intikam alayım derken evlilik yolu göründü.. yorumlarınızı bekliyorum kızlar..

sevdasevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
19
0
36
Eskişehir
üç yıl öncesinde bir erkek arkadaşım vardı. onunla aramızın bozulmasını fırsat bilen en yakın dostum gitti onunla birlikte oldu ve utanmadan erkek arkadaşım telefon açtı bana ve telefonda söyledi bu durumu. ben o kadar kötü olmuştum ki. bu burda bitmeyecek dedim. sonra en yakın arkadaşım bu olanları yalanlayarak benden defalarca özür diledi, bir erkek için böyle kötü olmamamız gerektiğini söyledi. bende tabiki öyle dedim ama içimden neler geçiriyordum, elbet bunun acısını çıkaracaktım ondan. neyse iki yılı en yakın arkadaşımla birlikte çok güzel geçirdik, hiçbir şekilde bu intikam duygumu ona hissettirmedim.. üniv son sınıfta onun bir sevgilisi oldu. çok yakışıklı karizmatik ve iyi niyetli bir erkekti. beni onunla tanıştırdı, üçlü takıldık falan gayet güzel günler geçirdik. bunlar arada bir ayrılıp barışıyorlardı. en son ayrılmalarında ben de girdim devreye. çok üzüldünüz ikinizde artık bitirin tamamen kafanızı dinleyin falan diye hem en yakın arkadaşıma hem onun arkadaşına tavsiyelerde bulunuyordum.. eeee intikam zamanı gelmişti.okul bitti falan arkadaşımla görüşemez olduk. onun sevgilisi benimle arkadaşça konuşmaya başladı.moral veriyordum ona , o da gitgide bana alışıyordu. o kadar alıştı ki bana görüştüüğü tek kız bendim ve benimle görüşmek konuşma için can atıyordu. beni beğendiğini çok efendi olduğumu her fırsatta dile getiriyordu. üç aydır falan çıkıyoruz. onun öncesinde de birbuçuk yıllık bi tanışmamız var. beni çok iyi tanıdığını, çok sevdiğini söyledi ve en sonunda dün bana evlenme teklif etti. ve bunu en yakın arkadaşım bilmiyor. çocuk çok efendi temiz biri,tam istediğim gibi. ama ben bu intikam oyununun buraya kadar geleceğini tahmin etmemiştim. en yakın arkadaşıma eski sevgilisiyle çıktığımı söyleyecektim canını acıtacaktım, benim zamanında yaşadıklarımı o da yaşayacaktı o kadar. ama söylemedim henüz birşey. bende sanırım sevmeye başladım onu.. o hemen evlenmek istiyor ama benim yaşım daha 22 yani küçüğüm evlilik için. bir de en yakın arkadaşım ikimizin evlendiğini duyarsa krizler geçirir. ama birde şöyle düşünüyorum. dalımı koparanın ağacını kökünden sökeyim görsün dünya kaç bucakmış kızlar ne yapıcam çok kararsız kaldım..:44:

intikam için evlenmeyi düşünür gibi konuşuyosn.... intikam içinse sakn yapma kıyma hayatına.. ayrıca onun yaptığı terbiyesizliği sende yapmşn.. ondan bir farkn kalmamşki bu durumda.evliklk kararını kendn vereceksn. kimsenin inadına evlilk olmaz. hoşlanmaya başladm diyosn vs.. ben bu arkadaşın sevgilisine göz koyma olayını anlayamıyorm maalesef sanrm hayatm boyuncada anlamayacağım.. 2 yıl nasıl rol yapabildin arkadaşnla mutlu mesut geçindinz.....zor olmalı.

vay be :) ilahi adalet bu olsa gerek .canım seviyorsan evleneceksın yok tanımak ıstıyorum dersen nısanlılık donemı gecır ama yasım kucuk deyıp kestırıp atma ınsanın teptıgı kısmetler hemde ıyı olanları daha ıyısı gelır dıye reddedılıyor sonra beklekı gelsın .sımdı sen yasını sorun etme eger gercekte bu zamanda evlenılecek ıyı bır ınsan oldugunu dusunuyorsan hıc dusunme evlen derım ,yok aklına takılan bazı seyler varsa cocukla ılgılı bıraz daha t anı derım .mutluluklar dılerım .

