intikam alayım derken evlilik yolu göründü.. yorumlarınızı bekliyorum kızlar..

EN YAKIN ARKADAŞIN VAKTİ ZAMANINDA SENİN ERKEK ARKADAŞINLA BERABER OLMUŞ.Bunu sana erkek arkadaşın söylüyor.peki gerçek olduğunu nereden biliyorsun.kesinlik derecesi nedir.yani dudak dudağa yada mesajlaşmalarını falan kendi gözlerinle görmediysen sadece bi kişinin lafına nasıl inanabiliyorsun -1

eğer bu gerçekse ki sen gerçekliğine inanmışsınki yıllardır bu kini devam ettirmişsin içinde, böyle biriyle nasıl arkadaşlığına devam ettin - 2

hadi onun yaptıklarına hazmedemeyip, sende onun canını acıtmak istedin, şimdi seni seven ve evlilik düşünen adamın bunda suçu ne -3

seninde ondan farkın kalmamış -4

KEŞKE KİNİNİ İÇİNDE BÜYÜTMEYİP, BU TÜR KİŞİLERLE ARKADAŞLIĞINI KESSEYDİN, YOLUNA KALDIĞIN YERDEN TEK BAŞINA , GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETSEYDİNDE, KENDİNE SAYGIN KALSAYDI.BİZDE SANA SAYGI DUYSAYDIK...ŞİMDİ EĞER OLANLAR ESKİ ERKEK ARKADAŞININ KURMACASI DEĞİLDE DEDİĞİN GİBİ SEN HAKLIYSAN EN YAKIN KIZ ARKADAŞINDAN NE FARKIN KALDI Kİ....
bide tersini düşün ya eski erkek arkadaşın yalan söylediyse, ya gerçekten aralarında öyle bişey olmadıysa, en yakın arkadaşına bunu yaptığın için üzülmezmisin...

bir kadına yakışmayan hareketler bunlar... MİLLET BİZE KÖTÜLÜK YAPTI DİYE , MUTLAKA BİZDE YAPMAK ZORUNDAMIYIZ...

Son düzenleme:

o zaman hiç konuşmasaydın arkadaşım.. senin yaptığın hiç hoş birşey değil... etme bulma dünyası derler ama bu tam tersi işlemiş edende bulanda sen olmuşun.. allah daha kötüsünü göstermesin... belki arkadaşın doğru söyledi sana ... erkek arkadaşın senin canını acıttı.. biz bayanlar hiç bir zaman birbirimizi çekemeyiz zaten...

gerçekten intikam almak kadar hayatta yanlış birşey yok... ben hayatım boyunca kimseden intikam almadım. bu oyuna gelmedim. sadece bana yaşattıklarının aynılarını onlara yaşat allahım dedim. o kadar.... kafam rahat eiintikam planları yapmadım...

Sen bu yasta evlen 1 sene sonra falanda ıntıkam ıcın evlendım sımdıde bosanıyorum de tamam mı eyyy allahım sen bu kullarına nıye akıl vermıyorsun ya hem efendı aklı basında hemde ıntıkam alacak hee yesınler oyle efendılıgı ayıp ya yakıstırmıyorum ben genc kızlarımıza bu tur tv eglencelerını ...tabı lafım anlayabıleneee

çocuğu seviyosan ilişkiyi sürdürebilirsin.. arkadaşına gelince zaten siz hiç arkadaş olamamışsınız kiiiii

Anladığım kadarıyla bu olayların başlangıcında 18-19 yaslarındaymıssın. Hadi tamam, ozaman ergenlikten yeni çıkmışsın, kızmışsın,intikam almak istemişsin falan... Aradan geçen zamanla hiç mi olgunlaşmadın, hiç mi fikrin değişmedi? Maalesef görüyorumki yaşın ilerlemiş, ama sen yerinde saymışsın. Bunca sene arkadaşının yüzüne gülüp içinden kin beslemen de ayrı bir tiyatroculuk, bunun için de tebrik ederim seni. Dürüst insan, bu şekilde kin besleyerek intikam planları yapmaz. Bunun yerine zarar veren insanla arkadaşlığını bitirir, görüşmez, olur biter... Herneyse, o çocukla evlenirsin işte, arkadaşın da bunu duyar, hayalini senelerce kurduğun " büyük intikamını" alırsın, ve başın göğe erer... Offfffff of ne günlere kaldık.. Eleştirimi sert bulabilirsin ve yazdıklarım hoşuna da gitmeyebilir, ama kusura bakma sen yanlışsın.

