İntikam almak ?

Ilk mesaji okuyunca intikamin kotu bir sey oldugunu yazacaktim da senin olayin farkli.intikami gec isini suistimal eden mevkisini kullanan birini ihbar etmen boynunun borcudur. Yeterli delilim de var diyorsun sayende bu memleket sirtindaki kamburun bir miliminden kurtulmus olur.

Son düzenleme:

tam da dediğin gibi oldu ve bende tam dadediğin gibi bedeli ödetmeye çalıştım ama ödemedi, üstüne ben borçlu çıktım bu hayatta ne intikam ne beddua hiçbir işe yaramıyor bunu bilir bunu söylerim. Allah'a havale edip sabrediceksin eğer Allah katında çekiceği varsa zaten çeker yoksa sen kendini yerden yere at gene yaşar gene güler gene mutlu mesut hayat sürer onca yapılana rağmen

Konudan sapıcam biraz ama avatarın değişmiş. Bayıldım saçlara

Gerilme gerilme başka şeylerle uğraş bugün. Yarın da gerekeni yap!

Hazır bu kadar intikam ateşiyle yanarken bu saçları berbat eden kuaförü de harcamak istiyorum arada yarın ben emniyet genel müdürlüğünden başlayıp,kuaförler odasına oradan emlakçıya kadar geniş bir yelpazede operasyon yapayım bari :))

Ben özel mesajla konuyu size anlatsam aynı mı değerlendirseniz olur mu :2:

Yazdıklarımdan vazgeçtim al intikamını. Senin konu biraz daha değişik al ya madem ucunda kaybedecek birşeyin yok

Yürü bildiğin yolda , ölümden öte ne var

Not: ilk yazdığımla bu çok ters oldu ama senin konu daha değişikmiş kusura bakma

yapılan şeyin derecesine bağlı. evlada yapılan birşeyse,aileye yada. ve bu yaapılan o kişilerin hayatına mal olduysa,evet alırım.
ama diğer şeyler için Allaha havale ederim,hep ettim,ve hepside gerçekleşti. hepsinide duydum .gördüm. tek tek çıktı.

Son düzenleme:
Allaha havale et ..

Zaten oylelerine ne yapsan anlamaz tabiri caizse burnu yanmaz zaten..

onun icin hic kafana takma bosver.

Allaha havale et ..

Zaten oylelerine ne yapsan anlamaz tabiri caizse burnu yanmaz zaten..

onun icin hic kafana takma bosver.

Meslekten men edilmeye kadar gidebilir ama.En iyi ihtimalle emniyet müdürü olamayacak yani zararını çok görecek.Tam hedeflerine ulaşacakken ve ulaşmaya başlamışken soruşturma açılacak hakkında.Yani çok büyük yıkım olacak onun için mecburen anlayacak.

insanlara anladiklari dilden konusmak lazim. madem diyor ki, bu dunyada kotuler kazanir, o zaman sen de bir goster ona bakalim kotulerin nasil kazandigini :)

sana yapilan kotulugu Allah'a havale edebilirsin ama ayni insanin baskalarina da kotuluk yapacagini biliyorsan, o zaman durum degisir. Al intikamini, surunsun.

herhangi bir konuda öfkelendiysem ve ciddi bir hata varsa intikam arayısına girmem
ve bunu kişisellestirmeden topluma yararı/zararı ne ona bakararak karar almaya calısırım.

sorun yaşadıgınız şahıs için; size kisisel olarak zarar vermesinin yanısıra genel olarak olumsuz bir goruse sahipseniz atacagınız adımlardan korkmayın. bugun size yaptıgı seyi yarın yetkileri arttıkca baskalarına yapması, hatta siddetini arttırması muhtemel.
bunun önüne gecebilecek kanıtlarınız da varsa tereddut etmenize gerek yok bence.

Intikamsizz vedaa olur muu..
Hayatimi mahvettiyse bende onunkini mahveder yoluma devam ederim.. terkedilen biri icin saniirm en guzel intikam unutup mutlu olmak sanirimm bilmiyorummmm (((

Bahsettiğim şahsın bir arkadaşı bulunduğum ilde olacak bu akşam.Aynı zamanda arkadaşımın da sözlüsü.Kararım kesin ama arkadaşına da söyliycem düşündüklerimi. En azından kulağına gider huzursuz olur daha iyi anlar.Kızlar dua edin ne olur mesele çok ciddi bir mesele.Zamanında gerek iş hayatımı,gerek duygusal yaşantımı,hatta eğitim hayatımı mahveden insanla hesaplaşıcam.İşin sonunda çok ağır yaralar alacak o da hatta işsiz kalacak.Dua edin ne olur.

bilmesine gerek var mı ki?
yani usulsuz birsey yaptıysa baska bir deyisle baskalarının canını yakmaktan rahatsızlık duymuyorsa bunu temizlemeye calısanın siz oldugunu bilmesi neyi degistirir ki?

şu kırmızı ile isaretledigim yer yetkiyi kotuye kullanmaktan ziyade duygusal bir iliskide canınızı yaktıgı ve bu surecte egitiminizin de etkilendigini dusundurttu.
olayı bilmiyorum ama birusu insanın asık oldugu ve sonra ayrıldıgı donemde derslerine calısamadıgı olaylar olmustur.
gecmiste pismanlıklarınız varsa bunu karsı tarafa yuklemek ve kisisel bir hınçla davranmak bana pek saglıklı gelmiyor... bu sekilde ucunun size dokunması da muhtemel. umarım kararınızın dogrulugundan eminsinizdir.

Duruma ve kişiye göre değişir bu intikam olayı.

Eğer canını yakan bir dostsa eski günlerin hatrına suskun kalırım
Ama benim malıma, canıma verilmiş bir hasarsa mutlaka aynısını onunda yaşamasını isterim
İmkanım varsada kullanırım.

sana bisi soyliyimmi hicbiseye kin tutmayarak hayat gecmez.bende senin gibiydim mideme cildime vurdu.simdi kin degil ama gereken musamayi gosteriyorum.bu arada bu kisiyle aranizdaki husumet nedir ozel degilse?

sana bisi soyliyimmi hicbiseye kin tutmayarak hayat gecmez.bende senin gibiydim mideme cildime vurdu.simdi kin degil ama gereken musamayi gosteriyorum.bu arada bu kisiyle aranizdaki husumet nedir ozel degilse?
özel mesaj atıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…