evet farkım kalmadı ondan biliyorum ama onun yaptığı çok canımı yaktı. onun da canı yansın istedim. olayın buraya kadar geleceğini tahmin etmemiştim.

ya sen ferhundemisin arkadaşın yapmış bi insanlık dışı bişi sende fazlasını yapıyım diyosun.... yaşım küçük diyoosun anlattıklarına bak .....ayıp ya dünyanın çivisi çıkmışşş.....ozman gelecek sefer sıra arkadaşında oluyo dimi ...oda bi fazlasıyla sana döner.ayrıca anlamadığım sana böyle bişi yapan biriyle sırf intikam için iki sene yüzüne gülüp arkadaşlık yapmanda ayrı bi suzan avcı yaniii....

tıpkısının aynısı bır olayı cook eskıden sırlar dunyasında ızlemıstım:)))
arkadasının yaptıgıda senın yaptıgında hos bır durum degıl ama karar senın hayat senın tabıkıde ...

ve ayrıca sen bi intikama alet oluyor olmayasın .....nede olsa eski sevgilisinin arkadaşısın ..........oda belki onun canını acıtmak istiyodur seni kullanarak?????

ayıp diyorsun ama ben bir yıl boyunca kendime gelemedim bu olay yüzünden. böyle bir insan değildim ama bu olayı hazmedemedim. benim yaşadıklarımın aynısını o da yaşasın istedim. ben bana yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam. oyunculuk kısmına gelince konuştum güldüm onunla ama her defasında yüzüne nefretle baktım ancak o anlamadı.

başını o insanla aynı yastığa koyunca rahat uyucaksan sorun yok ...

Biliyor musun intikam almana gerek yok Eden buluyor.sen hakliyken haksiz ve kotu bir duruma dusmussun.eger olur ki iliskini ciddi boyuta tasirsan sakin intikam almak icin senle oldum deme gafletinde bulunma..

ben de sizler gibi düşünüyorum bazen. gerçekten hiç hoş bir durum değil biliyorum ama çekilen acılar her zaman yerinde kalıyo, hatırlandıkça can yakıyo. benimkisi öyle. bazen diyorum vazgeç daha geç olmadan, bazen de işte başardın diyorum kendi kendime, artık neyi başarıyorsam. içimde iyilikle kötülük sürekli birbiri ile çarpışıyo, savaşıyo. ve çoğu zaman da kötülük galip geliyo. başa gelmeden bilinmiyo arkadaşlar. her ne kadar kendisini dizginlemeye çalışırsa çalışsın insan bazen çok kötü olabiliyo. ben böyle değildim ama olanlar beni bu hale getirdi.

Oyle de japan kendine yapar bak simdi hem o cocuga hemde kendine haksizlik yaptin.intikam alacam diye ic huzurunu belki de iyi firsatlari kacirdin.

Biliyor musun intikam almana gerek yok Eden buluyor.sen hakliyken haksiz ve kotu bir duruma dusmussun.eger olur ki iliskini ciddi boyuta tasirsan sakin intikam almak icin senle oldum deme gafletinde bulunma..

evet dediğin gibi haklıyken haksız konuma düştüm. ama başta intikam alma gibi bir niyetim yoktu onlar çıkarken. taakii bunlar ayrılana kadar. o da bir anlık düşünce ve intikam hissi ile oldu. pişman mıyım bilmiyorum ama bu yol uğrunda harcanmak da istemiyorum..

Oyle de japan kendine yapar bak simdi hem o cocuga hemde kendine haksizlik yaptin.intikam alacam diye ic huzurunu belki de iyi firsatlari kacirdin.

evet haklısın şimdi hayır desem dediğin gibi fırsatlar kaçmış olacak. ama yok evet desem benim içim hiç rahat etmeyecek. net bir cevap istiyor o da benden. o da mı intikam için benimle evlenmek istiyor acaba.. mahrum'un dediği gibi bu olasılık da var.

Yanlışa yanlışla karşılık verilmiş. İş çığırından çıkmış.

Nasıl bir evlilik olur bu hiç düşündün mü hiç? Arkadaşın sevgiline gidip; zamanında ben onun sevgilisyle birlikte olduğum içn seni kullanıyor derse o adam sana güvenir mi?

Yazık ki ne yazık.... Yıllardır intikam icin harcadığın emeği başka yerlerde kullansaydın keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…