Kesinlikle katılıyorum arkadaşa....

Benim en yakın arkadaşımın başına geldi 2 yıl önceydi.... Olay avşadan istanbula kadar uzuyor. Çok sevdiğim kardeşim dediğim 10 yıllık kız arkadaşım 2 yıl önce ben ailemle tatile giderken oda gelmek istedi ve onuda alıp tatile gittik. Sonra kız arkadasımın sevgiliside geldi bulundugumuz yere geldi ondan sonra oturdugumuz yerden 6 -7 bayan arkadasımızda geldi ve cok güzel bir tatil yapıyorduk. Hersey en yakın kız arkadasımın sevgilisiyle ilkokuldan arkadasının tanısmasıyla bozuldu... Neyse uzatmadan konuyu özetliyim kız arkadasımdan erkek arkadası ayrıldı. Ama nasıl kız arkadasımı seven askerden gelen bırı vardı ve bu kısı kız arkadasımın sevgılısını elınden alan kısın arkadası bu kız kız arkadasımın evının adresını verıyor cocuk ıcıyor ıcıyor kapıya dayanıyor kızın aılesı evde kız arkadasım yalvara yakara cocuga bekle sabah konusuruz dıyor. Diğer kızda hemen kız arkadasımın erkek arkadasını arayıp plan kuruyorlar... Çünkü kız arkadasımdan ayrılmak için bir bahanesi yok üzerine çamur atarak ayrılıp diğer kızla takılıcak ve öylede oluyor sonra anlıyoruzkı bu bır plan ve kız arkadasımın bayan arkadasıyla ve erkek arkadası bırlıkte plan kurmuslar ve cıkıyorlar... Şimdi kız arkadasım evli ve bır kızı oldu cok mutlu o kız köpek gibi pişman çocukta ve hala kız arkadasıma yaptıklarından pişman değerini bilemedim diyor. Diğer kızın karakteri ortaya çıktı... Ama kız arkadasım onlara uyup çirkeflik yapsaydı şimdi oda onlardan ayrı olmucaktı. En güzeli allaha havale edip yolunuza bakmanız yoksa olan size oluyor kimseye değil siz hergün yaranızı deşerek kendinizi kangrene çevirmişiniz.Sizin açınıza üzüldüm şimdi ne karsınızdaki kişinin nede kendi sevginizden emin olamazsınız çünkü hastalıklı bir ilişki sizin ki... Sevgiler saf ve sade güzeldir. Bu kadar entrika bence sevgiyi kirletir....

Tamam sen intikam almak için ona yakın davrandın , seni anladımda
O erkeği anlamadım ben arkadaş
Bu erkek bu kadarmı adi ki
Sevgili olduğu kızdan sonra kız arkadaşına asılır , evlenenlim der
Yarın bir gün bu adam(!) seni en yakın arkadaşınlada aldatır
Dikkat et , karşındaki erkek pek sağlam papuç değil

Yerinde Bir Karar..

Kısasa kısas hiç olmamış açıkçası çocukça bir davranış olarak gördüm hadi kızdan intikamı aldın diyelim peki karşıdaki erkeği hiç düşünmedin mi onun duygularını hayal kırıklığını o da sana beddua etsin o zaman zincir böyle sürüp gitsin. Bilemiyorum yazık olmuş o çocuğa. Bir tek ona üzüldüm mağdur olan o çünkü.
Bir de gerçekten nasıl bir intikam duyguymuş ki iki yıl boyunca fırsat kollamışsınız şaşırdım.

Bence sen sadece evlilik için değil biçok şey için küçüksün
Yaptığın şey bana çok çocukça bir davranış gibi göründü
bişey daha yazacaktım ama aklım karıştı neyse bütün sayfaları okumadık sanıryorum kk kızları çokdan söylemek isteiğimi söylemişlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…