvallah etmez..dolayısıyla vicdanı sızlar elbette..ayrıca havandan ve karizmandan da taviz verme..günlük yaşamına o yokmuş gibi devam et..varlığını bile ipleme..ayağa kalk silkelen bacım..bir insanın seni bu hale getirmesine izin verme..evladın için güçlü olacaksın..olmalısın..
istemediğini söyle her fırsatta..ailesinin kulağınada gitsin bu..sizi çok bile çekmişim..meğer ne sabırlıymışım..artık beni rahat bırakın ..çekin ellerinizi hayatımdan..ben bebeğimle mutlu olmak istiyorum yeterince yordunuz beni..artık uğraşamıcam de...alsın boyunun posunun ölçüsünü..
bak gör ..bu şekilde davranırsan daha etkili olacaksın . en azından bana öyle geliyor..
ahh ben bu senin yazdıklarını yapsaydım adam gitsede kendime saygım kalırdı
önce rest çektim bende tamam boşanalım zaten sen ailene karşı dik duramıyorsun,bende rahat ederim vs vs dedim
sonra yapamadım baktım kararlı gittim yalvardım,yapma etme diye
ben öyle yaptıkca daha çok kalktı totosu,tam karar almasında bende etkili oldum aslıda böyle üstüne düşerek
ben suçlumuydum hayır ama onu kaybetmek istemiyordum baktım kararlı,korktum ve panikledim
sonra işler karıştı zaten
işte hande sen böyle yapma..sakin ol,dik dur sakın ağlama vicdan filan yapma çünkü senin her yaptığın hamle ters tepecek
o seni görmüyor şuan,oğlunuda
o sadece bir karar vermiş,vicdanı sızlıyor şuan onun içinde herşey taze,sen neler yaşıyacaksan oda yaşayacak
sanıyormusun o ayrıldığında mutlu olacak asla
ama sen herşey bukadar çabuk bitmesin,bitmemeli diyorsan üstüne gitme,boşanmk istersede tamam de ne işlem gerekiyorsa sen yap de sakın sitem filanda etme
ahh ben bu senin yazdıklarını yapsaydım adam gitsede kendime saygım kalırdı
önce rest çektim bende tamam boşanalım zaten sen ailene karşı dik duramıyorsun,bende rahat ederim vs vs dedim
sonra yapamadım baktım kararlı gittim yalvardım,yapma etme diye
ben öyle yaptıkca daha çok kalktı totosu,tam karar almasında bende etkili oldum aslıda böyle üstüne düşerek
ben suçlumuydum hayır ama onu kaybetmek istemiyordum baktım kararlı,korktum ve panikledim
sonra işler karıştı zaten
işte hande sen böyle yapma..sakin ol,dik dur sakın ağlama vicdan filan yapma çünkü senin her yaptığın hamle ters tepecek
o seni görmüyor şuan,oğlunuda
o sadece bir karar vermiş,vicdanı sızlıyor şuan onun içinde herşey taze,sen neler yaşıyacaksan oda yaşayacak
sanıyormusun o ayrıldığında mutlu olacak asla
ama sen herşey bukadar çabuk bitmesin,bitmemeli diyorsan üstüne gitme,boşanmk istersede tamam de ne işlem gerekiyorsa sen yap de sakın sitem filanda etme
bugün var yarın yok.evet sorunlar devam edebilir ama azaltılabilir.erkekeler çocuk gibidir.aferin diyeceksin, öveceksin, seveceksin.ailesine de iyi olacaksın.
kaynana kaç yaşında merak ettim.
boşan moşan diyenlere inanamıyorum.sorun ne allah aşkına ki boşansın.demekki arada sıkıntılar olmuş.tabi her erkek gibi ailesine olumsuz tepkileri kafasında abartmış biraz da dolduruşa gelen bir tip.boşanmak kolay mı.çocuk ne olacak.kimde kalacak.nasıl büyüyecek.
damardan gir eşini boşanmaktan vazgeçir.akıllı ol.
üzülerek söylüyorum ama okumuş da olsa boşanma kadına çok çektiriyor.adam hayatına devam ediyor.ama kadın bir sürü sıkıntı çekiyor.çocuk var ayrıca.bırak inadı hırsı çocuğunu düşün.
eğer annem babamla anılarım olmasaydı hayatımın ne anlamı olurdu veya o çocukluk benim için hep bir hüzün kaynağı olurdu.
bence Hande boşanmayı istemiyordu
sadece bir tehdit unsuru olarak bunu kullanıyordu bilinçsizce işte birçok çiftin yaptığı hatayı yapıp boşanma kelimesini pelesenk etmişlerdi dillerine
evlilikleri yeni çünkü
3 yıl uzun zaman değil
oturmamış bazı şeyler
Hande baktı ki eşi kararlı
cidden boşanılacak
şu anda ciddi ciddi idrak ediyor boşanma nedir, psikolojisi nasıldır
insan ciddi ciddi o sürece girmeden, o travmayı öngöremiyor
dikkat edersen konunun başında tek derdi, eşini vazgeçirmekti
biz ısrarla adamın işe yaramaz olduğunu söyleyince, kendine yeni bir çıkış kapısı olarak "kadının istediğini vermeyeyim"i buldu
bunu bilinçli yaptı demiyorum
bilinçaltımız yapıyor böyle küçük oyunları
mantıklı düşündüğün zaman,
hande boşanmayınca kadın bu sefer de onu yüzsüz, gurursuz ilan edecek
bence "ben boşattım onları" demesini yeğlerim
ben boşattımda karakterin çirkinliği vardır
bir annenin bunu demesi gurur kaynağı görülmez çevreden
ama "gelinin kadınlık gururu yok oğluma yalvarıyo" da karşı tarafın ezikliği vardır
bence bunu kaldırmak daha kötü
adam için değecek olsa, gurur yapmasın
ama adam zaten sorunlu bir adam
er geç bitecekse fazlaca çaba göstermek zarardan başka bişe değil
Hande de eşinin adam gibi adam olmadıgının
ve bu işin er ya da geç biteceginin farkında.
İşaretlediğim cümlenizde hemfikiriz,
o nedenle diretme inceldiği yerden kopsun diyorum,
ama Hande'nin şu an tek derdi bu olayın üstüne boşanmanın gerçekleşmesi.
Şimdi olmasın ama ne zaman olursa olsun derdinde.
Ben de diyorum ki şimdi olmsa bile yine kayınvalide krizi yüzünden aynı şeyler yaşanacak...
Çünkü eşi adam gibi karısına çocuguna sahip çıkmıyor,
kişiliği oturmamış bir tip!
Yanlız ben eşinin de kararlı olduguna inanmıyorum.
Hala blöf yaptıgına inanıyorum...
Boşanacak adam eve bile ugramaz.